Το Ναυάγιο: Σιχαμένο και διαστροφικό! Ο Ιπποκράτης κλέβει το μωρό της Ειρήνης και το δίνει στην Στέλλα που χάνει το δικό της

Λένε στην Ειρήνη ψέματα ότι το μωρό της γεννήθηκε νεκρό!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο: Σιχαμένο και διαστροφικό! Ο Ιπποκράτης κλέβει το μωρό της Ειρήνης και το δίνει στην Στέλλα που χάνει το δικό της

Ο Ιπποκράτης είναι αποφασισμένος να αποκόψει την Ειρήνη από το παρελθόν της. Και το μωρό που θα φέρει στον κόσμο, είναι σίγουρος πως δεν θα της επιτρέψει να έρθει πραγματικά κοντά του. Έτσι, παίρνει μια απόφαση που θα της αλλάξει τη ζωή και το Youweekly.gr έχει όλο το ρεπορτάζ για την συνέχεια της σειράς Ναυάγιο!

Όπως γράφει η Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου στο περιοδικό Tv24, η Ειρήνη Κασσιμάτη βρίσκεται πλέον και επίσημα στο πλευρό του Ιπποκράτη Πανόπουλου, ενώ η Στέλλα Πετράτου έχει «διώξει» τον Βασίλη από κοντά της, σίγουρη πως δεν θέλει κάποιον άντρα στη ζωή της. Και οι δύο περιμένουν με αγωνία να γεννήσουν και μοιραία να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα μωρά που έκαναν με τους άντρες που αγάπησαν πραγματικά.

Μάλιστα, αυτό θα είναι ένα μεγάλο αγκάθι στη σχέση της Ειρήνης με τον Ιπποκράτη. Για την ακρίβεια, όταν εκείνη του πει ότι το παιδί μεγαλώνοντας θα μάθει πως βιολογικός πατέρας του είναι ο Απόστολος και όχι εκείνος, εκρήγνυται και αντιδρά. Μάταια η Ειρήνη θα του πει πως είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει για να διατηρήσει ζωντανή τη μνήμη του πρώην άντρα της. Ο Πανόπουλος δεν θα ακούει κουβέντα, γεγονός που θα τους οδηγήσει σε μεγάλη ρήξη. Τη στιγμή όμως που θα της σπάσουν τα νερά, όλα αυτά θα είναι παρελθόν και το μόνο που θα τους απασχολεί θα είναι να γεννήσει όσο πιο ανώδυνα μπορεί. Σχεδόν ταυτόχρονα θα φτάσει και η Στέλλα στο ίδιο μαιευτήριο.

Δείτε επίσης: Το Ναυάγιο: Η έκτακτη απόφαση του Mega - Αλλάζουν οι ημέρες προβολής

Για την ακρίβεια, την τελευταία θα πάει στη κλινική ο πατέρας της Σάββας, ενώ την Ειρήνη θα συνοδεύσει ο αξιωματικός του Λιμενικού. Οι δύο άντρες σύντομα θα συναντηθούν στην αίθουσα αναμονής και θα συνειδητοποιήσουν πόσα κοινά στοιχεία τούς ενώνουν λόγω της δικτατορίας. Σχεδόν ταυτόχρονα, οι γυναίκες θα φτάσουν στα δωμάτια τοκετών παρακαλώντας το μαρτύριο του πόνου να τελειώσει. Ομως τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν ακριβώς όπως τα έχουν στο μυαλό τους.

Το Ναυάγιο: Η Στέλλα χάνει το παιδί!

Μετά από πολύωρη προσπάθεια και αναμονή η Στέλλα γεννάει το παιδί της και εκείνη λόγω κούρασης πέφτει σε λήθαργο. Δεν καταφέρνει ποτέ να το δει και έτσι οι νοσοκόμες ενημερώνουν τον Σάββα πως το παιδί γεννήθηκε νεκρό. Ο Ιπποκράτης είναι δίπλα του στην αίθουσα αναμονής και προσπαθεί να του συμπαρασταθεί. «Λυπάμαι πολύ. Είμαι σίγουρος πως αυτό το παιδί ήταν η ελπίδα της για να συνέλθει από τον χαμό του άνδρα της. Η δεύτερη ευκαιρία που της έχει στείλει η ζωή», θα του πει, ενώ την ίδια στιγμή θα τον ενημερώνουν πως και η Ειρήνη γέννησε ένα υγιέστατο μωρό. Ενα μωρό που μεγαλώνοντας θα μάθει πως ο Ιπποκράτης δεν είναι ο πραγματικός του πατέρας.

Ο Ιπποκράτης από το Ναυάγιο

Σε κλάσματα του δευτερολέπτου θα σκεφτεί πως τα προβλήματά του θα λύνονταν αν η δική του γυναίκα ήταν στη θέση της Στέλλας, δηλαδή αν η Ειρήνη έφερνε στον κόσμο ένα νεκρό παιδί. Το μάτι του θα λάμψει και τότε θα βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό του, σε συνεργασία με τον Σάββα. Θα πάρουν το παιδί από την Ειρήνη και θα το δώσουν στη Στέλλα, λέγοντας στην πρώτη πως το παιδί δεν επιβίωσε μετά τη γέννα. Ο Σάββας δεν θα σταματάει να τον ευχαριστεί. «Σου χρωστάω μεγάλη χάρη. Ακόμα και τη ζωή μου γι’ αυτό που κάνεις», θα του πει κοιτώντας τον στα μάτια, ενώ όταν ο Ιπποκράτης του θυμίσει πως αυτό το μυστικό πρέπει να το πάρει μαζί του όταν φύγει από τον κόσμο, ο άντρας θα του πει: «Δεν χρειαζόταν να το πεις αυτό. Το μυστικό είναι ασφαλές μαζί μου. Είσαι ο λόγος που το κορίτσι μου θα συνεχίσει να χαμογελάει. Να το θυμάσαι αυτό».

Η Ειρήνη λιποθυμάει

Ο κόσμος της γκρεμίζεται για ακόμα μια φορά. Η Ειρήνη συνέρχεται από τον τοκετό και μαθαίνει ότι το παιδί της γεννήθηκε νεκρό. «Μην ανησυχείς! Θα προσπαθήσουμε και μαζί, κορίτσι μου. Ο Θεός θα μας χαρίσει το παιδί που τόσο λαχταράς. Αλλά και ο Ορφέας μην ξεχνάς πως είναι δικό σου παιδί και σε λατρεύει», θα της τονίσει ο αξιωματικός του Λιμενικού, προσπαθώντας μάταια να την κάνει να νιώσει καλά.

Η Ειρήνη από το Ναυάγιο

«Το είδα το μωρό, Ιπποκράτη. Έκλαιγε και ο γιατρός είπε ότι ήταν φυσιολογικό. Πες μου τι του κάνατε! Δεν γίνεται το μωρό μου να μην είναι καλά. Θέλω το μωρό μου», θα φωνάζει και ο αντίλαλος θα ακούγεται παντού. Η απάντηση του γιατρού, που θα έχει συνεννοηθεί με τον άντρα της, δεν θα της αρέσει καθόλου και έτσι η Ειρήνη δεν θα έχει πλέον λόγο ούτε για να σηκωθεί από το κρεβάτι. Μάλιστα, η μικρή προσπάθεια που θα κάνει για να σταθεί στα πόδια της θα την κάνει να καταρρεύσει. Ο μόνος άνθρωπος που θα θέλει αργότερα να δει, έχοντας χάσει πλέον και τον πατέρα της, θα είναι ο Πέτρος. Μόνο που ο Ιπποκράτης θα έχει φροντίσει να τον απομακρύνει από το περιβάλλον του. Παρ’ όλα αυτά, η επαφή τους δεν θα χαθεί...