Σασμός: Τέλος με 4 γάμους - Αυτά είναι τα ζευγάρια που παντρεύονται

Ευτυχία και ομόνοια μεταξύ των ηρώων

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@sasmos_alphatv_official
Instagram/@sasmos_alphatv_official

Η σειρά Σασμός οδεύει στο τέλος της και όλοι περιμένουμε τον πολυπόθητο σασμό με κομμένη την ανάσα. Οι δημιουργοί τής σειράς όμως έχουν αποφασίσει να μη μείνουν στη λήξη της βεντέτας μεταξύ Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Tv24, παράλληλα με τη συμφιλίωση, θα υπάρξουν και τέσσερις γάμοι στην Ανω Ποριά που θα φέρουν την ευτυχία και την ομόνοια μεταξύ των ηρώων.

Κουφέτα στον Σασμό

ΑΡΓΥΡΩ - ΑΣΤΕΡΗΣ

Η Αργυρώ και ο Αστέρης από τον Σασμό
Instagram/@sasmos_alphatv_official

Το πολύπαθο ζευγάρι της Ανω Ποριάς, που πέρασε μεγάλο διάστημα χώρια, προσπάθησε δύο φορές να παντρευτεί κρυφά, ακόμα μία σκέφτηκε να κάνει το μεγάλο βήμα ενώ ήταν στην Αθήνα, σε κάθε περίπτωση όμως υπήρχε ένα εμπόδιο. Αυτή τη φορά όλα θα γίνουν όπως πρέπει και κυρίως με την έγκριση της Καλλιόπης που τις προηγούμενες φορές είχε αγριέψει καθώς της είχαν κρατήσει κρυφή την πρόθεσή τους να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το μυστήριο θα πραγματοποιήσει ο παπα-Μιχάλης και άπαντες θα καμαρώσουν το ζευγάρι που πέρασε διά πυρός και σιδήρου για να είναι μαζί.

Σύσσωμο το χωριό θα πετάξει ρύζι σε Αστέρη και Αργυρώ αφού αυτοί έγιναν η αφορμή για να ενωθούν οι δύο οικογένειες και να αφήσουν πίσω τους τη βεντέτα της προηγούμενης γενιάς. Η χαρά τους όμως δεν θα περιοριστεί εκεί. Λέγεται πως όταν θα βρεθούν στην εκκλησία, η Αργυρώ θα είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.

Δείτε επίσης: Σασμός: «Τσούζει, φύσα το» - Η Αργυρώ πιάνει στα πράσα Αστέρη και Σάντρα!

ΧΡΗΣΤΟΣ - ΣΤΕΛΛΑ

Ο Χρήστος από τον Σασμό
Instagram/@sasmos_alphatv_official

Ο στρίγκλος όχι απλά θα γίνει αρνάκι, αλλά και θα ζητήσει το χέρι της Στέλλας από τον Τάσο. Ο σοβαρός εισαγγελέας της Κρήτης που δίκασε τους πάντες και τα πάντα από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο χωριό και η όμορφη, πλην άτυχη στα συναισθηματικά της, δικηγόρος, έχουν αρχίσει να ερωτεύονται και δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που δεν θα μπορούν να ζήσουν ο ένας μακριά από τον άλλον. Και στην περίπτωσή τους όμως, τίποτα δεν θα είναι απλό αφού εκείνος δεν θα είναι σίγουρος αν θα θέλει τέτοιου είδους δέσμευση στη ζωή του. Στο τέλος όμως, όπως είναι φυσικό και επόμενο, θα υποκύψει στα συναισθήματά του.

Τάσος και Σοφία θα καμαρώσουν το κοριτσάκι τους στο πλευρό του εισαγγελέα στην εκκλησία της Ανω Ποριάς. Καλά καταλάβατε, στα τελευταία επεισόδια της σεζόν θα κάνει την εμφάνισή της ξανά η Σοφία. Φυσικό δεν είναι; Το κορίτσι της παντρεύει...

ΓΙΩΡΓΟΣ - ΘΟΔΩΡΑ

Η Θεοδώρα από τον Σασμό
Instagram/@sasmos_alphatv_official

Αυτό το ζευγάρι δεν θα αργήσουμε να το δούμε παντρεμένο. Πιο συγκεκριμένα, όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Γιώργος βλέποντας πόσο θέλει η Θοδώρα να υιοθετήσει το μωρό που βρέθηκε στην πόρτα του παπά, θα της προτείνει να παντρευτούν έτσι ώστε να μπορέσει εκείνη να κάνει την αίτηση υιοθεσίας. Ετσι λοιπόν οι δυο τους θα μπουν στη διαδικασία να κάνουν έναν τυπικό γάμο για να κινηθεί η όλη διαδικασία. Μέρα με τη μέρα όμως, άπαντες θα διαπιστώσουν πως στην περίπτωσή τους δεν είναι και τόσο τυπικός ο γάμος τους αφού δεν έχουν σταματήσει να είναι ερωτευμένοι.

Το μικρό αγοράκι που θα έρθει στην αγκαλιά τους θα τους ενώσει και θα τους κάνει να φανερώσουν τα πραγματικά τους συναισθήματα. Συνεπώς, Θοδώρα και Γιώργος θα είναι και πάλι μαζί και μάλιστα προς το τέλος της σειράς θα κάνουν και θρησκευτικό γάμο, έχοντας στην αγκαλιά τους τον μικρό που τους άλλαξε τη ζωή. Η μοίρα θα αλλάξει για τη Θοδώρα, θα πάψει να κατηγορεί τον εαυτό της για τον θάνατο του Πέτρου αφού Μαρίνα και Αργυρώ θα την αγκαλιάσουν ξανά και λίγο αργότερα, ούσα χαλαρή συναισθηματικά, θα μείνει έγκυος.

Δείτε επίσης: Σασμός: Ανατροπή! Γίνεται μαμά - Το παιδί που της αλλάζει την ζωή

ΤΟΛΗΣ - ΛΕΜΟΝΙΑ

Ο Τόλης από τον Σασμό
Instagram/@sasmos_alphatv_official

Κανείς δεν θα περίμενε ότι ο συγκρατούμενος του Αστέρη στη φυλακή θα ρίζωνε στην Ανω Ποριά και μετά το έγκλημα αγάπης που είχε κάνει θα ερωτευόταν ξανά. Πιο συγκεκριμένα, έχουμε ήδη δει τον Τόλη να έχει εκφράσει τα συναισθήματά του στη Λεμονιά και εκείνη να του ζητά χρόνο για να σκεφτεί τις επόμενες κινήσεις της. Λέγεται λοιπόν πως όταν η τελευταία μάθει πως ο Τόλης πρόκειται να παντρευτεί τη Θοδώρα για να μπορέσει εκείνη να υιοθετήσει το μωρό που βρέθηκε, θα ζηλέψει και θα σπεύσει να τον διεκδικήσει. Πώς;

Αρχικά με ένα φιλί, παρουσία όλων στο μαγαζί του Παντελή. Τελικά εκείνος θα υποκύψει και θα της ζητήσει να είναι μαζί. Το ζευγάρι που αρχικά δεν ήταν κάτι παραπάνω από δύο καλοί φίλοι, θα πορευτούν μαζί με τις ευλογίες όλων… και κυρίως του παπά.

Χαρμόσυνα νέα για την οικογένεια Σταματάκη

Η Βασιλική και ο Μαθιός από τον Σασμό
Instagram/@sasmos_alphatv_official

Ο Μαθιός μέχρι το τέλος της σειράς θα ζήσει το μεγαλείο της γέννας της γυναίκας του, Βασιλικής, παρά το άγχος του μήπως τον προλάβουν οι εξελίξεις και τον συλλάβει ο εισαγγελέας για τον φόνο του ξάδελφού του, Στεφανή. Ο μεγάλος γιος της «καπετάνισσας» θα καταφέρει τελικά να είναι στο πλευρό της αγαπημένης του μέχρι εκείνη να φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι τους, γεγονός που θα του αλλάξει τη ζωή αφού θα ζητήσει να είναι παρόν ακόμα και την ώρα του τοκετού.

Η ζωή τού άλλοτε σκληρού Μαθιού θα αλλάξει άρδην όταν πιάσει στην αγκαλιά του την κόρη του, καθώς αυτό δεν το είχε ζήσει με τον Νικηφόρο, ενώ θα υποσχεθεί στη Βασιλική πως όσο είναι ζωντανός δεν θα σταματήσει να φροντίζει τις δύο πιο σημαντικές γυναίκες της ζωή του. Και αν αναρωτιέστε για το όνομα που θα δώσουν οι δύο νονοί, Αστέρης και Θοδώρα, στη... φιλιότσα τους, αυτό είναι... «Καλλιόπη». Η χαρά όλων θα είναι διάχυτη και κυρίως της καπετάνισσας που θα ευχηθεί η εγγονή της να έχει μια όμορφη ζωή.