Ο Πρώτος από εμάς: «Πως θα σου φαινόταν αν παντρευόμασταν;» - Η Κάτια χωρίζει με τον Έβαν! Μετακομίζει στον Άλκη

Όσα θα δούμε την Πέμπτη 7/3 στη σειρά του ΑΝΤ1

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο Πρώτος από εμάς: «Πως θα σου φαινόταν αν παντρευόμασταν;» - Η Κάτια χωρίζει με τον Έβαν! Μετακομίζει στον Άλκη

Την Πέμπτη 7/3 το κοινό θα παρακολουθήσει το νέο και άκρως καθηλωτικό επεισόδιο για τη σειρά ''Ο Πρώτος από εμάς''. Ο Νικόλας δεν εμφανίζεται στο ραντεβού που έχει με την Έλενα και τον δικηγόρο, ο Φίλιππος πάει σε ραντεβού στα τυφλά και ο Έβαν επισκέπτεται την Κάτια.

Όσα θα δούμε την Πέμπτη 7/3 στη σειρά του ΑΝΤ1 ''O Πρώτος από εμάς''

Επεισόδιο 42

Ο Aλκης και η Eλσα επιστρέφουν νωρίτερα από τη Χαλκίδα, πράγμα που χαροποιεί ιδιαίτερα τους φίλους τού Aλκη. Η Eλενα είναι έξαλλη με τον Νικόλα που της έκανε πρόταση γάμου με τόσο κυνικό τρόπο. Ο Νικόλας, όμως, δεν πτοείται και θα κάνει τα πάντα για να την πείσει. Στο μεταξύ ο Aλκης ζηλεύει όταν μαθαίνει ότι ο Eβαν επισκέφθηκε την Κάτια, ενώ η Σοφία πιάνει τον Κοσμά να μιλάει ερωτικά με τη Μίνα στο κινητό και του ζητάει να χωρίσουν.

Ο Κοσμάς ζητάει συγχώρεση και δεν θέλει να φύγει από το σπίτι. Η Ελενα καλεί τον Νικόλα για να του πει την απόφασή της σχετικά με την πρόταση γάμου που της έκανε. Ο Αλκης, υπό τον φόβο να μην προλάβει να ζήσει όσα θέλει, κάνει μια σοβαρή πρόταση στην Κάτια, που αφορά σε όσο χρόνο ακόμα του απομένει.

Φτάνει η ώρα που πρέπει η Ελενα και ο Νικόλας να συναντήσουν τη δικηγόρο για το θέμα της υιοθεσίας, αλλά ο Νικόλας δεν εμφανίζεται. Οι φόβοι της Ελενας αρχίζουν να επαληθεύονται και καλείται να σκεφτεί προσεκτικά το επόμενό της βήμα. Η Κάτια λέει το μεγάλο «ναι» στον Αλκη και ετοιμάζεται να μετακομίσει σπίτι του. Το μόνο που μένει είναι να ενημερώσουν και την Ελσα.

Η Σοφία διώχνει τον Κοσμά από το σπίτι, αλλά βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη δυσκολία… τη στενοχώρια του Πάρη. Ο Φίλιππος δίνει ραντεβού σε ένα καφέ με τον άντρα από την εφαρμογή, μόνο που τελικά δεν εμφανίζεται κάποιος άγνωστος αλλά ένας άντρας από το παρελθόν. Ο Εβαν επιστρέφει αλλά αυτή τη φορά με επιθετικές διαθέσεις απέναντι στον Αλκη…