Σασμός (28/2): «Τα αποτελέσματα για το DNA» - "Παγώνει" ο Αντώνης με τα στοιχεία δολοφονίας του Λάζαρου

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (28/2): «Τα αποτελέσματα για το DNA» -

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 28/2 επεισόδιο του Σασμού. Το πιο σημερινό της ημέρας είναι ότι ο Αντώνης θα πάρει στα χέρια του τον φάκελο με τα αποτελέσματα από το τεστ DNA που έκανε στην Βασιλική για την δολοφονία του Λάζαρου.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 79

Η Αργυρώ συζητά με τον Αντώνη για την κάλυψη που έκανε στη Βασιλική, αλλά χωρίς να το ξέρουν κάποιος τους ακούει. Η Μαρίνα καταλαβαίνει ότι ο άντρας της έχει καλύψει κάποιον εν ώρα υπηρεσίας αλλά όσο κι αν τον πιέζει για να μάθει, εκείνος της λέει πως ακόμα δεν μπορεί να της αποκαλύψει πρόσωπα και καταστάσεις. «Μαρίνα, σε εμπιστεύομαι περισσότερο από τον καθένα, όμως δεν είναι η ώρα για να μάθεις. Οχι γιατί φοβάμαι ότι θα μιλήσεις για την υπόθεση, αλλά γιατί δεν είναι σωστό για εκείνον που βοήθησα», της εξηγεί.

Η Θοδώρα φαίνεται στενοχωρημένη, σαν να μην αντέχει άλλο την απόσταση που έχει δημιουργήσει με τον Γιώργο, αλλά μια ξαφνική επίσκεψη θα τη βγάλει από αυτές τις σκέψεις. Η Καλλιόπη χωρίς να ρωτήσει κανέναν ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον εισαγγελέα, τη στιγμή που ο Αντώνης ανοίγει τον φάκελο με τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Ανατροπή! Γίνεται μαμά - Το παιδί που της αλλάζει την ζωή

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 80

Η Μαρίνα κάνει μια συμφωνία με τη Θοδώρα, προκειμένου να μην προκαλέσουν τις υποψίες των γονιών της και του χωριού για τη σχέση τους. Την ίδια στιγμή, η Καλλιόπη σπεύδει στον Γιακωβάκη, ζητώντας του να αφήσει την οικογένειά της ήσυχη.

Τα αποτελέσματα από τον επανέλεγχο του DNA των Σταματάκηδων κρύβουν μια μεγάλη ανατροπή, που θα φέρει αναταράξεις. «Είναι απίστευτο. Το τεστ της Βασιλικής είναι αρνητικό», θα πει ο Αντώνης στον Γιώργο, που θα διαβάζει ξανά και ξανά το χαρτί γιατί δεν θα πιστεύει το αποτέλεσμα. «Πώς γίνεται αυτό, Αντώνη; Αφού τα τεστ DNA δεν κάνουν ποτέ λάθος κι εσύ το ξέρεις καλύτερα από εμένα», θα του πει ο πιστός του συνεργάτης, όπως και όλη η οικογένεια Σταματάκη που θα ευχαριστεί για την καλή της τύχη.

Και έτσι, ενώ η Βασιλική για τον Χρήστο ήταν ένοχη για τον θάνατο του Λάζαρου, οι έρευνες θα αρχίσουν να στρέφονται αλλού. Η Εύα συνεχίζει το σατανικό της σχέδιο και μοιάζει να στοχοποιεί τον Μαθιό ως υπαίτιο για τον θάνατο του Ευθύμη και χωρίς κανείς να το γνωρίζει θα ετοιμάζει το επόμενό της χτύπημα. Μάλιστα έρχεται και σε επαφή με τον Μηνά για να τη βοηθήσει. Ο Τόλης βρίσκεται εκ νέου σε αδιέξοδο με τη Λεμονιά, την ώρα που στο σπίτι των Σταματάκηδων στήνεται γλέντι. Η Μαρίνα αντιμετωπίζει ευθέως τον Αντώνη και τον θέτει προ των ευθυνών του.

Ο νέος εισαγγελέας της Κρήτης πηγαίνει στο καφενείο του χωριού για να μάθει πληροφορίες για την οικογένεια Σταματάκη. Εκεί συναντά τον Παντελή, ο οποίος και φαίνεται πρόθυμος να του μιλήσει με σκοπό να τον βοηθήσει στις έρευνές του. Χωρίς να το καταλάβει θα στοχοποιήσει τον Μαθιό αναφέροντας για εκείνον ότι ο ξάδελφος του Στεφανή δεν φερόταν καλά στη Βασιλική, γεγονός που ήξερε. Ο Χρήστος θα τονίσει ότι χάρηκε για τη γνωριμία τους και ο αθώος καφετζής θα αρχίσει να κάνει όνειρα ότι μπορεί κάποια στιγμή να γίνει και επίσημα βοηθός του.