Η Μάγισσα: «Είμαι το μπάσταρδο του άντρα σου!» - Η Θεοφανώ λέει ευθέως την αλήθεια στην Κυπριανή!

«Είσαι ένα διαβολόπραγμα σαν τη μάνα σου!»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Η Μάγισσα: «Είμαι το μπάσταρδο του άντρα σου!» - Η Θεοφανώ λέει ευθέως την αλήθεια στην Κυπριανή!

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα, καθώς οι πληροφορίες που έχει συλλέξει η Θεοφανώ για το παρελθόν της και την οικογένειά της είναι πια αρκετές για να καταλάβει τον λόγο που η Κυπριανή έχει τόσο μένος μαζί της. Για άλλη μια φορά οι δύο γυναίκες θα συναντηθούν και θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους.

Πρώτο το περιοδικό TiVi Σίριαλ σας είχε αποκαλύψει πως η Κυπριανή είχε σκοτώσει την Αναχίτ, επειδή εκείνη διατηρούσε παράνομο δεσμό με τον άντρα της, τον Θράσο και όχι επειδή εκείνος δήθεν τρελάθηκε από τα μάγια της, όπως λέει δεξιά κι αριστερά σε όποιον τη ρωτάει για τη μανία που έχει απέναντι στη Θεοφανώ. Μάλιστα, σε πρόσφατο επεισόδιο, η Αγάθη τής είπε:

«Η μητέρα της έκανε κακό στον άντρα σου, όχι η Θεοφανώ! Αλλος είναι ο λόγος που θέλεις να της κάνεις κακό». Ο άλλος βέβαια λόγος που η Κυπριανή ήθελε να σκοτώσει την Αναχίτ ήταν και το γεγονός πως η Γερακάρισσα είναι επίσης μάγισσα και μάλιστα εκπροσωπεί το κακό, σε αντίθεση με τη μητέρα της Θεοφανώ που εκπροσωπούσε το καλό. Μόνο η μία από τις δύο θα μπορούσε να επικρατήσει. Και γνωρίζουμε όλοι τον βασανιστικό τρόπο με τον οποίο πέθανε η Αναχίτ, ενώ παρόντες στο κάψιμό της ήταν και οι τότε νεαροί Σπήλιος, Μιχαήλ και ο μπάρμπα Μάρκος.

Η Μάγισσα: Η ώρα της αλήθειας

Η Θεοφανώ με την Κυπριανή από την σειρά Μάγισσα

Δείτε επίσης: Η Μάγισσα: Φόνισσα ξανά η Δαμιανή - Την σφάζει μέσα στον πύργο

Πίσω στο τώρα, όπως αναφέρει η Γιάννα Παπανικολάου σε νέο ρεπορτάζ στο ίδιο περιοδικό, η Θεοφανώ με τον Αντρέι καταφέρνουν να μάθουν όλη την αλήθεια για το ποιος είναι ο πατέρας της κοπέλας. Η Κυπριανή, αν και ψευδώς την είχε πείσει πως πατέρας της ήταν ένας παλιός τους φρουρός, ο Αργύρης Μουσουράκος, εκείνη με τη βοήθεια του αγαπημένου της καταφέρνει να μάθει πως τελικά ο Θράσος Γερακάρης ήταν ο πατέρας της. Το σοκ για την κοπέλα είναι τεράστιο και δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί μια τέτοια αποκάλυψη. Ομως, τώρα έχει κάνει την αρχή με τις απαντήσεις που ψάχνει, αλλά ακόμα κάτι τη βασανίζει: «Δεν μπορεί να σκότωσε τη μάνα μου μόνο και μόνο επειδή εκείνη είχε δεσμό με τον Γερακάρη! Κάτι άλλο συμβαίνει, είμαι σίγουρη», λέει στον Αντρέι, ο οποίος της απαντάει:

«Τι άλλο μπορεί να συμβαίνει; Μια γυναίκα μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη αν νιώσει ότι χάνει τον άντρα της από άλλη γυναίκα! Εσύ ειδικά το ξέρεις από πρώτο χέρι με το πώς αντέδρασε η Μεταξία μαζί σου». Η Θεοφανώ έχει το ένστικτο όμως και επιμένει: «Κάτι άλλο είναι. Και μένει ένας τρόπος για να το μάθω», είναι τα λόγια της. Η Θεοφανώ έχοντας -πια- αδιάσειστα στοιχεία πως η Κυπριανή έπαιξε ρόλο στον φρικτό θάνατο της μητέρας της, αλλά και πως ο μπάρμπα Θράσος ήταν ο πατέρας της, αποφασίζει να την αντιμετωπίσει!

«Ξέρω γιατί με κυνηγάς! Πίστευες δεν θα μάθαινα την αλήθεια», της λέει η Θεοφανώ και η Κυπριανή της απαντάει: «Ποια αλήθεια; Είσαι ένα διαβολόπραγμα σαν τη μάνα σου! Μόνο την καταστροφή φέρνεις κι εσύ στο πέρασμά σου», ισχυρίζεται. Η Θεοφανώ την κοιτάζει έντονα και της λέει ευθέως:

«Ξέρω ότι είμαι το μπάσταρδο του άντρα σου!», της αποκαλύπτει και η Κυπριανή σοκάρεται. Αυτό το μυστικό το ήξερε μόνο εκείνη και κανένας άλλος. Για πάνω από 20 χρόνια το κράτησε κρυφό και τώρα τρέμει πως αν ποτέ αποκαλυφθεί θα έρθουν μεγάλες ανατροπές. Εκεί για πρώτη φορά η Κυπριανή αποκαλύπτεται και ως... κακιά μάγισσα! Το βλέμμα της θα γίνει σκοτεινό και μαύρο. Η Θεοφανώ τώρα θα καταλάβει για ποιο λόγο είχε νιώσει τρόμο όταν τη γνώρισε για πρώτη φορά και η μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό μόλις αρχίζει...