Η Μάγισσα: Το σχέδιο του Αντρέι για να κλέψει την Θεοφανώ από τα χέρια του Μάρκου - «Είμαι ο γιος του Τζανέτου Λάσκαρη και...»

Σούπερ αποκλειστικό!

Η Μάγισσα: Το σχέδιο του Αντρέι για να κλέψει την Θεοφανώ από τα χέρια του Μάρκου - «Είμαι ο γιος του Τζανέτου Λάσκαρη και...»

Στην Μάγισσα, το δικό του σχέδιο για να μπορέσει να κάνει δική του τη Θεοφανώ, βάζει σε εφαρμογή ο Αντρέι και νέος πόλεμος φαίνεται να ξεσπά με τον Μάρκο, που δεν είναι διατεθειμένος να χάσει τη γυναίκα που αγαπάει και το παιδί τους.

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Οπως λέει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24, ο Αντρέι Σιντόροφ ή Ανδρέας Λάσκαρης δεν θα γίνει ποτέ ο αρχηγός της οικογένειας Λάσκαρη, παρόλο που αξιοκρατικά και δικαιωματικά είναι ο πρώτος στη διαδοχή. Ωστόσο, ο ίδιος θα προσπαθήσει να πάρει το... χρίσμα του καπετάνιου προκειμένου να σώσει τη Θεοφανώ από τη μοίρα που της επιφυλάσσει ο Μάρκος με το να την έχει σύγκριά του. Το σχέδιό του είναι να γίνει ο αρχηγός της φαμίλιας και έτσι να μπορέσει να παντρευτεί τη Θεοφανώ!

Η Θεοφανώ γυρίζει στον πύργο στην Μάγισσα

Ολα θα ξεκινήσουν όταν η Θεοφανώ γεννήσει στον καταυλισμό τσιγγάνων. Ο Μάρκος που όλο αυτό το διάστημα την έψαχνε, καταφέρνει να τη βρει και απαιτεί, ως συνήθως, να τον ακολουθήσει στον πύργο των Λασκαραίων. «Θα έρθεις μαζί μου στον πύργο! Εκεί ανήκεις, είσαι η σύγκριά μου και το παιδί είναι δικό μου», της λέει και ο Αντρέι προσπαθεί να τον εμποδίσει: «Μάρκο, σταμάτα να της λες τι θα κάνει! Αφησέ την, αν την αγαπάς άστη να ζήσει όπως της αξίζει» και ο Μάρκος του απαντάει: «Κι εσύ είσαι αυτός που της αξίζει; Η Θεοφανώ θα γυρίσει πίσω στον πύργο μαζί με το παιδί μου».

Δείτε αποκλειστικό: Αυτό είναι το τραγικό τέλος του Μάρκου - Ο Τζανής του δίνει την χαριστική βολή

Τότε η Θεοφανώ λέει στον Αντρέι: «Είναι μάταιο! Αυτή είναι η μοίρα μου και θα πρέπει να την αποδεχτώ, Αντρέι. Το ξέραμε πως δεν είχαμε μέλλον» και ακολουθεί τον Μάρκο, δείχνοντας πως δεν έχει παρά να αποδεχτεί τη μοίρα της. Μόνο που δεν υπολογίζει πως ο Αντρέι θα κάνει τα πάντα προκειμένου να τη σώσει! Η Θεοφανώ προσπαθεί ν’ αντεπεξέλθει στη νέα της πραγματικότητα, όμως ο ερχομός της θα ταράξει τις ήδη διαταραγμένες σχέσεις ανάμεσα στα μέλη των Λασκαραίων. «Την έφερες ξανά εδώ και νομίζεις ότι τι; Θα μεγαλώσω εγώ το μούλικό σου; Είσαι γελασμένος! Θα το μισώ πάντα και ό,τι αφορά εσένα», του λέει η Μεταξία και εκείνος της ξεκαθαρίζει: «Αν τολμήσεις να αγγίξεις το παιδί μου, θα σε θάψω». Παράλληλα, ετοιμάζει τα σαραντίσματα του γιου του και άσχημες αναμνήσεις και φόβοι ξυπνάνε στον πύργο των Λασκαραίων.

Η Μάγισσα Μάρκος

Ο Αντρέι συμμαχεί με τον Δραγουμάνο ενάντια στον Μάρκο

Ο Αντρέι μαζί με τον Μπακού βρίσκει καταφύγιο στη σπηλιά του Τζανέτου και ετοιμάζει προσεκτικά και μεθοδευμένα τα νέα του σχέδια. Είναι αποφασισμένος να ακολουθήσει το πεπρωμένο του και να δικαιώσει τον πατέρα του έστω και μετά θάνατο. «Είμαι ο γιος του Τζανέτου Λάσκαρη, του πρώτου αρχηγού των Λασκαραίων κι εγώ θα πάρω τα ηνία», λέει αποφασισμένος και ξεκινάει την πισώπλατη επίθεση στον Μάρκο. Προσεγγίζει όλους τους καπεταναίους της περιοχής και τους συστήνεται, ενώ παράλληλα ζητά τη βοήθειά του για να πάρει τα αξιώματα που του αναλογούν. «Είμαι ο μόνιμος αρχηγός της σειριάς μου και όπως βλέπετε και πιο ικανός! Ο Μάρκος έχει αποδείξει την ανικανότητά του. Αλήθεια, θα τον αφήσετε να καταστρέψει καθετί που χτίζετε;», τους λέει για να τους προσεγγίσει και κάποιοι τάσσονται υπέρ του.

Δείτε επίσης σούπερ αποκλειστικό - Αυτοκτονεί στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς!

Κάποιοι, όμως διαφωνούν: «Δεν μπορείς να γίνεις καπετάνιος, ξένε! Εμείς εδώ είμαστε γνήσιοι Μανιάτες», του λένε, αλλά εκείνος φροντίζει να υπερασπιστεί τον εαυτό του: «Κι εγώ γνήσιος Μανιάτης είμαι...». Ενας από αυτούς που δείχνουν ενδιαφέρον για το να γίνει καπεταναίος ο Αντρέι είναι ο Δραγουμάνος και έτσι του παρέχει μαζί με τον Μπακού καταφύγιο στον δικό του πύργο. Ο Δραγουμάνος θέλει να εκδικηθεί τους Λασκαραίους για ό,τι έκαναν στην κόρη του. «Αυτή η ατίμωση που μου κάνανε δεν θα περάσει έτσι», λέει ο ίδιος που τρέφει συμπάθεια στον Αντρέι, ο οποίος ουσιαστικά έσωσε την Κερασίνα από τους Λασκαραίους.

Δεν θα γίνει ποτέ αρχηγός

Οπως προαναφέραμε, ο Αντρέι θα κάνει μεν προσπάθειες να πάρει την αρχηγία, αλλά όχι γιατί θέλει να γίνει καπεταναίος, αλλά για να σώσει τη Θεοφανώ. Ο μόνος λόγος λοιπόν που διεκδικεί το χρίσμα είναι για να μπορέσει να παντρευτεί με τη γυναίκα που αγαπάει και να της δώσει το μέλλον που της αξίζει. Ούτε η εξουσία ούτε η δόξα τον ενδιαφέρουν, παρά μόνο η καρδιά της Θεοφανώς.