Ο παράδεισος των κυριών (20/2): «Οφθαλμός αντί οφθαλμού» - Του ρίχνει δηλητήριο και τον σκοτώνει

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών (20/2): «Οφθαλμός αντί οφθαλμού» - Του ρίχνει δηλητήριο και τον σκοτώνει

Απόψε 20/2 στον Παράδεισο των κυριών, η Βικτώρια βάφει ξανά τα χέρια της με "αίμα". Θέλει να εκδικηθεί για τα όσα της έχουν συμβεί με τον Σίμο. Παράλληλα, εκείνος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση μετά την ομολογία του Ρένου για τη δολοφονία της Νέλλυς και τον εμπρησμό στο μαγαζί.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Επεισόδιο 91

Η Ολγα και ο Σωτήρης αποφασίζουν να μείνουν μαζί και η Ολγα το ανακοινώνει στην καλύτερή της φίλη τη Σύρμω, αλλά η Σύρμω της βάζει τις φωνές: «Τι είναι αυτά που μου λες; Ακόμα είσαι παντρεμένη κι εσύ κι αυτός. Κάτσε να πάρεις το διαζύγιο και μετά κάνε ό,τι θες», τη «μαλώνει».

Η χαρά και η σύμπνοια στην οικογένεια του Πάρη δεν θα διαρκέσει για πολύ, καθώς ο Αποστόλης διεκδικεί μέρος της περιουσίας: «Ενα μέρος από όλα αυτά μου ανήκει», ισχυρίζεται στην Ολγα, η οποία του λέει: «Αν θεωρείς ότι δεν πρέπει να πάρω τίποτα από αυτά, τότε να τα περάσεις όλα στον Πάρη»…

Ο Ντίνος ξεκινά να ψάχνει, καθώς αυτό που του εκμυστηρεύτηκε ο Πάρης για τον Σίμο και τη Βικτώρια σχετικά με τον «Παράδεισο», τον έχει βάλει σε σκέψεις. Παράλληλα, η Βικτώρια νιώθει σιγά-σιγά να χάνει τη δύναμη και την επιρροή της σ’ αυτούς που εξουσίαζε έως τώρα. Ετσι γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνη και αποφασίζει να βγάλει από τη μέση τον Φώτη πριν είναι αργά.

Δείτε επίσης: Μυστικός γάμος κινδυνεύει να καταλήξει σε τραγωδία - Τρόμος λίγο πριν φορέσουν στέφανα

Στα χνάρια της Βικτώριας και η Στέλλα

Στον Παράδεισο των κυριών η Στέλλα έχει βάλει στο μάτι τη Μιράντα καθώς τη ζηλεύει για τη σχέση που έχει με τον Χριστόφορο. Ωστόσο τα πράγματα δεν πάνε όπως τα ήθελε, καθώς «τη νύφη» την πληρώνει τελικά η Ματούλα!

Από την Μαρία Μεταξητινού/TiVi Σήριαλ

Η Πολυξένη έχει ενημερώσει τον Χριστόφορο για όσα της έχει πει ο Φώτης κι εκείνος σκέφτεται ότι ίσως και ο ίδιος τότε που πάθαινε τις καρδιακές κρίσεις να είχε πέσει θύμα της Βικτώριας. Ετσι αποφασίζει να ψάξει στο δωμάτιό της, αλλά η Βικτώρια είχε φροντίσει να αδειάσει τα μπουκαλάκια και να δώσει τα χάπια με το δηλητήριο στη Στέλλα, που πλέον είναι η έμπιστή της.

Στο μεταξύ, η Στέλλα έχει διακρίνει τη συμπάθεια που δείχνει ο Χριστόφορος στη Μιράντα και ότι σιγά-σιγά έρχονται πολύ κοντά και δεν αργεί να τη βάλει στο μάτι. Η ζήλια της για τη Μιράντα τής θολώνει το μυαλό και αποφασίζει να τη βγάλει από τη μέση. Τον τρόπο της τον έχει δείξει η Βικτώρια.

Ο παράδεισος των κυριών Στέλλα

Έχοντας τα χάπια με το δηλητήριο στα χέρια της, προσπαθεί να βρει την κατάλληλη στιγμή για να βάλει μπρος το σατανικό και δολοφονικό της σχέδιο. Λίγο αργότερα βρίσκει την κατάλληλη στιγμή και ρίχνει το δηλητήριο στο πιάτο με το φαγητό της Μιράντας. Για κακή της τύχη όμως η Μιράντα φεύγει και δεν τρώει το φαγητό της, ενώ το πιάτο της Μιράντας το παίρνει η Ματούλα και τρώει το φαγητό με το δηλητήριο.

Η Στέλλα βλέπει τη μάνα της να καταρρέει και καταλαβαίνει τι έχει συμβεί. Εχει δηλητηριάσει την ίδια της τη μάνα. Η Στέλλα πανικόβλητη προσπαθεί να σώσει τη μητέρα της, αλλά είναι αργά. Η Ματούλα χάνει τις αισθήσεις της και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου η Ματούλα στην κυριολεξία χαροπαλεύει...