Ο παράδεισος των κυριών (28/2): Μιράντα και Χριστόφορος σε τρυφερές στιγμές - Η Γεωργία ρίχνει δηλητήριο στο πιάτο της

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών (28/2): Μιράντα και Χριστόφορος σε τρυφερές στιγμές - Η Γεωργία ρίχνει δηλητήριο στο πιάτο της

Στο σημερινό 28/2 επεισόδιο της σειράς Ο παράδεισος των κυριών, η Βικτώρια συλλαμβάνεται για απόπειρα δολοφονίας, ενώ από την άλλη δολοφόνος θέλει να γίνει και η Γεωργία. Βλέποντας πως η Μιράντα έχει έρθει πολύ κοντά με τον Χριστόφορο, βάζει δηλητήριο στο πιάτο της.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 97

Την ίδια στιγμή, ο μυστικός γάμος της Τζένης με τον Πασχάλη διοργανώνεται κρυφά και όλοι όσοι βοηθάνε, ψάχνουν να βρουν τρόπους να μη μαθευτεί, έτσι ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί. Στο μεταξύ ο Πασχάλης βγαίνει από το σπίτι με το γαμπριάτικο κουστούμι, κάτι που φυσικά παρατηρεί η Σύρμω: «Πού πας έτσι εσύ καλέ, σαν γαμπρός;», του λέει και ο Πασχάλης παγώνει. Ευτυχώς ο Γεωργαρής βρίσκει μια δικαιολογία: «Είπαμε κι εμείς να βγούμε. Εχουμε κανονίσει να πάμε σε μια ταβέρνα», προσπαθεί να τη μπερδέψει και φεύγουν, ενώ η Σύρμω μένει απορημένη.

Τελευταία στιγμή κι ενώ όλοι έχουν πάει στον γάμο, η Σύρμω πιάνει τον Θωμά κι εκείνος αναγκάζεται να της πει την αλήθεια: «Μπρος έλα να σε πάω στην εκκλησία», της λέει. Η Σύρμω φτάνει στην εκκλησία κι όσοι τη βλέπουν παθαίνουν σοκ για το τι πρόκειται να συμβεί. Εκείνη όμως προχωράει αγέρωχη και στέκεται δίπλα στον γιο της την ώρα του μυστηρίου. Την ίδια ώρα η Αμαλία ενημερώνει τον Σίμο: «Σίμο, κάποιος τηλεφώνησε από το εξωτερικό και βρήκε τα στοιχεία του ανθρώπου που ψάχνεις» κι εκείνος παγώνει, ενώ η Αμαλία τον προτρέπει να της μιλήσει: «Σε μένα μπορείς να λες τα πάντα, γιατί εγώ μόνο μπορώ να σε καταλάβω», του επισημαίνει.

Δείτε επίσης: Ντίνος και Αμαλία φιλιούνται με πάθος - «Είμαι παντρεμένη κι εσύ ακόμα ο άντρας της μάνας μου»

Στο μεταξύ, η Βικτώρια συλλαμβάνεται για άλλη μια φορά καθώς ο Φώτης πηγαίνει στην αστυνομία και καταθέτει ότι η Βικτώρια πήγε να τον σκοτώσει. Θα κάνει όμως το λάθος να δώσει στη Στέλλα να κρύψει κάτι, που δεν θα έπρεπε ποτέ να είχε βρεθεί στα χέρια της. Συγκεκριμένα, πριν της περάσουν τις χειροπέδες, δίνει στη Στέλλα να κρύψει το δηλητήριο.

Κατόπιν η Στέλλα, τρελή από ζήλια για τη Μιράντα επειδή ο Χριστόφορος της δείχνει αδυναμία, της ρίχνει δηλητήριο μέσα στο φαγητό της. Ωστόσο η Μιράντα δεν τρώει και το φαγητό της κατά λάθος το τρώει η Ματούλα, η οποία πέφτει αναίσθητη (δείτε αν θα πεθάνει η όχι).