Η Παραλία (20/2): Θάβουν τον Χάρι δίπλα στην Υπατία; - Το trailer που προκάλεσε ανησυχία

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Παραλία (20/2): Θάβουν τον Χάρι δίπλα στην Υπατία; - Το trailer που προκάλεσε ανησυχία

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό Τρίτη 20/2 επεισόδιο της αγαπημένης και επιτυχημένης σειράς Η Παραλία, που προβάλλεται καθημερινά μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Ανησυχία προκαλεί το trailer για την ζωή του Χάρι...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ, Η Παραλία

Επεισόδιο 94

Η καινούρια σχέση της Νάταλι με τη Μέλανι έχει προσελκύσει τα μάτια των ανθρώπων του χωριού πάνω τους, κάτι που φέρνει σε δύσκολη θέση και τις δύο. «Καλό είναι να βρισκόμαστε στην παραλία ή στο Mermaid», αποφασίζουν.

Στο μεταξύ, με αφορμή την επικείμενη συναυλία των χίπηδων, δημιουργείται μια ομάδα προστασίας, η οποία επαναφέρει σκληρές αναμνήσεις στον Στιβ από τον πόλεμο του Βιετνάμ, αλλά η Νάταλι συμπαραστέκεται στον φίλο της και τον ηρεμεί με τον δικό της τρόπο. «Δεν μπορείς να ξεχάσεις, αλλά εσύ επέλεξες να μην είσαι μέρος αυτού του πολέμου. Οι πληγές αργούν να κλείσουν αλλά να είσαι περήφανος για την επιλογή σου. Ξέρεις πόσο σε αγαπώ και σε θαυμάζω γι’ αυτό», του λέει.

Το ίδιο βράδυ, ο Χάρι σε μια ειλικρινή συζήτηση με τον Γράντο, μοιράζεται μαζί του το παρελθόν του και την πρόσφατη ανακάλυψη του πραγματικού του πατέρα. «Ο Νικήτας είναι ο πατέρας μου. Δεν το ήξερα. Πρόσφατα το έμαθα. Η μάνα μου ήταν η αδελφή του Λοΐζου. Ολα τα έμαθα από μια σύμπτωση. Ηρθα εδώ για να κρυφτώ από το καθεστώς και τελικά ανακάλυψα ότι ανήκω σε αυτό το μέρος. Οτι τα Μάταλα είναι οι ρίζες μου», είναι τα λόγια του.

Αυτή η εξομολόγηση φέρνει για μια ακόμη φορά στο προσκήνιο την ανάγκη του Γράντου να μάθει για τους βιολογικούς του γονείς.

Δείτε εδώ αναλυτικά όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης 21/2 αλλά και της Πέμπτης 22/2.