Η Γη της Ελιάς – Άντζελα Γκερέκου: Μιλάει για την πρόταση γάμου του Τζον στην Αθηνά και για τα επόμενα επεισόδια της σειράς

Τι δήλωσε για τη συνεργασία της με την Μάρω Κοντού

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς – Άντζελα Γκερέκου: Μιλάει για την πρόταση γάμου του Τζον στην Αθηνά και για τα επόμενα επεισόδια της σειράς

Η εκπομπή «Ελένη» και ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρκάς βρέθηκαν στα backstage των γυρισμάτων στη «Γη της Ελιάς» και μίλησαν με τον Απόστολο Γκλέτσο, την Άντζελα Γκερέκου, τη Μάρω Κοντού και τη Λυδία Κονιόρδου. Στο επίκεντρο των ερωτήσεων βρέθηκαν φυσικά η πρόταση γάμου που ετοιμάζει ο Τζον στην Αθηνά, τους οποίους υποδύονται οι δύο πρώτοι αντίστοιχα, αλλά και η μεταξύ τους συνεργασία.

«Θα δούμε αν θα πει το “ναι” η Αθηνά στον Τζον. Φαίνεται ένας άνθρωπος που πατάει γερά τα πόδια του στη Γη και διεκδικεί τον έρωτά του. Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι με τη Μάρω Κοντού, την Άντζελα Γκερέκου και τη Λυδία Κονιόρδου. Είναι μεγάλα τα μεγέθη σε ό,τι αφορά στην προσωπικότητα, το ταλέντο, το star quality. Ήρθα να συγκρουστώ με αυτά τα μεγέθη», είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Η Άντζελα Γκερέκου δήλωσε με τη σειρά της: «Δεν ξέρουμε τι θα γίνει, θα δούμε την εξέλιξη της Αθηνάς με τον Τζον. Βρίσκει στο πρόσωπό του τη διάθεσή της και την επιθυμία να δημιουργήσει μια σχέση. Η Αθηνά δεν κάνει τίποτα, αν δεν το μοιραστεί με τη μητέρα της. Είναι μαγεία να δουλεύεις με την κυρία Κοντού, με όλη την ιστορία που κουβαλάει και την εφηβικότητα της ψυχής της. Είναι πραγματικό πρότυπο».

Δείτε επίσης: Γη της Ελιάς spoiler: Πεθαίνει ο σύντροφός της και τα φτιάχνει με άλλον!

Τι δήλωσε η Μάρω Κοντού μετά τα κομπλιμέντα της Άντζελας Γκερέκου για τη συνεργασία τους στη Γη της Ελιάς

Η Λυδία Κονιόρδου ανέφερε από την πλευρά της: «Η Μαργαρίτα έχει δίπλα της μια πανέμορφη γυναίκα που είναι κρίμα να είναι μόνη της και πιστεύω ότι χαίρεται γνήσια για εκείνη. Όταν συνειδητοποιώ ότι τώρα παίζω με τη Μάρω Κοντού, με την οποία έχω μεγαλώσει να τη χαίρομαι στην τηλεόραση και να τη θαυμάζω, είναι πολύ συγκινητικό για μένα. Αισθάνομαι τιμή και μαθαίνω συνέχεια πράγματα από αυτήν».

Η Μάρω Κοντού απάντησε στα κολακευτικά σχόλια των συναδέλφων της, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Δεν ξέρω τι αίσιο τέλος θα έχει η πρόταση του Τζον στην Αθηνά. Η νεανικότητα είναι στο dna μου, είναι θέμα εγκεφάλου. Δεν νιώθω μοναξιά, μ’ αρέσει η μοναχικότητα, περνάω πολύ καλά με τον εαυτό μου, τα έχω βρει μαζί του. Κέφι για ζωή έχω, δεν ασχολούμαι με το παρελθόν, το βλέμμα μου είναι στο τώρα και με το ένα πόδι στο αύριο».