Σασμός (27/2): «Ο Αστέρης πρέπει να μάθει..» - Το μυστικό που κρύβουν Μαθιός και Καλλιόπη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (27/2): «Ο Αστέρης πρέπει να μάθει..» - Το μυστικό που κρύβουν Μαθιός και Καλλιόπη

Στο σημερινό 27/2 επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός, ο Αντώνης συγκρούεται άγρια με τον Χρήστο, με αφορμή τον επανέλεγχο DNA που ζήτησε ο τελευταίος για τον θάνατο του Λάζαρου.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 78

Ο Φραγκιαδάκης βλέπει τον κλοιό να στενεύει, καθώς όλα τα μέλη της οικογένειας Σταματάκη προσέρχονται εκ νέου στο τμήμα. Ο Τηλέμαχος ανακαλύπτει ένα νέο στοιχείο που φωτίζει την εξαφάνιση του Αντρέα υπό ένα εντελώς διαφορετικό πρίσμα. Την ίδια στιγμή, η Εύα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί από τον πλέον απρόσμενο άνθρωπο, ενώ η ζήλια της Θοδώρας για τον Γιώργο φουντώνει, οδηγώντας τη να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Θρήνος για Βασιλική και Αργυρώ - Ανατινάζουν Μαθιό και Αστέρη!

Η Καλλιόπη προτείνει μια λύση για να βγει η νύφη της από το αδιέξοδο, καθώς τα αποτελέσματα του τεστ πλησιάζουν. Ο Μαθιός, απελπισμένος ότι θα χάσει τη Βασιλική, που θα βρεθεί στη φυλακή, προτείνει μια απεγνωσμένη λύση στο πρόβλημα, που θα αφήσει τους πάντες έκπληκτους. «Ετσι μου έρχεται να σε πάρω και να φύγουμε μακριά. Να το σκάσουμε κάπου που δεν θα μας βρει κανείς», λέει στη γυναίκα της ζωής του και εκείνη του απαντά: «Δεν θέλω να πάω πουθενά. Θέλω να μείνω εδώ και να αντιμετωπίσω τις συνέπειες των πράξεών μου. Ο,τι και να γίνει, Μαθιό μου, μην ξεχνάς πως δεν προκάλεσα τον θάνατό του. Ατύχημα ήταν και οι Αρχές θα το καταλάβουν αυτό και θα με αφήσουν», θα προσπαθήσει να τον καθησυχάσει, αλλά ο Μαθιός δεν δείχνει να συμφωνεί.

«Δεν καταλαβαίνεις πως κάθε στιγμή μακριά σου θα είναι θάνατος για μένα;», θα της πει τελικά. Αστέρης και Αργυρώ επίσης θα προσπαθήσουν να τον ηρεμήσουν. «Μην το κάνεις, αδελφέ. Δεν γίνεται να το σκάσετε από μια τέτοια υπόθεση. Ο Γιακωβάκης θα σας βρει και έπειτα η Βασιλική έχει δίκιο. Δεν έκανε κάτι για να τη βάλει στη φυλακή», θα του θυμίσει με τη σειρά του. Η Καλλιόπη θα χαρεί που όλη η οικογένεια είναι μαζεμένη, αλλά την ίδια στιγμή θα κάνει δεύτερες σκέψεις για την υγεία του Αστέρη.

Δείτε επίσης: Τραγικές στιγμές για τον μικρό Πετρή - Αρρωσταίνει βαριά και μόνο ο Θεός μπορεί να τον βοηθήσει