Η Παραλία (27/2): Η ανατριχιαστική σκηνή με τον Χάρι μπροστά από τη φωτογραφία της Υπατίας

Οι σημερινές 27/2 εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Παραλία (27/2): Η ανατριχιαστική σκηνή με τον Χάρι μπροστά από τη φωτογραφία της Υπατίας

Πολύ συγκινητικές σκηνές θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό 27/2 επεισόδιο της σειράς Η Παραλία, που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ. Βέβαια, θα υπάρξουν και εντάσεις.

Οι σημερινές 27/2 εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ, Η Παραλία

Επεισόδιο 98

Το χωριό των Ματάλων ξαφνικά σφύζει από ζωή καθώς πληθαίνουν οι επισκέπτες μέρα με τη μέρα. Ωστόσο, αρκετοί μόνιμοι κάτοικοι του χωριού εκφράζουν έντονα στον Λοΐζο τις ανησυχίες τους με αυτή την απότομη προσέλευση χίπηδων. «Τι θα γίνει με αυτούς; Δεν σταματάνε να έρχονται. Γεμίσαμε χίπηδες. Κάθε καρυδιάς καρύδι. Θα ρημάξουν το βιος μας. Πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα για την προστασία του χωριού», του λέει κι εκείνος προσπαθεί να τους καθησυχάσει και ότι θα κάνει το καλύτερο για να υπάρχει ασφάλεια στον τόπο τους.

Αντίθετα με την αγανακτισμένη συμπεριφορά των κατοίκων του χωριού, η Νόνα ετοιμάζεται για το πρώτο επίσημο ραντεβού της με τον Ρόμπερτ και ζητάει τη στιλιστική βοήθεια της Κερασίας για να βρουν το κατάλληλο φόρεμα για την περίσταση. «Μην ανησυχείς. Θα είσαι μια κούκλα. Θα ξετρελαθεί», τη διαβεβαιώνει η κοπέλα. Παράλληλα, η Ελένη αποφασίζει να εκμεταλλευτεί την περιουσία που της κληροδότησε ο αδελφός της προκειμένου να βοηθήσει τους ανθρώπους του τόπου της που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Δείτε εδώ σε ποιον μοιάζει η κόρη της πρωταγωνίστριας, Δανάης Μιχαλάκη

Επεισόδιο 99

Η νύχτα επιφυλάσσει νέες προκλήσεις και αναπάντεχες εξελίξεις τόσο για τους κατοίκους του χωριού όσο και του κοινοβίου των Ματάλων. Ο Λοΐζος αρχίζει να υποψιάζεται την περίεργη συμπεριφορά της Ελένης και νιώθει ότι ίσως κάτι του κρύβει. Κι επειδή δεν είναι άνθρωπος που αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους, έχει σκοπό να το ανακαλύψει. Η Νικολίνα με τη σειρά της αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον γιο της σχετικά με τα ψέματά του και τις ενέργειες που έχει κρατήσει κρυμμένες από αυτή. «Εχεις ανάμειξη με τον φόνο του Παπαγιαννάκη;», τον ρωτάει. «Τι είναι αυτά που λες; Μην ανακατεύεσαι σε παρακαλώ στις δουλειές μου», την αντικρούει αλλά εκείνη επιμένει.

Στο μεταξύ μια φωτιά ξεσπάει στην παραλία, δημιουργώντας χάος και εντάσεις στο κοινόβιο των χίπηδων με τον έναν να ρίχνει ευθύνες στον άλλον. Ωστόσο λίγες μέρες μένουν από τη συναυλία της χρονιάς. Αυτό που τώρα προσπαθούν είναι να καταφέρουν να αντεπεξέλθουν στα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχονται. Ενας αγώνας δρόμου ξεκινάει προκειμένου να σώσουν οτιδήποτε αν σώζεται, αλλά η μάχη είναι άνιση αφού έχει καταστραφεί μεγάλο μέρος του εξοπλισμού.

Παραλία ΕΡΤ