Ηλέκτρα (20/20): «Την ποτίζεις φάρμακα χωρίς να το ξέρει;» - Η καταγγελία και το ξέσπασμα της Ηλέκτρας

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηλέκτρα (20/20): «Την ποτίζεις φάρμακα χωρίς να το ξέρει;» - Η καταγγελία και το ξέσπασμα της Ηλέκτρας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 20/2 επεισόδιο της δραματικής σειράς Ηλέκτρα, που προβάλλεται με επιτυχία μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Απόψε, αποκαλύψεις έρχονται στο φως και θα φέρουν μεγάλες ανατροπές/

Οι σημερινές 20/2 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ηλέκτρα

Επεισόδιο 76

Η Νεφέλη γίνεται έξαλλη, καθώς συνειδητοποιεί πως οι γονείς της γνωρίζουν, πλέον, πως είναι ερωτευμένη με τον Παύλο. Τι θα σκαρφιστεί για να τους αλλάξει γνώμη; Ο Παύλος έρχεται αντιμέτωπος με την οργή της Δόμνας, η οποία τον ξορκίζει να σταματήσει την όποια επαφή με την Ηλέκτρα, αναφερόμενη και στην τρέλα που είχε κυριεύσει την κόρη της στο παρελθόν.

Η Μάρω αποκαλύπτει στην Ηλέκτρα ό,τι γνωρίζει: και το ποιος είναι ο πατέρας της Δανάης και για τη σχέση της με τον Παύλο. Λίγο αργότερα, θα βρεθεί στο σπίτι των Βρεττών και θα ζητήσει να μιλήσει με τον γαμπρό της. «Η Ηλέκτρα μας τον πυροβόλησε», ακούει ο Στέργιος να λέει η Κατερίνα στη Δόμνα. Δαγκώνει τα χείλη του, αλλάζει ρούχα και ανακοινώνει στη Δόμνα ότι θα πάνε να συναντήσουν τους Βρεττούς. Μαζί.

Δείτε εδώ τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης!

Επεισόδιο 77

Ο Σωτήρης καταλαβαίνει ότι η Μάρω κάτι του κρύβει. Την πιέζει να του μιλήσει. Η Μάρω ακόμη δεν μπορεί να χωνέψει όσα έμαθε για το παρελθόν της Ηλέκτρας αλλά και για τη σχέση της με τον Παύλο. Τελικά, αποφασίζει να πει κάτι στον Σωτήρη, το οποίο θα τον σοκάρει. Η Ηλέκτρα βρίσκεται με τον Παύλο στο καμαράκι του. Φεύγοντας, ξεχνάει το φουλάρι της εκεί, κινδυνεύοντας να το βρει κάποιος και να αρχίσει να κάνει υποθέσεις για τη σχέση τους!

Ο Βασίλης έχει άσχημα μπλεξίματα με τους συγκρατούμενούς του στη φυλακή, οι οποίοι -πιστεύοντας ότι τους κάρφωσε στον φρουρό- ετοιμάζουν ένα εξαιρετικά βίαιο σχέδιο, βάζοντάς τον σε τεράστιο κίνδυνο. Ο Τέλης καταφέρνει να φέρει στο μαγαζί της μάνας του τη δεύτερη γυναίκα του πατέρα του, για να τραγουδήσει. Περιμένει τον ανυποψίαστο διπλοπαντρεμένο Κωνσταντή να έρθει στο γλέντι. Και το γλέντι θα πάρει φωτιά!