Σασμός (6/3): Η υγεία του Αστέρη καταρρέει - Η Αργυρώ σε πανικό, δεν γνωρίζει την αλήθεια

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (6/3): Η υγεία του Αστέρη καταρρέει - Η Αργυρώ σε πανικό, δεν γνωρίζει την αλήθεια

Απόψε 6/3 στον Σασμό, ο Αστέρης θα ψάξει μόνο του για την υγεία του και θα φτάσει στο γραφείο του Δημήτρη. Η Αργυρώ από την άλλη τρομοκρατημένη, θα μιλήσει μαζί του, ωστόσο εκείνος θα την καθησυχάσει, καθώς δεν θέλει να μάθει η αγαπημένη του την αλήθεια.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 83

Ο Αστέρης φοβάται πως κάτι του κρύβουν για την υγεία του και αποφασίζει να ψάξει μόνος του στο διαδίκτυο που μπορεί να οφείλεται η αδιαθεσία που είχε. Οταν διαβάζει πως πιθανόν να ευθύνεται το γεγονός πως έχει μόνο ένα νεφρό, λόγω του ότι έδωσε το άλλο στην Αργυρώ, τρελαίνεται.

Ο Δημήτρης που θα μιλήσει μαζί του, θα τον ηρεμήσει, όμως εξίσου ήρεμη δεν θα είναι η γυναίκα του όταν το μάθει. «Δεν αντέχω να ξέρω πως με έσωσες και τώρα έχεις πρόβλημα στην υγεία σου αγάπη μου. Τι θα γίνει αν η αδιαθεσία σου συνεχιστεί; Πως θα συνεχίσω να ζω, γνωρίζοντας πως εγώ φταίω για την κατάσταση σου;», θα του πει, αλλά εκείνος θα προσπαθήσει να την ηρεμήσει.

Δείτε εδώ ποιος θα σώσει τον Αστέρη δίνοντας το νεφρό του, λίγο πριν πεθάνει!

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 54

Η μυστική έρευνα στα βουνά που διέταξε ο Χρήστος με την αστυνομία να συμμετέχει ενεργά, οδηγεί σε μια αναπάντεχη ανακάλυψη. Εκνευρισμένος όσο ποτέ που δεν βρήκε το πτώμα του Οδυσσέα, θαμμένο, αποφασίζει να αλλάξει ρότα. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο παπά Μιχάλης βρίσκει παρατημένο ένα μωρό έξω από την εκκλησία.

Το γεγονός αυτό φέρνει αναστάτωση και η Κατερίνα θέλει να το κρατήσει. «Είναι το μωρό που δεν μας έστειλε Εκείνος. Μόνο αγάπη και φροντίδα χρειάζεται αυτό το πλασματάκι και εμείς παπά μου μπορούμε να του την προσφέρουμε», θα πει στον άνδρα της αλλά εκείνος θα φανεί ανένδοτος. «Ενα μωρό χρειάζεται νέους γονείς. Εμείς μέχρι πότε θα μπορούμε να το φροντίζουμε; Πρέπει να ενημερώσουμε τον Αντώνη και αυτός θα πράξει τα δέοντα Κατερίνα», θα της πει προσγειώνοντας την απότομα.