Το Προξενιό της Ιουλίας: «Αυτός ο γάμος δεν μπορεί να γίνει» - Η σκηνή που το παράνομο ζευγάρι κάνει έρωτα για πρώτη φορά

Οι εβδομαδιαίες (27-29/2) εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Το Προξενιό της Ιουλίας: «Αυτός ο γάμος δεν μπορεί να γίνει» - Η σκηνή που το παράνομο ζευγάρι κάνει έρωτα για πρώτη φορά

Στα νέα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας, η σχέση της Ιουλίας με τον Γιωργίκη πάει από το καλό στο καλύτερο, ο Γρηγόρης ετοιμάζεται να κλεφτεί με τη Φιλιώ και η Χάδω επισπεύδει την υιοθεσία της μικρής Χάιδως.

Οι εβδομαδιαίες (27-29/2) εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας

Τρίτη 27/2 Επεισόδιο 53

Η Ιουλία ζητάει ως χάρη στον Γιωργίκη να φέρουν πάλι στο αρχοντικό τη Δέσπω. Η σχέση τους πάει καλά και το ζευγάρι έρχεται πιο κοντά, την ίδια ώρα που ο Χρήστος διεκδικεί να πάρει πίσω το παρελθόν που του κρύβουν τόσο καιρό. «Μη βασανίζεσαι άλλο με τα παλιά», του λέει η Στεφανία, αλλά εκείνος είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ. «Εγώ θα μάθω τι έγινε με τη μάνα μου είτε σας αρέσει είτε όχι», της ανακοινώνει. Ο Στασινόπουλος, πάλι, γυρίζοντας στο σπίτι του μετά την επίσκεψη στη Στάσα, έχει να αντιμετωπίσει την οργή της Κατερίνης, που διαισθάνεται ότι κάτι έχει αλλάξει ανάμεσά τους. «Πού ήσουνα;», τον ρωτάει.

«Ανάκριση θα μου κάνεις;», της απαντάει εκείνος. «Ακου να σου πω, Κωστή. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Τον τελευταίο καιρό είσαι απόμακρος, αργείς συνεχώς μετά τη δουλειά και το μυαλό σου είναι αλλού. Αν συνεχίσεις να είσαι τόσο αδιάφορος να ξέρεις ότι θα σηκωθώ και θα φύγω», τον απειλεί. Η Κατερίνη δεν είναι το μόνο πρόβλημα που ο Κωστής έχει να αντιμετωπίσει αφού παραμένει ανοιχτό για εκείνον και το διπλό μέτωπο που έχει ανοίξει με τις κόρες του, που έχουν σηκώσει η καθεμιά το δικό της μπαϊράκι!

Η Φρόσω, βλέποντας τη Στάσα αναστατωμένη από τα μπλεξίματα του γιου της, της βάζει μια ιδέα που την ιντριγκάρει, αλλά τη φέρνει αντιμέτωπη και με τη δική της μοίρα. Στο μεταξύ, η Κερασίνα «ψήνει» ένα νέο προξενιό που θα αναστατώσει τον Τύρναβο κι αυτό δεν είναι άλλο από του Γρηγόρη με τη Φιλιώ! Κάποιοι θα τρελαθούν από τη χαρά τους και κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους. Ανάμεσα στους δεύτερους είναι η Κυριακούλα, που δεν συμφωνεί καθόλου με αυτόν τον γάμο, ειδικά από τη στιγμή που ο Στασινόπουλος δεν έχει βοηθήσει τον άντρα της. Στο μεταξύ, ένα χτύπημα στην πόρτα του Γρηγόρη θα τον φέρει αντιμέτωπο με ένα πρόσωπο, που μέσα στη νύχτα, ζητάει να βρει καταφύγιο στο σπίτι του.

Τετάρτη 28/2 Επεισόδιο 54

Στο αρχοντικό Προβιού, η Ιουλία, που διανύει την καλύτερή της φάση στη σχέση με τον Γιωργίκη, επιχειρεί για άλλη μια φορά να έρθει κοντά με τη Χάδω. Η προσπάθειά της όμως θα πέσει στο κενό. Η γυναίκα αυτή αποδεικνύεται ακόμη πιο σκληρή από ό,τι φανταζόταν και δεν βάζει νερό στο κρασί της.

Ενώ η επιστροφή της Δέσπως θα ταράξει για άλλη μια φορά τα νερά, καθώς η ξεκάθαρη υποστήριξη που έχει από την Ιουλία, τη φέρνει στο στόχαστρο τόσο της Χάδως όσο και της Στεφανίας. «Εκανες του κεφαλιού σου, αλλά δεν θα σου βγει σε καλό. Θα το καταλάβεις εν καιρώ», της λέει η κουνιάδα της. Την ίδια ώρα, στο σπίτι Ραζίνη, η Κυριακούλα αποφασίζει να μην υποχωρήσει στις πιέσεις που της ασκεί ο Γρηγόρης με τη Φιλιώ. «Μην επιμένετε. Αυτός ο γάμος δεν μπορεί να γίνει. Δεν δίνω τη συναίνεσή μου όσο ο Στράτος είναι στη φυλακή και δεν θα αλλάξω γνώμη», τους γνωστοποιεί.

Αυτή η απόφασή της οδηγεί τους δύο νέους να πάρουν μια απόφαση που θα τους φέρει αντιμέτωπους με τις οικογένειές τους. Να παντρευτούν ακόμη και κρυφά και φαίνεται ότι τίποτα δεν μπορεί να τους αλλάξει γνώμη ούτε να τους σταματήσει. Οταν μένουν μόνοι, να έλθουν για πρώτη φορά τόσο πολύ κοντά και θα κάνουν έρωτα. Πλέον, μετά από αυτό το συμβάν δεν μπορούν να κάνουν πίσω. Και μέσα στις φουρτούνες των ημερών, η Κυριακούλα επισκέπτεται τελικά το νοσοκομείο για να κάνει τις εξετάσεις που της έχει συστήσει μετά τις λιποθυμίες της ο γιατρός Γκλαβάνης.

Δείτε επίσης: «Είμαι έγκυος!» - Φιλιώ και Γρηγόρης γίνονται γονείς!

Πέμπτη 29/2 Επεισόδιο 55

Ο Γιωργίκης εκπλήσσει ευχάριστα την Ιουλία για ακόμη μια φορά, καθώς συνεχίζει να την περιποιείται. «Θέλω να σου δείξω πόσο σε αγαπώ και μπορώ να σε κάνω ευτυχισμένη», της λέει. «Είσαι πολύ καλός μαζί μου», είναι τα δικά της λόγια. Στο μεταξύ η Χάδω επισκέπτεται τον Ατζαλίνα, προκειμένου να επισπεύσει τη διαδικασία για την υιοθεσία της μικρής Χάιδως, αλλά μια πληροφορία που μαθαίνει από τον δικηγόρο την ανησυχεί. Η Αλεξάνδρα πλάι αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία να εμποδίσει τον αδελφό της από το να κάνει άλλο ένα λάθος, συνειδητοποιεί πως η μητέρα τους δεν είναι καλά στην υγεία της και ανησυχεί.

Στο αρχοντικό του Προβιού, η Ιουλία βοηθάει κρυφά τον Χρήστο να βρει αυτά που πιστεύει πως έχει κρύψει η μητέρα του. «Μην ανησυχείς. Θα τα βρούμε. Δύο είναι καλύτερα από έναν. Θα δεις, όλα θα πάνε καλά», του λέει. Στην προσπάθειά της αυτή, η Στεφανία θα την προειδοποιήσει για τον σκοτεινό χαρακτήρα της Δέσπως. «Πρόσεχέ τη. Δεν είναι αυτό που δείχνει. Θα μας φέρει μπελάδες», είναι τα λόγια της. Ομως εκείνη την αγνοεί. Παράλληλα, οι εξελίξεις μεταξύ του Γρηγόρη και της Φιλιώς προχωράνε, αναγκάζοντας τον Στασινόπουλο να επισκεφτεί εκ νέου τη Στάσα για να της πει τα νέα, την ίδια ώρα που εν αγνοία όλων ο Ρήγας ζει τον κρυφό του έρωτα με τη Βαγγελίτσα.