Σασμός: «Από την πρώτη στιγμή που σε είδα ένιωσα όμορφα» - Η γνωριμία του Αστέρη με μελαχρινή που μετατρέπεται σε έρωτα

Η Αργυρώ το μαθαίνει και γίνεται μπουρλότο

Σασμός: «Από την πρώτη στιγμή που σε είδα ένιωσα όμορφα» - Η γνωριμία του Αστέρη με μελαχρινή που μετατρέπεται σε έρωτα

Η λατρεία που έχει ο Αστέρης στην Αργυρώ και το αντίθετο είναι μη διαπραγματεύσιμη στον Σασμό. Αυτό όμως δεν θα εμποδίσει ούτε στο ελάχιστο μια νέα γυναίκα να μπει ανάμεσά τους και να τινάξει τη σχέση τους στον αέρα.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου/TV24

Καιρό τώρα, ο Δημήτρης Μαραθάκης έχει ανακοινώσει στους συγχωριανούς του ότι περιμένει την κόρη του Σάντρα (Ελίζα Σκολίδη), να έρθει στην Ανω Ποριά, προκειμένου να ξεκόψει από κάποια προβλήματα που έχει εκείνη στην Αθήνα. Η δημιουργία μάλιστα του Κέντρου Υγείας στο χωριό είναι η τέλεια αφορμή για να το κάνει, αφού και η Σάντα ακολούθησε τα βήματα του πατέρα της, κοινώς είναι γιατρός. Οσο λοιπόν ο Δημήτρης προετοιμάζεται για την έλευσή της, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του χωριού τρίβει τα χέρια του που τα προβλήματα μεταξύ των οικογενειών τους τείνουν να εξαφανιστούν.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ χαίρονται την ηρεμία τους μετά τη φυγή του Αντρέα, αλλά και το γεγονός πως η υγεία του έχει ισορροπήσει και μάλιστα εκείνος δεν διστάζει να ζητήσει από τη γυναίκα της ζωής του να γίνουν ξανά γονείς. Η Αργυρώ, ευτυχισμένη όσο ποτέ, θα του εξηγήσει σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς πως είναι έτοιμη να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά, αρκεί να έχει προηγηθεί ο γάμος τους. Σύμφωνα με πληροφορίες από το κανάλι όμως, όλα τα παραπάνω θα διαταραχθούν από τη στιγμή που η Σάντρα Μαραθάκη θα εισβάλλει στην τοπική κοινωνία της Κρήτης.

Δείτε επίσης: «Βοήθησα τον αδερφό σου να πεθάνει!» - Η τραγική σκηνή που ο Παύλος λέει την αλήθεια στην Εύα

Η γνωριμία που μετατρέπεται σε έρωτα στον Σασμό

Σασμός Ελίζα Σκολίδη

Η Σάντρα μπαίνει στο χωριό φορτωμένη με τσάντες, κάποια από αυτές της πέφτει, τα πράγματά της χύνονται στο έδαφος και ο Αστέρης που περνάει τυχαία από εκεί, σκύβει για να τη βοηθήσει. Εκείνη του λέει πως δεν χρειάζεται βοήθεια και ο Αστέρης της εξηγεί πως είναι άδικο ως περαστική από το χωριό τους να της μείνει άσχημη εντύπωση. «Δεν είμαι περαστική. Θα μείνω για κάποιο διάστημα στο χωριό. Ο πατέρας μου είναι ο Δημήτρης Μαραθάκης», θα του εξηγήσει και μόλις της πει ότι είναι ο γιατρός του και ο γιατρός όλων, το πρόσωπο της κοπέλας θα λάμψει.

Ολοι θα την καλοδεχτούν στο χωριό, εκείνη όμως θα έχει στραμμένη τη προσοχή της πάντα στον Αστέρη. «Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, ένιωσα όμορφα. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω αλλά νιώθω διαφορετικά κάθε φορά που είσαι κοντά μου. Δεν θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση, εύχομαι όμως να είχες τα ίδια συναισθήματα με μένα», θα του πει σε μια από τις συναντήσεις τους, φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση. «Εχω οικογένεια, Σάντρα. Γυναίκα και παιδί. Είμαι δοσμένος σε αυτούς και ελπίζω να το σεβαστείς. Σίγουρα θα βρεις κι εσύ το άλλο σου μισό, όπως βρήκα κι εγώ την Αργυρώ», θα της πει με σκοπό να της κόψει τη φόρα, όμως εκείνη που θα τον έχει ερωτευτεί σφόδρα, δεν θα καταλαβαίνει. Θα επιδιώκει να τον συναντά, θα του εκφράζει την αγάπη της και δεν θα διστάζει να του εξηγεί πως είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για εκείνον.

Δείτε επίσης: Θρήνος για Βασιλική και Αργυρώ - Ανατινάζουν Μαθιό και Αστέρη!

Τα προβλήματα στη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ θα ξεκινήσουν όταν εκείνη καταλάβει τα συναισθήματα της Σάντρας. «Δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται πίσω από την πλάτη μου. Αφού είναι τόσο αθώο όσο λες από τη μεριά σου, δεν νομίζεις ότι θα έπρεπε να μου το πεις εξαρχής;», θα τον ρωτήσει αλλά δεν θα πάρει απάντηση. Με τον καιρό, η Σάντρα θα καταλάβει πως δεν θα έχει ποτέ τον Αστέρη δικό της, ωστόσο θα βρει παρηγοριά στην παρέα του Βαγγέλη, με τον οποίο θα μοιράζονται το πάθος τους για τον τζόγο.