Ο Παράδεισος των κυριών: Βρίσκουν το πτώμα του Άγη - Η σκηνή που ο Χριστόφορος βλέπει το φιλμ της άγριας δολοφονίας του

Το πηγαίνει στην Αστυνομία και εντοπίζεται ο πρώτος ύποπτος

Ο Παράδεισος των κυριών: Βρίσκουν το πτώμα του Άγη - Η σκηνή που ο Χριστόφορος βλέπει το φιλμ της άγριας δολοφονίας του

Ο κλοιός γύρω από τη Βικτώρια στον Παράδεισο των κυριών, στενεύει πιο πολύ από ποτέ, και παρόλο που ο Δημοσθένης προσπαθεί να θολώσει τα νερά, ο Σωτήρης θα κάνει τα πάντα για να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να τη βάλει για πάντα στη φυλακή.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη/TV24

Ο Σωτήρης έχει σημαντικές πληροφορίες για τον θάνατο της Λιζέτας καθώς μαθαίνει ότι πίσω από τη δολοφονία της κρύβεται η Βικτώρια. Ετσι ζητάει επίμονα να εξεταστεί ξανά ο τόπος του εγκλήματος. Οταν οι αστυνόμοι της σήμανσης πηγαίνουν για άλλη μια φορά στο σημείο, μένουν σοκαρισμένοι μπροστά σε αυτό που θα ανακαλύψουν… ένα πτώμα. Ο Γιαμαλής είναι σίγουρος ότι είναι του Αγη, αλλά το στέλνουν για αναγνώριση.

Πράγματι, στον ιατροδικαστή καταφθάνουν ο Χριστόφορος, η Αμαλία και η Βικτώρια που αναγνωρίζουν τη σορό. Μετά την αναγνώριση του πτώματος, συντριβή και βαθιά οδύνη σκεπάζει την οικογένεια Μπουραντά. Το πόρισμα του ιατροδικαστή δείχνει ότι οι δολοφονίες της Λιζέτας και του Αγη έγιναν με το ίδιο όπλο. Ο Σωτήρης συνδέει τα δύο θύματα με την Καρτεζίνη, αλλά ο Δημοσθένης διαφωνεί με αυτή τη σύνδεση και θα προσπαθήσει να στρέψει σε άλλο πρόσωπο τις υποψίες των συναδέλφων του.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Ντίνος και Αμαλία φιλιούνται με πάθος - «Είμαι παντρεμένη κι εσύ ακόμα ο άντρας της μάνας μου»

Την ίδια στιγμή η Βικτώρια τρέχει στο σπίτι για να εξαφανίσει την κασέτα που δείχνει τη Λιζέτα να σκοτώνει τον Αγη. Της είχε υποσχεθεί τότε να την αφήσει ελεύθερη μετά από αυτό, ενώ εκείνη βιντεοσκοπούσε. Ομως τη σκότωσε. Κι ενώ η Βικτώρια προσπαθεί να κρύψει την ταραχή της, ο Σίμος την πιάνει με τα αποδεικτικά στοιχεία στα χέρια…

Η βαλλιστική εξέταση δείχνει την αλήθεια στον Παράδεισο των κυριών

 Ο Παράδεισος των κυριών

Ο Βικτώρια δικαιολογείται στον Σίμο λέγοντας: «Αυτή είναι μια κασέτα από τα παιδικά χρόνια του Αγη. Ηθελα να τη δω πριν τον αποχαιρετίσω για πάντα. Ηταν ένα αξιολάτρευτο αγοράκι» και βάζει τα κλάματα. Στο μεταξύ, ο Σωτήρης και ο Μηλιώνης προσπαθούν να βρουν τρόπο να την ξεσκεπάσουν και κρυφά από τον Δημοσθένη επιχειρούν να βγάλουν ένταλμα έρευνας για το σπίτι της. Εκείνος όμως το αντιλαμβάνεται: «Πρέπει να προσέξεις. Σε υποπτεύονται για τον φόνο του Αγη και ετοιμάζονται για έρευνα», την προειδοποιεί, ενώ παράλληλα βρίσκει συνεχώς τον τρόπο να τους βάζει εμπόδια.

Δείτε επίσης σούπερ αποκλειστικό - Η Γεωργία ζητά διαζύγιο από τον Πάρη

Στο μεταξύ, βλέποντας ο Σίμος τον Χριστόφορο διαλυμένο, του δίνει το φιλμ της Βικτώριας για να του απαλύνει τον πόνο. Οταν όμως αποκαλύπτεται το περιεχόμενό του, οι εξελίξεις στην οικογένεια Μπουραντά θα είναι καταιγιστικές. Ο Χριστόφορος δεν πιστεύει ότι η Λιζέτα σκότωσε τον Αγη με τη θέλησή της και πηγαίνει το φιλμ στην αστυνομία. Ολοι υποπτεύονται τη Βικτώρια που θα βρεθεί σε δεινή θέση. Ο Σωτήρης φαίνεται αποφασισμένος να φτάσει την υπόθεση μέχρι το τέλος. Ετσι στέλνει στη βαλλιστική τις δύο σφαίρες, αυτή που σκότωσε τη Λιζέτα και την άλλη που βρέθηκε στο πτώμα του Αγη, αλλά δεν αποκαλύπτει τις κινήσεις του παρά μόνο σε έμπιστούς του ανθρώπους όπως ο Μηλιώνης.

Αφού ανακαλύπτει τον τύπο του όπλου από το οποίο έριξε ο δολοφόνος τις σφαίρες, τώρα ξεκινάει μια νέα έρευνα για να βρει τον κάτοχό του.