Η Μάγισσα (5/3): «Μόνο του το άφησες το παιδί;» - Τρόμος για το μωρό της Θεοφανώς και του Μάρκου

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Μάγισσα (5/3): «Μόνο του το άφησες το παιδί;» - Τρόμος για το μωρό της Θεοφανώς και του Μάρκου

Στο σημερινό 5/3 επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς Η Μάγισσα που παίζει στον ΑΝΤ1, ο Αντρέι, αποφασισμένος πάση θυσία να σώσει τη Θεοφανώ τόσο από τον Μάρκο όσο και από τη μοίρα που την περιμένει, μαζί με τον Μπακού βρίσκει καταφύγιο στην σπηλιά του Τζανέτου και ετοιμάζει από εκεί προσεκτικά και μεθοδευμένα τα νέα του σχέδια.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα

Επεισόδιο 63

Είναι αποφασισμένος να ακολουθήσει το πεπρωμένο του και να αποδώσει δικαιοσύνη στον πατέρα του όσον αφορά την αρχηγία των Λασκαραίων, έστω και μετά τον θάνατό του. «Είμαι ο γιος τού Τζανέτου Λάσκαρη, όλα μπορώ να τα καταφέρω», λέει αποφασισμένος και ξεκινάει την πισώπλατη επίθεση στον Μάρκο. Ο ίδιος προσπαθεί να πάρει τα ηνία των Λασκαραίων ως ο νόμιμος διάδοχος του καπετανάτου, αλλά ο δρόμος της προσπάθειας αυτής θα είναι δύσβατος, με δύσκολες αποφάσεις και απρόσμενους συμμάχους.

Ο Μάρκος αποφασίζει να σταματήσει τον επεκτατισμό των Γερακάρηδων, οι οποίοι κλέβουν όλες τις συνεργασίες του, αλλά ο πόλεμος μεταξύ των δύο οικογενειών είναι πλέον αναπόφευκτος. «Μάρκο, μαζέψου γιατί δεν χαμπαριάζω να ξεκινήσω νέο γδικιωμό», απειλεί ο Σπήλιος και στη συνέχεια κοιτάζοντας τον Μιχαήλ συμπληρώνει: «Βιάστηκες, συμπέθερε, να δώσεις το καπετανιλίκι σ’ έναν άχρηστο» και ο Μάρκος γίνεται έξω φρενών: «Σ’ εμένα μιλάς έτσι; Εξαφανίσου από μπροστά μου».

Δείτε επίσης: Η Μάγισσα: Η Γερακίνα βοηθά Σκεύω και Μισέλ να το σκάσουν - Μαθαίνει για τον μεγάλο έρωτά τους!

Την ίδια ώρα, η Δαμιανή θέλει πάση θυσία η Θεοφανώ να φύγει από τον πύργο και προσπαθεί να πείσει τον Μιχαήλ πως είναι επικίνδυνη: «Γέννησε τον εγγονό μας, τον έχουμε, είναι καλά, τώρα πρέπει να φύγει! Ετσι είχαμε πει, τι άλλαξε τώρα και συνεχίζει να μένει στον πύργο; Μιχαήλ, είναι επικίνδυνη, δεν τη θέλω άλλο εδώ μέσα», του λέει.

Εκείνος της απαντάει: «Θα μιλήσω στον Μάρκο, αλλά δεν νομίζω να καταφέρω κάτι». Η Δαμιανή επιμένει: «Προσπάθησε να τον πείσεις! Η Θεοφανώ πρέπει να φύγει. Δεν βλέπεις ότι κάνει χειρότερα τα πράγματα; Ηδη έχουμε μπελάδες με τους Γερακάρηδες, μην τραβάμε στα άκρα τα πράγματα, ας φύγει να πάει όπου θέλει». Κι ενώ η κατάσταση μεταξύ των δύο πατριών γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνη, ο Μάρκος παίρνει μια απόφαση για τον γάμο του που θα φέρει καινούριες φουρτούνες, καθώς αποφασίζει να χωρίσει με τη Μεταξία.

«Δεν μπορείς να χωρίσεις, Μάρκο! Είναι ντροπή για τη σειριά μας», του επισημαίνει ο πατέρας του κι εκείνος του απαντάει: «Δεν με ενδιαφέρει! Είναι τρελή, παρανοϊκή και είμαι σίγουρος πως θα κάνει κακό στον γιο μου». Ο Μιχαήλ διαφωνεί: «Τώρα γίνεσαι εσύ παρανοϊκός! Η Μεταξία δεν θα έφτανε σε αυτό το σημείο και το ξέρεις. Να σκοτώσει ένα μωρό; Οχι, ποτέ δεν θα το έκανε», του τονίζει, αλλά ο Μάρκος εμμένει στην απόφασή του.

Δείτε επίσης: Φόνισσα ξανά η Δαμιανή - Την σφάζει μέσα στον πύργο!

Ετσι ανακοινώνει τον χωρισμό του από εκείνη και αυτό δημιουργεί ακόμα περισσότερη ένταση στις ήδη τεταμένες σχέσεις του με τους Γερακάρηδες. «Αυτός ο χωρισμός δεν πρόκειται να γίνει ποτέ! Δεν θα με ξεφτιλίσετε κι άλλο σε ολάκερη τη Μάνη; Αρκετή ντροπή κατάπια από εσάς, φτάνει! Η Μεταξία θα μείνει στον πύργο σας και θα είναι η κυρά σου! Τελείωσε εδώ η κουβέντα, αλλιώς ετοιμαστείτε, Λασκαραίοι να μιλήσουν τα όπλα», λέει ο Σπήλιος έξαλλος. Την ίδια στιγμή ο Μάρκος ανακαλύπτει πού κρύβεται ο Τζανής.