Το προξενιό της Ιουλίας (28/2): Ο Γρηγόρης κλέβει την Φιλιώ - Η Ιουλία κάνει παθιασμένο έρωτα με τον Προβιό

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας (28/2): Ο Γρηγόρης κλέβει την Φιλιώ - Η Ιουλία κάνει παθιασμένο έρωτα με τον Προβιό

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της δραματικής σειράς Το προξενιό της Ιουλίας, που προβάλλεται με επιτυχία μέσα από την συχνότητα του ALPHA. Θα δούμε πως η Ιουλία έρχεται πιο κοντά με τον Προβιό, ενώ από την άλλη ο Γρηγόρης θα κλεφτεί με την Φιλιώ.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Το προξενιό της Ιουλίας

Επεισόδιο 54

Στο αρχοντικό Προβιού, η Ιουλία, που διανύει την καλύτερή της φάση στη σχέση με τον Γιωργίκη, επιχειρεί για άλλη μια φορά να έρθει κοντά με τη Χάδω. Η προσπάθειά της όμως θα πέσει στο κενό. Η γυναίκα αυτή αποδεικνύεται ακόμη πιο σκληρή από ό,τι φανταζόταν και δεν βάζει νερό στο κρασί της.

Ενώ η επιστροφή της Δέσπως θα ταράξει για άλλη μια φορά τα νερά, καθώς η ξεκάθαρη υποστήριξη που έχει από την Ιουλία, τη φέρνει στο στόχαστρο τόσο της Χάδως όσο και της Στεφανίας. «Εκανες του κεφαλιού σου, αλλά δεν θα σου βγει σε καλό. Θα το καταλάβεις εν καιρώ», της λέει η κουνιάδα της. Την ίδια ώρα, στο σπίτι Ραζίνη, η Κυριακούλα αποφασίζει να μην υποχωρήσει στις πιέσεις που της ασκεί ο Γρηγόρης με τη Φιλιώ. «Μην επιμένετε. Αυτός ο γάμος δεν μπορεί να γίνει. Δεν δίνω τη συναίνεσή μου όσο ο Στράτος είναι στη φυλακή και δεν θα αλλάξω γνώμη», τους γνωστοποιεί.

Αυτή η απόφασή της οδηγεί τους δύο νέους να πάρουν μια απόφαση που θα τους φέρει αντιμέτωπους με τις οικογένειές τους. Να παντρευτούν ακόμη και κρυφά και φαίνεται ότι τίποτα δεν μπορεί να τους αλλάξει γνώμη ούτε να τους σταματήσει. Οταν μένουν μόνοι, να έλθουν για πρώτη φορά τόσο πολύ κοντά και θα κάνουν έρωτα. Πλέον, μετά από αυτό το συμβάν δεν μπορούν να κάνουν πίσω. Και μέσα στις φουρτούνες των ημερών, η Κυριακούλα επισκέπτεται τελικά το νοσοκομείο για να κάνει τις εξετάσεις που της έχει συστήσει μετά τις λιποθυμίες της ο γιατρός Γκλαβάνης.

Δείτε επίσης: «Είμαι έγκυος!» - Φιλιώ και Γρηγόρης γίνονται γονείς!