Το Προξενιό της Ιουλίας: «Θέλω να είναι ο πατέρας του παιδιού μου» - Η Ιουλία βλέπει με άλλο μάτι τον Γιωργίκη! Την πιάνει στα πράσα με τον Χρήστο στο υπόγειο

Οι εβδομαδιαίες (5/7-3) εξελίξεις για τη σειρά του ALPHA

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Το Προξενιό της Ιουλίας: «Θέλω να είναι ο πατέρας του παιδιού μου» - Η Ιουλία βλέπει με άλλο μάτι τον Γιωργίκη! Την πιάνει στα πράσα με τον Χρήστο στο υπόγειο

Οι εβδομαδιαίες (5/7-3) εξελίξεις για το Προξενιό της Ιουλίας θα φέρουν στις οθόνες σας ανατροπές, που δεν περιμένατε! Η Ιουλία νιώθει ότι ο Γιωργίκης είναι ο άντρας που μπορεί να ακουμπήσει τη ζωή της, την στιγμή ο Γρηγόρης και η Φιλιώ δίνουν λόγο και ο Χρήστος συνεχίζει να σκαλίζει το παρελθόν για να μάθει την αλήθεια για την μητέρα του.

Οι εβδομαδιαίες (5/7-3) εξελίξεις για το Προξενιό της Ιουλίας

Τρίτη 5/3 - Επεισόδιο 56

Ο Γιωργίκης εκπλήσσει ευχάριστα την Ιουλία για ακόμη μια φορά, καθώς συνεχίζει να την περιποιείται. «Θέλω να σου δείξω πόσο σε αγαπώ και μπορώ να σε κάνω ευτυχισμένη. Εχεις αλλάξει τη ζωή μου και με έκανες να νιώσω ξανά ότι έχω δικαίωμα στη χαρά» της λέει. «Είσαι πολύ καλός μαζί μου και το αξίζεις», είναι τα δικά της λόγια. Στο μεταξύ η Χάδω επισκέπτεται τον Ατζαλίνα, προκειμένου να επισπεύσει τη διαδικασία για την υιοθεσία της μικρής Χάιδως, αλλά μια πληροφορία που μαθαίνει από το δικηγόρο, την ανησυχεί.

Η Αλεξάνδρα πάλι αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία να εμποδίσει τον αδελφό της από το να κάνει άλλο ένα λάθος, συνειδητοποιεί πως η μητέρα τους, δεν είναι καλά στην υγεία της και ανησυχεί. «Τι έχεις; Εχεις πάει στο γιατρό;», τη ρωτάει. «Μια χαρά είμαι. Εσύ να κοιτάς τη δουλειά σου. Αρκετά έχω στο κεφάλι μου», της απαντάει κοφτά η Κυριακούλα.

Στο αρχοντικό του Προβιού, η Ιουλία βοηθάει κρυφά τον Χρήστο να βρει αυτά που πιστεύει πως έχει κρύψει η μητέρα του. «Μην ανησυχείς. Θα τα βρούμε. Δύο είναι καλύτερα από έναν. Θα δεις όλα θα πάνε καλά και θα μάθεις την αλήθεια», του λέει. Στην προσπάθειά της αυτή, η Στεφανία θα την προειδοποιήσει για τον σκοτεινό χαρακτήρα της Δέσπως. «Πρόσεχέ την. Δεν είναι αυτό που δείχνει. Θα μας φέρει μπελάδες», είναι τα λόγια της. Ομως εκείνη, την αγνοεί.

Οι εξελίξεις μεταξύ του Γρηγόρη και της Φιλιώς προχωράνε, αναγκάζοντας τον Στασινόπουλο να επισκεφτεί εκ νέου την Στάσα, για να της πει τα νέα. «Ξέρεις ο γιος του Ραζίνη και η κόρη μου θέλουν να παντρευτούν. Εγώ δεν είμαι τόσο σύμφωνος σε αυτό, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για να τους εμποδίσω. Φαίνονται αμετάπειστοι», της ανακοινώνει. «Να κάνεις ό,τι είναι καλύτερο για το κορίτσι σου» του απαντάει εκείνη, ενώ στον αέρα υπάρχει κάτι περισσότερο από φιλικό κλίμα και από τους δυο τους. Την ίδια ώρα, εν αγνοία όλων, ο Ρήγας ζει τον κρυφό του έρωτα με τη Βαγγελίτσα. Τα δύο νεαρά παιδιά συναντιούνται μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα παρά τις αντιρρήσεις των δικών τους.

Τετάρτη 6/3 - Επεισόδιο 57

Ο Προβιός βρίσκει την Ιουλία με τον Χρήστο κλεισμένους στο υπόγειο. «Τι κάνετε εδώ; Σας ψάχνω παντού», τους ρωτάει σχεδόν αγριεμένος. «Ψάχνουμε για παλιά πράγματα της μαμάς», του λέει το αγόρι και η Ιουλία προσπαθεί να βρει κι αυτή κάτι να πει, αλλά οι δικαιολογίες που του λένε, δεν του αρκούν. Σε ένδειξη καλής θέλησης απέναντι στον γιο του, τον απομακρύνει από το μπαούλο με τα πράγματα της Χάδως και τον οδηγεί στη ντουλάπα που υπάρχουν όσα ενθύμια έχει κρατήσει από τη μητέρα του. Αυτό, καθυστερεί την επίσκεψη του Χρήστου και της Ιουλίας στο δάσος με τα μανιτάρια, όπου ο Επιφάνειος έχει αφήσει το κασελάκι με τις επιστολές της Ευγενίας.

Η νέα αδιαθεσία της Κυριακούλας, φέρνει στο σπίτι τον γιατρό Γκλαβάνη, που ζητάει να μάθει τα αποτελέσματα των εξετάσεων που την έστειλε να κάνει, ενώ ο Στασινόπουλος, επισκέπτεται τον Στράτο στην φυλακή, για να του ανακοινώσει ότι έχουν εξελίξεις ανάμεσα στα παιδιά τους. «Ξέρεις μπορεί να γίνουμε συμπέθεροι» είναι τα λόγια του. «Συμπέθεροι εσύ κι εγώ;» τον ρωτάει έκπληκτος ο Στράτος.

«Αν περνούσε από το χέρι μου ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, αλλά τα παιδιά μας επιμένουν και φαίνονται αποφασισμένα. Οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συμφωνήσουμε και να δώσουμε τα χέρια» του εξηγεί. Κι ενώ οι δυο οικογένειες ετοιμάζονται για να δώσουν λόγο, η Χάδω, προχωράει το σχέδιο της υιοθεσίας και αποφασίζει να μιλήσει γι’ αυτό με την μικρή Χάιδω.

Δείτε επίσης: Το προξενιό της Ιουλίας: Αλεξάνδρα και Γιωργίκης είναι αδέρφια - Η Κυριακούλα είχε βιαστεί από τον πατέρα του

Πέμπτη 7/3 - Επεισόδιο 58

Μια συνάντηση της Αλεξάνδρας με τον Δημητρό, την φέρνει σε δύσκολη θέση παρόλο που και η ίδια δεν μπορεί να τον βγάλει από το μυαλό της. Πάντα η αμηχανία όταν βρίσκονται οι δυο τους είναι έκδηλη. Η Στάσα με τη σειρά της εκπλήσσεται όταν η Ιουλία της εξομολογείται πώς νιώθει για το Γιωργίκη και τις προθέσεις της σχετικά με την εγκυμοσύνη.

«Περνάω καλά. Με προσέχει, με σέβεται. Θέλω να είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Νιώθω ασφάλεια και σιγουριά δίπλα του και ότι μπορεί να μας φροντίσει και να μας προστατεύσει. Νιώθω ωραία που είμαι μαζί του και ότι αρχίζω να τον αγαπάω», είναι τα λόγια της. «Δεν στο είπα Ιουλίτσα μου ότι θα τον αγαπήσεις με τον καιρό; Είδες; Δεν μπορούσε να σου τύχει καλύτερος άντρας από τον Γιωργίκη», της λέει η μητέρα της. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν στη ζωή της Βαγγελίτσας έρχονται τα πάνω κάτω από τον χωρισμό της με τον Ρήγα που δεν θέλει με τίποτα να είναι μαζί της από τη στιγμή που η αδελφή της θα παντρευτεί τον γιο του φονιά του πατέρα του.

Δείτε επίσης: Το προξενιό της Ιουλίας: «Είμαι έγκυος!» - Φιλιώ και Γρηγόρης γίνονται γονείς!

Στο σπίτι του Στασινόπουλου, η Φιλιώ ετοιμάζεται για το προξενιό, την ώρα που η Βαγγελίτσα υποφέρει μετά τον αναπάντεχο χωρισμό της από τον Ρήγα. Από την άλλη πλευρά, η Χάδω συγκρούεται με τον Γιωργίκη σχετικά με την υιοθεσία της μικρής Χάιδως και νιώθοντας πιεσμένη, ξεσπάει στην Στεφανία και την Ιουλία, την ώρα που η σχέση της Στεφανίας με την Δέσπω διαταράσσεται όλο και περισσότερο. Και ενώ το προξενιό του Γρηγόρη και της Φιλιώς ολοκληρώνεται μέσα σε γιορτινό κλίμα στο σπίτι των Στασινόπουλων, την ίδια ώρα, στο σπίτι του Γιωργίκη, η Ιουλία σοκάρεται δυσάρεστα, καθώς έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τη σκοτεινή πλευρά του άντρα της, την οποία αγνοούσε.