Famagusta (25/2): «Λίγα λεπτά αργότερα με βίασε...» - Με δάκρυα στα μάτια ομολογεί το ανατριχιαστικό παρελθόν της

Τι θα δούμε απόψε (25/2) στη σειρά του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Famagusta (25/2): «Λίγα λεπτά αργότερα με βίασε...» - Με δάκρυα στα μάτια ομολογεί το ανατριχιαστικό παρελθόν της

Απόψε, Κυριακή 25/2, στο κανάλι του MEGA θα προβληθεί άλλο ένα επεισόδιο της νέας σειράς Famagusta. Ένα ακόμη δραματουργικό παράθυρο στα γεγονότα που ακολούθησαν μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή της Κύπρου το 1974. Δύο νέες μαρτυρίες για το ντοκιμαντέρ του Μάικλ αποτυπώνουν γλαφυρά τον όλεθρο του πολέμου. Παράλληλα, ο δημοσιογράφος παλεύει να πείσει τον περίγυρό του για την αθωότητά του, ενώ μια φωτογραφία δείχνει τον πραγματικό ένοχο στην υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης.

Τι θα δούμε απόψε (25/2) στο Famagusta

Ο Μάικλ, παρά το μπλέξιμό του με τον φόνο της Ελένης, συνεχίζει να εργάζεται πάνω στο ντοκιμαντέρ για την τουρκική εισβολή, καταγράφοντας μαζί με την Κατερίνα συγκλονιστικές μαρτυρίες γυναικών που βρέθηκαν στα «στρατόπεδα βιασμού».

Συγκεκριμένα, δύο γυναίκες περιγράφουν με τραγικό τρόπο το πόσο υπέφεραν και βασανίστηκαν τις μέρες της εισβολής του ’74. Αυτές οι γυναίκες ομολογούν με δάκρυα στα μάτια πώς βιάστηκαν επανειλημμένα από τους Τούρκους και έζησαν στα «στρατόπεδα βιασμού».

Την ίδια στιγμή, η σκιά της ενοχής του για τον φόνο της Ελένης συνεχίζει να βαραίνει τον Μάικλ και κάνει ό,τι μπορεί για να αποδείξει την αθωότητά του. Για μια ακόμα φορά κάνει μια προσπάθεια για να συναντηθεί με τη Σιμώνη προκειμένου να την πείσει για την αθωότητά του: «Θέλω μόνο να σας δω, να σας μιλήσω. Παρακαλώ δώστε μου μία ευκαιρία», της λέει.

Η Σιμώνη παρότι έχει αρχίσει να αμφιβάλλει για την ενοχή του Μάικλ, χωρίς να γνωρίζει κάτι, δεν δέχεται και πάλι να του μιλήσει: «Ο,τι έχουμε να πούμε θα το πούμε στα δικαστήρια», του ξεκαθαρίζει για άλλη μια φορά, απογοητεύοντάς τον.

Την ίδια στιγμή ο Παύλος με την Ιφιγένεια συνεχίζουν να έρχονται κοντά και αποφασίζουν να τα ξαναβρούν κανονικά, γεγονός που δίνει μεγάλη χαρά στον μικρό Αντρίκο. Στο μεταξύ ο Θοδωρής αρχίζει να συμπεριφέρεται περίεργα και να δείχνει ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει στη σχέση του με τη Μαριάννα. Ετσι το ζευγάρι αποφασίζει να μην το αφήσει έτσι: «Εχω κανονίσει να πάμε σε σύμβουλο γάμου», του ανακοινώνει η Μαριάννα και ο Θοδωρής δέχεται, όμως εκείνον φαίνεται να τον απασχολεί κάτι πολύ πιο σημαντικό από το πώς θα πάει ο γάμος του. Στο μεταξύ ο Παύλος και ο Τεύκρος χαζεύουν φωτογραφίες του Μάριου στη φάρμα. Μέσα σε αυτές ο Παύλος ανακαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό για την εξιχνίαση του φόνου της Ελένης…

Δείτε επίσης: «Ο Θοδωρής δεν θα ομολογήσει αλλά θα "σπάσει" κάποιος άλλος...» - Η αποκάλυψη του Στέφανου Μιχαήλ για την καθηλωτική συνέχεια της σειράς