Οι Πανθέοι (22/2): Οργή - «Δεν ντράπηκες να σταθείς μπροστά τους και να πεις πως πέθανε το παιδί τους;»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι Πανθέοι (22/2): Οργή - «Δεν ντράπηκες να σταθείς μπροστά τους και να πεις πως πέθανε το παιδί τους;»

Στο σημερινό 22/2 επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΙ, Οι Πανθέοι, η ξαφνική επιστροφή της Σεβαστής εγείρει υποψίες στη Χρυσοστόμη που επιβεβαιώνονται και από το ψυχρό κλίμα που παρατηρεί ανάμεσα στη Μάρμω και τον Ανδρέα.

Οι σημερινές 22/2 εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ, Οι Πανθέοι

Επεισόδιο 70

Οι τραγικές εξελίξεις μετά την έκρηξη στις αποθήκες του Φάνη, παγώνουν για την ώρα τα σχέδια της Μάρμως να εξομολογηθεί τα πάντα στον Ανδρέα και να μείνει με τον Κίτσο ενώ παράλληλα η απουσία της Σεβαστής από το σπίτι του Ανδρέα κάνει τη Χρυσοστόμη να ανησυχεί πως κάτι περίεργο συμβαίνει. Ο Στάθης κι ο Φάνης βρίσκουν τον Βαλλίδη και του επιτίθενται, κατηγορώντας τον ευθέως πως αυτός κρύβεται πίσω από τη βόμβα.

Στο Γραμματικό, ο Ισίδωρος ζητάει από τον Χρυσίνα να αφήσει τον Στέφανο να ασχοληθεί με τα μεταλλεία αλλά ο Χρυσίνας δεν θέλει να ακούσει κουβέντα. Ο Γαλάτης έρχεται στο σπίτι της Δέσποινας για να της πει πως δεν πρόδωσε το μυστικό της στον Κίτσο. Όμως, αντί για τη Δέσποινα βρίσκει τον Γεράσιμο. Η Πέλλα, μετά από αυτό που έκανε ο Μαρμάρης, προσεγγίζει πάλι τον Μανιάτη. Και αυτή τη φορά ο Μανιάτης είναι αποφασισμένος να στραφεί εναντίον του και να δώσει ένα τέλος στη συνεργασία του με τον Μαρμάρη...

Η ξαφνική επιστροφή της Σεβαστής εγείρει υποψίες στη Χρυσοστόμη που επιβεβαιώνονται και από το ψυχρό κλίμα που παρατηρεί ανάμεσα στη Μάρμω και τον Ανδρέα. Η Μιρέλλα είναι πεπεισμένη πως ο Χρυσίνας κρύβει κάποιο μυστικό σχετικά με τον θάνατο του αδελφού της, γεγονός που τη φέρνει σε σύγκρουση με τον Ισίδωρο, ενώ ο Χρυσίνας αποφασίζει να εξομολογηθεί στον παπά το μεγάλο μυστικό που κουβαλάει από το παρελθόν. Ο Σολδάτος κάνει σαφές πως δεν πρόκειται να μπει σε πόλεμο με τον Γαλάτη και επιστρέφει το κλειδί του σπιτιού στη Δέσποινα. Ο Τέλης και ο Παντελής έχουν βρει μια άκρη ώστε να μπορούν να επικοινωνούν με την εξόριστη Ματούλα και ψάχνουν τον τρόπο να τη φέρουν πίσω. Ο Μανιάτης καταφέρνει να βρει επιτέλους τον Μαρκέζη και κανονίζει να βρεθούν από κοντά ώστε να του αποκαλύψει τον σκοτεινό ρόλο του Μαρμάρη.

Ο Κίτσος δέχεται να βρεθεί με τον πατέρα του, πιστεύοντας ότι θα ακούσει επιτέλους τον πραγματικό λόγο που τους παράτησε όταν ήταν παιδί. Η Χρυσοστόμη πλησιάζει επικίνδυνα στην αποκάλυψη της σχέσης του Κίτσου με τη Μάρμω, ενώ ο Ανδρέας συνεχίζει να κρατάει αποστάσεις από τη γυναίκα του. Η άρνηση του Σολδάτου να βοηθήσει τον Στάθη να καλύψει την τρύπα που δημιουργήθηκε στα λογιστικά της ΦΙ-ΠΑΝ κάνουν τον Στάθη να αρχίσει ξανά να ψάχνει το παρελθόν. Στο Γραμματικό, ο Στέφανος ψάχνει να βρει δυναμίτη για να ανοίξει μόνος του τη στοά στα μεταλλεία. Η Ουρανία, πιστεύοντας ότι ο Σπύρος έχει φύγει εσώκλειστος σε σχολείο στο εξωτερικό, αποφασίζει να του γράψει ένα γράμμα. Ο Γαλάτης αποφασίζει να υπογράψει το διαζύγιο με τη Δέσποινα.