Η Παραλία (26/2): «Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό» - Την χωρίζει και μετακομίζει σε νέα καλύβα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Παραλία (26/2): «Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό» - Την χωρίζει και μετακομίζει σε νέα καλύβα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 26/2 επεισόδιο της σειράς Η Παραλία, που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ. Ο Χάρι για πολλοστή φορά θα συγκρουστεί με τον πατέρα της Υπατίας, ενώ από την άλλη τα ζευγάρια θα περάσουν κρίση...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ, Η Παραλία

Επεισόδια 97

Κάτω από το φως του φεγγαριού, ο Τόμι και ο Πάτρικ συζητούν ανοιχτά για τα συναισθήματά τους. Την ίδια νύχτα, η πρόσφατη αλλαγή στη συμπεριφορά της Μαρίας, που πλέον έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, σηματοδοτεί το τέλος στη σχέση της με τον Μαρκ. «Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Σύνελθε», της λέει εκείνος. «Δεν θα μου πεις εσύ τι θα κάνω. Αυτή είμαι κι αν σου αρέσει. Αλλιώς φεύγω», τον προειδοποιεί με τη σειρά της. «Οχι, δεν μου αρέσει», είναι τα λόγια του. Επειτα από έντονους τσακωμούς, η Μαρία μετακομίζει σε νέα καλύβα στην παραλία. Παράλληλα, όλο και περισσότεροι χίπηδες καταφθάνουν στο χωριό των Ματάλων για την προσεχή συναυλία που έχει αρχίσει να διαδίδεται παντού και αναμένεται να είναι ένα μεγάλο μουσικό γεγονός.

Μέσα σε αυτό το χαρούμενο κλίμα, ο Χάρι αισθάνεται πιο μπερδεμένος από ποτέ σχετικά με τα επόμενά του βήματα για το άνοιγμα του ιατρείου του. «Ξέρω ότι αυτό το ιατρείο είναι επιθυμία της Υπατίας, αλλά έχω κάποιους ενδοιασμούς», λέει στον Διονύση, που τον πλησιάζει για να του εκφράσει τις ανησυχίες του. Ομως τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο. Παράλληλα, μια αναπάντεχη εξέλιξη στην αγοραπωλησία των κειμηλίων δημιουργεί αισθήματα καχυποψίας στον Διονύση σχετικά με το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από το ατυχές συμβάν. Γιατί ένας μόνο είχε άκρες και διασυνδέσεις για να του χαλάσει τη δουλειά κι αυτός ήταν ο Παπαγιαννάκης.

Δείτε εδώ σε ποιον μοιάζει η κόρη της πρωταγωνίστριας, Δανάης Μιχαλάκη