Η Μάγισσα: «Θα σε θάψω!» - Χωρισμός σοκ στην σειρά!

Το πισώπλατο χτύπημα στον Μάρκο και ο πόλεμος με τους Γερακάρηδες! Χαμός στα νέα επεισόδια

Η Μάγισσα: «Θα σε θάψω!» - Χωρισμός σοκ στην σειρά!

Τα νέα επεισόδια της αγαπημένης σας σειράς Η Μάγισσα εξασφάλισε το TiVi Σίριαλ και σας τα παρουσιάζει. Πόλεμος, εκδίκηση, προδοσία είναι μερικές από τις λέξεις που περιγράφουν τα όσα θα δείτε και θα σας καθηλώσουν.

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς "Η Μάγισσα"

Ο Αντρέι ετοιμάζει επίθεση στον Μάρκο

Ο Μάρκος αναγκάζει τη Θεοφανώ να επιστρέψει με το παιδί τους στον πύργο και ο ερχομός της εκεί θα φέρει νέες αναταραχές. Ο Αντρέι, από την άλλη, δεν έχει σκοπό να επιτρέψει να αφήσει τη Θεοφανώ να ζήσει μια ζωή που δεν θέλει. Ετσι μαζί με τον Μπακού βρίσκει καταφύγιο στην σπηλιά του Τζανέτου και ετοιμάζει προσεκτικά και μεθοδευμένα τα νέα του σχέδια. Είναι αποφασισμένος να ακολουθήσει το πεπρωμένο του και να δικαιώσει τον πατέρα του, έστω και μετά θάνατο.

«Είμαι ο γιος τού Τζανέτου Λάσκαρη, του πρώτου αρχηγού των Λασκαραίων κι εγώ θα πάρω τα ηνία», λέει αποφασισμένος και ξεκινάει την επίθεση στον Μάρκο. Προσεγγίζει όλους τους καπεταναίους της περιοχής και τους συστήνεται, ενώ παράλληλα ζητά τη βοήθειά του για να πάρει τα αξιώματα που του αναλογούν. «Είμαι ο μόνιμος αρχηγός της σειριάς μου και όπως βλέπετε και πιο ικανός! Ο Μάρκος έχει αποδείξει την ανικανότητά του. Αλήθεια, θα τον αφήσετε να καταστρέψει καθετί που χτίζετε;», τους λέει για να τους προσεγγίσει και κάποιοι τάσσονται υπέρ του.

Δείτε επίσης: Η Μάγισσα: Σούπερ αποκλειστικό - Αυτοκτονεί στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς!

Η Θεοφανώ υποψιάζεται τη Δαμιανή

Η Θεοφανώ από την Μάγισσα

Η Θεοφανώ προσπαθεί ν’ αντεπεξέλθει στη νέα της πραγματικότητα ως σύγκρια στον πύργο των Λασκαραίων. Μόνο που ο ερχομός της εκεί θα ταράξει τις ήδη διαταραγμένες σχέσεις ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας. «Την έφερες ξανά εδώ και νομίζεις τώρα ότι τι; Θα μεγαλώσω εγώ το μούλικό σου; Είσαι γελασμένος! Θα το μισώ πάντα και ό,τι αφορά εσένα», του λέει η Μεταξία και εκείνος της ξεκαθαρίζει: «Αν τολμήσεις να αγγίξεις το παιδί μου, θα σε θάψω». Παράλληλα, ετοιμάζει τα σαραντίσματα του γιου του και άσχημες αναμνήσεις και φόβοι ξυπνάνε στον πύργο των Λασκαραίων. Η Δαμιανή προσπαθεί να επηρεάσει τον Μιχαήλ πως η Θεοφανώ αποτελεί κίνδυνο για την οικογένειά τους, ενώ την ίδια ώρα η κοπέλα εξομολογείται στον Φρίξο τους φόβους της για τη Δαμιανή και προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι, που θα τους αποκαλύψει την ηθική αυτουργό της δολοφονίας του βρέφους.

Δείτε επίσης: Η Μάγισσα: Αδιανόητο - Πουλάνε τον Τζανή σε σκλαβοπάζαρο!

Ο χωρισμός-σοκ

Η κατάσταση με τη Μεταξία στον πύργο των Λασκαραίων έχει γίνει πια αφόρητη. Και η παρουσία της Θεοφανώς εκεί δεν βοηθάει την κατάσταση. Ετσι, ο Μάρκος αποφασίζει να χωρίσει τη γυναίκα του φέρνοντας έναν νέο κύκλο αντιδράσεων. «Δεν μπορείς να χωρίσεις! Είναι ντροπή για τη σειριά μας ένας χωρισμός, Μάρκο», του λέει ο πατέρας του και εκείνος του απαντάει: «Δεν με ενδιαφέρει! Είναι τρελή, παρανοϊκή και είμαι σίγουρος πως θα κάνει κακό στον γιο μου». Ετσι ανακοινώνει τον χωρισμό του από εκείνη και αυτό δημιουργεί ακόμα περισσότερη ένταση στις ήδη τεταμένες σχέσεις του με τους Γερακάρηδες.

Πόλεμος ανάμεσα σε Μάρκο και Γερακάρηδες

Ο Μάρκος από την Μάγισσα

Ο Μάρκος αποφασίζει να σταματήσει τον επεκτατισμό των Γερακάρηδων, αλλά ο πόλεμος μεταξύ των δύο οικογενειών είναι πλέον αναπόφευκτος και η κατάσταση μεταξύ των δύο πατριών γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνη. Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος υποψιάζεται πως ο Τζανής έχει βρει καταφύγιο στους Γερακάρηδες και προσεγγίζει τον Μισέλ για να μάθει: «Ναι, καπετάνιο, ο αδελφός σου είναι στον πύργο του μεσιέ Σπήλιος». Στο μεταξύ, ο Αντρέι με τον Μπακού βρίσκουν καταφύγιο στον πύργο του Δραγουμάνου, ενώ στον πύργο των Γερακάρηδων θα γραφτεί η αρχή του τέλους για τους δύο αιώνιους εχθρούς της Μάνης.

Από την Γιάννα Παπανικολάου και το περιοδικό TiVi Σίριαλ