Σκαραβαίος 3/3: Τη βρίσκουν νεκρή στο καμαρίνι της - Αιφνίδιος θάνατος ή έγκλημα;

Όλα όσα θα δούμε σήμερα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σκαραβαίος 3/3: Τη βρίσκουν νεκρή στο καμαρίνι της - Αιφνίδιος θάνατος ή έγκλημα;

Το βράδυ της Κυριακής 3/3 προβλήθηκε το νέο επεισόδιο για τον Σκαραβαίο. Μια σοπράνο της Λυρικής βρίσκεται νεκρή στο καμαρίνι της, στο διάλειμμα μιας από τις πιο σημαντικές παραστάσεις της ζωής της. Η βοηθός της και στενή συνεργάτιδά της, τη βρίσκει νεκρή και αμέσως καλεί την αστυνομία (δείτε εδώ πως πηγαίνει η σειρά σε νούμερα).

Η εν λόγω γυναίκα ζούσε μια μοναχική ζωή μεταξύ Ελλάδας και Ελβετίας και ήταν η πιο γνωστή υψίφωνος της γενιάς της. Ομως, ο Μάρκος και η ομάδα του καλείται τώρα να ανακαλύψει αν πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο ή για έγκλημα! Μια υπόθεση για τη δύναμη της πειθούς, για τον φόβο του θανάτου και την επιστροφή στο σημείο απ’ όπου κανείς ξεκίνησε.

Οι σημερινές 3/3 εξελίξεις για τον Σκαραβαίο

Για να μπορέσουν να φτάσουν στη λύση του μυστηρίου, οι αστυνομικοί αρχικά ζητούν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας προκειμένου να δουν ποιον μπήκε και ποιος βγήκε από το καμαρίνι της καλλιτέχνιδος, και κυρίως ποιος ήταν εκείνος που τη συνάντησε τελευταία φορά.

Ομως, απορία προκαλεί το γεγονός ότι κάποιος κατάφερε να μπει στο καμαρίνι της, χωρίς να καταγραφεί από τις κάμερες και τη δολοφόνησε, την ίδια ώρα που η αίθουσα ήταν γεμάτη και οι θεατές την περίμεναν όλοι για να ξαναρχίσει η παράσταση. Ομως, ο ένοχος πως κατάφερε να ξεφύγει, αφού το θύμα εντοπίστηκε σχεδόν αμέσως και ξεψύχησε στα χέρια της βοηθού της;

Το δεύτερο σκέλος της έρευνας συνεχίζεται στη ζωή... εκτός σκηνής. Θα πρέπει τώρα να ερευνηθεί με ποιος είχε επαφές τους τελευταίους μήνες, αλλά και γιατί επέλεξε ξαφνικά να ζει τόσο μοναχικά κάτω από τα φώτα, ενώ στο παρελθόν είχε μια πλούσια κοινωνική ζωή και έναν γάμο με πάμπλουτο επιχειρηματία. Δεν είχε εκμυστηρευτεί σε κανέναν ποτέ αυτό που τη βασάνιζε και πάντα την τρόμαζε και της προκαλούσε δάκρυα.