ALPHA: Άλλαξαν ώρα σε αγαπημένη σειρά για να μην την κόψουν πρόωρα

Προσπαθούν να την σώσουν!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ALPHA: Άλλαξαν ώρα σε αγαπημένη σειρά για να μην την κόψουν πρόωρα

Ο ALPHA στην προσπάθεια του να σώσει αγαπημένη σειρά, την άλλαξε ώρα προβολής. Σε αυτή την κίνηση προέβη λόγω της χαμηλής τηλεθέασης που σημειώνει εξαιτίας του δύσκολου ανταγωνισμού στην prime time ζώνη.

Παίζει απέναντι από δυνατά προγράμματα, όπως για παράδειγμα το Famagusta που προβάλλεται μέσα από το MEGA (δείτε πως τα πηγαίνει σε τηλεθέασης) και τα έχει βρει λίγο δύσκολα με τα ποσοστά του δυναμικού κοινού.

Αυτή η σειρά του ALPHA άλλαξε ώρα προβολής

Ο λόγος για τον Σκαραβαίο τη νέα αστυνομική σειρά μυστηρίου με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Τσορτέκη, τον οποίο γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή του στον Maestro.

Από χθες Κυριακή 3/3 η σειρά θα προβάλλεται στις 22:00!

ALPHA Σκαραβαίος

Τι θα δούμε στον Σκαραβαίο την επόμενη Κυριακή;

Επεισόδιο 6

Σκιά στη γη. Ο Σκαραβαίος μεταφέρει τον Τραχανά στο κτηνιατρείο με συμπτώματα δηλητηρίασης μετά από βόλτα στο πάρκο. Εκεί επικρατεί πανικός όταν μέλη μιας φιλοζωϊκής φέρνουν ημιθανή μια γάτα από φόλα. Ο Σκαραβαίος μαθαίνει ότι τον τελευταίο καιρό υπάρχουν συνεχώς τέτοια περιστατικά στη γειτονιά του, ενώ ο ένοχος κυκλοφορεί και βίντεο με κακοποίηση ζώων στο διαδίκτυο.

Ο Σκαραβαίος παίρνει το θέμα προσωπικά κι αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι, εμπλέκοντας σταδιακά όλη την ομάδα σε μια έρευνα που ξεκινά ως άτυπη, αλλά στη συνέχεια γίνεται όλο και πιο σοβαρή για τoν ίδιο και την ομάδα του. Σύντομα θα διαπιστώσουν ότι πίσω από αυτή την ιστορία κρύβεται κάτι πολύ μεγαλύτερο, που τελικά οδηγεί σε έναν φόνο. Ποιος μπορεί να κρύβεται σαν σκιά πίσω από την κακοποίηση των ζώων; Είναι πράγματι ζήτημα χρόνου να επιτεθεί σε άνθρωπο;