Ναυάγιο: «Θα της κάνουμε καισαρική άμεσα» - Η σπαρακτική σκηνή που το μωρό της Στέλλας γεννιέται νεκρό!

Για πρώτη φορά εδώ!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ναυάγιο: «Θα της κάνουμε καισαρική άμεσα» - Η σπαρακτική σκηνή που το μωρό της Στέλλας γεννιέται νεκρό!

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega, Ναυάγιο! Η πιο όμορφη στιγμή στη ζωή της ηθοποιού θα κινδυνεύσει να βυθιστεί στο σκοτάδι αφού το παιδί της γεννιέται νεκρό. Ο πατέρας της, Βλάσης, συνεργάζεται με τον Ιπποκράτη και παίρνουν από κοινού μια απόφαση που θα τη σώσει από το πένθος.

Όπως αναφέρει η Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου στο περιοδικό TiVi Σίριλα, μετά τον θάνατο του Κυριάκου, η Στέλλα προσπάθησε πολύ να συνεχίσει τη ζωή της. Ενας από τους ελάχιστους λόγους που την ανάγκαζαν να μην παραιτηθεί ήταν και το μωρό που είχε στα σπλάχνα της. Και μόνο η ιδέα πως σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον άντρα της, της έδινε κουράγιο. Η στιγμή λοιπόν που θα σπάσουν τα νερά της δεν θα αργήσει...

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης θα είναι στο σπίτι της και θα της λέει ότι έμαθε τελικά ποιος ήταν ο εραστής της γυναίκας του, Ασημίνας, όταν η Στέλλα θα νιώσει ανάμεσα στα πόδια της να κυλάει ένα ζεστό νερό. «Βασίλη, νομίζω ότι μου έσπασαν τα νερά. Βοήθησέ με. Πάρε τηλέφωνο τον πατέρα μου, πρέπει να πάω αμέσως στο μαιευτήριο», θα του πει και θα τον αποσυντονίσει από τις κουβέντες του, αλλά ο άντρας θα κινηθεί με αστραπιαία ταχύτητα. Λίγο αργότερα που θα έχει φτάσει στο νοσοκομείο θα την πιάσουν και οι πόνοι, ενώ ο γιατρός της θα αρχίσει να παρατηρεί πως η διαδικασία της γέννας δεν εξελίσσεται όπως συνήθως.

«Πρέπει αμέσως να βγει το παιδί από μέσα της. Νοσοκόμα, ετοιμάστε τη. Θα κάνουμε καισαρική άμεσα», θα πει και η ηθοποιός θα χάσει τις αισθήσεις της από τους πόνους και τον πανικό που θα νιώσει.

Δείτε επίσης: Το Ναυάγιο spoiler: «Ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο μπαίνει στη σειρά! Έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα» - Αυτός είναι ο "εισβολέας" και ο ρόλος του

Ναυάγιο: Η ζωή της σε κίνδυνο

Ο Ιπποκράτης από το Ναυάγιο

Ο Σάββας είναι στην αίθουσα αναμονής και περιμένει έναν γιατρό να του πει τα νέα για το εγγόνι του. Η χαρά του είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορεί να φανταστεί πως όλα όσα ονειρευόταν θα καταρρεύσουν σε μια στιγμή. Ετσι, όταν ο γιατρός του λέει: «Θέλω να φανείτε ψύχραιμος. Η γέννα της κόρης σας δεν εξελίσσεται καλά. Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο», θα χρειαστεί μια καρέκλα για να κάτσει και να βάλει τις σκέψεις του σε μια σειρά.

Ο γιατρός θα επιστρέψει στο χειρουργείο και ο μόνος άνθρωπος που θα βρεθεί εκεί, στην ίδια αίθουσα, θα είναι ο Ιπποκράτης αφού σε ένα άλλο δωμάτιο τοκετού θα γεννάει η Ειρήνη. Τα πράγματα όμως για τη Στέλλα δεν θα εξελιχθούν καλά. Το παιδί της θα γεννηθεί νεκρό και ο Σάββας θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Βλέποντας ο Ιπποκράτης την τραγική αυτή εξέλιξη στη ζωή τού άντρα και ενώ με τη Μαριάννα, τη μαία που εκείνος έχει προσλάβει, έχουν συνεννοηθεί να πούνε στην Ειρήνη πως το παιδί της δεν τα κατάφερε για να την αποδεσμεύσει από ό,τι την κρατά στο παρελθόν, αποφασίζουν να δώσουν το παιδί στη Στέλλα. Ο Σάββας θα συμφωνήσει έπειτα από σκέψη και θα πει στον αξιωματικό του Λιμενικού ότι θα του χρωστάει χάρη για το καλό που έκανε σε εκείνον και την κόρη του.

Ετσι, όταν η Στέλλα ανοίξει τα μάτια της, θα κρατήσει στην αγκαλιά της το παιδί μιας άλλης γυναίκας. Η μοίρα όμως δεν θα είναι και στη συνέχεια της ζωής της με το μέρος της…