Ο Παράδεισος των κυριών (26/2): «Τι λες μαμά; Δεν το συζητάω καν» - Νέο "χτύπημα" για τον Πάρη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών (26/2): «Τι λες μαμά; Δεν το συζητάω καν» - Νέο

Στο σημερινό 26/2 επεισόδιο της σειράς του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές. Δυο περιστατικά συγκεκριμένα θα φέρον ανατροπές. Αρχικά ο Χριστόφορος θα ψάξει στο δωμάτιο της Βικτώριας για χάπια με δηλητήριο, ενώ από την άλλη η Δωροθέα διεκδικεί το σπίτι του Πάρη.

Οι σημερινές 26/2 εξελίξεις της σειράς Ο παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 95

Ο γάμος της Ζαχαρούλας εξακολουθεί να είναι βασική προϋπόθεση στην οικογένεια της Σύρμως για να μπορέσουν να παντρευτούν στη συνέχεια και τα αδέλφια της. Ετσι η Τζένη προτείνει στον Πασχάλη να κλεφτούν και όλοι συμφωνούν εκτός από τον Μεμά: «Εγώ δεν συμφωνώ. Αν το μάθει η μάνα θα γίνει μεγάλος χαμός. Κάντε ό,τι θέλετε αλλά μη με μπλέκετε», τους λέει και για το μόνο που συμφωνεί είναι να κρατήσει το μυστικό.

Η Πολυξένη έχει πει τα πάντα στον Χριστόφορο για τον Φώτη και το δηλητήριο, βάζοντάς του λόγια ότι η Βικτώρια μπορεί να του έριχνε δηλητήριο στο ποτό όταν πάθαινε τις καρδιακές κρίσεις. Ετσι ο Χριστόφορος μπαίνει στο δωμάτιό της για να ψάξει για το δηλητήριο. Φυσικά, η Βικτώρια έχει αντικαταστήσει το περιεχόμενο από τα μπουκαλάκια με βιταμίνες.

Ωστόσο, όταν η Βικτώρια πιάνει τον Χριστόφορο επ’ αυτοφώρω την ώρα που ετοιμάζεται να βγει από το δωμάτιό της, δεν του κρύβει τη δυσαρέσκειά της: «Χριστόφορε, κι εσύ; Δεν το περίμενα ποτέ από σένα να πιστέψεις αυτές συκοφαντίες», του παραπονιέται κι εκείνος βρίσκει μια δικαιολογία: «Δεν καταλαβαίνω τι λες. Ενα βιβλίο έψαχνα που ήθελα να διαβάσω», ισχυρίζεται, αλλά δεν την πείθει. Στη συνέχεια ο Χριστόφορος στέλνει το φάρμακο που βρήκε στο δωμάτιό της για εργαστηριακό έλεγχο, αλλά τα αποτελέσματα θα τον κάνουν να αισθανθεί άσχημα που την υποπτεύθηκε.

Δείτε επίσης: Ντίνος και Αμαλία φιλιούνται με πάθος - «Είμαι παντρεμένη κι εσύ ακόμα ο άντρας της μάνας μου»