Το Ναυάγιο: «Ειρήνη, τι κάνεις;» - Ο Ιπποκράτης την κάνει τσακωτή με τον Πέτρο!

Η κοπέλα τσακώνεται άγρια μαζί του και τον εγκαταλείπει!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο: «Ειρήνη, τι κάνεις;» - Ο Ιπποκράτης την κάνει τσακωτή με τον Πέτρο!

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στην αγαπημένη σειρά του Mega, Το Ναυάγιο! Οι συναντήσεις του ερωτευμένου ζευγαριού, όχι απλά θα συνεχιστούν αλλά θα φέρουν και σε κίνδυνο τη σχέση της με τον Ιπποκράτη που τους κάνει τσακωτούς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου στο περιοδικό Tv24, η μοίρα χτύπησε ξανά την Ειρήνη. Έχοντας συνειδητοποιήσει πως το παιδί που γέννησε δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, αποφασίζει να μην αφήσει τον πόνο να την παρασύρει. Θέλει να σταθεί στα πόδια της και να διεκδικήσει το καλύτερο για εκείνη.

Οπως θα δούμε λοιπόν στα επόμενα επεισόδια, χωρίς να πει κάτι στον Ιπποκράτη, θα κανονίσει μια μυστική συνάντηση με τον Πέτρο για να του μιλήσει για τα σχέδιά της καθώς είναι ο μοναδικός άνθρωπος που εμπιστεύεται. Ο αξιωματικός του Λιμενικού θα καταλάβει ότι η γυναίκα του ετοιμάζεται να βγει αλλά, για να μην κινήσει υποψίες που ετοιμάζεται να την παρακολουθήσει, δεν της λέει τίποτα.

Δείτε επίσης: Το Ναυάγιο: «Μα τι λέτε;» - Δύσκολες ώρες για το μωρό της Ειρήνης που το έδωσαν στη Στέλλα κρυφά

Η Ειρήνη βρίσκει μια πρόφαση για να φύγει από το σπίτι, χαιρετάει τον Ορφέα και κλείνει βιαστικά την πόρτα πίσω της. Τόπος συνάντησης θα είναι φυσικά η αγαπημένη τους παραλία. Ομως το ερωτευμένο ζευγάρι δεν θα προλάβει να ανταλλάξει και πολλές κουβέντες, αφού ο Ιπποκράτης θα τους πιάσει στα πράσα. «Ειρήνη, τι κάνεις εδώ με τον Αντώνη;», θα της πει και θα την ταράξει με την ξαφνική του παρουσία. «Ιπποκράτη, με ακολούθησες; Τόσο πολύ δεν με εμπιστεύεσαι πια; Βαρέθηκα να θες να ελέγχεις κάθε κίνησή μου», θα του απαντήσει και μεταξύ τους θα ξεσπάσει ένας απίστευτος καβγάς που θα ολοκληρωθεί όταν οι δυο τους φτάσουν στο σπίτι. Στο μεταξύ, ο Πέτρος θα μιλήσει στον Στελή για το περιστατικό αυτό.

Ναυάγιο: Η Ειρήνη φεύγει…

Η Ειρήνη από το Ναυάγιο

Ο άγριος καβγάς μεταξύ Ειρήνης και Ιπποκράτη θα συνεχιστεί ακόμα και στο σπίτι τους. «Ειρήνη μου, τι πάθατε; Εσείς οι δύο δεν έχετε τίποτα να χωρίσετε. Πρώτη φορά σας βλέπω να τσακώνεστε και ανησυχώ», θα της πει μεταξύ άλλων η πιστή της Δήμητρα και η κοπέλα θα της εξηγήσει πως η στάση του άντρα της δεν της αρέσει καθόλου αφού θέλει να ελέγχει κάθε της βήμα.

Οι σχέσεις του ζευγαριού θα ψυχρανθούν και ο Ιπποκράτης για να εξομαλύνει την κατάσταση θα πει στον Στελή, που ετοιμάζεται να φύγει για τα Χανιά, να πάρει μαζί του την Ειρήνη. Ο καπετάνιος θα το κάνει με μεγάλη χαρά και η Ειρήνη θα ενθουσιαστεί που επιτέλους θα φύγει για λίγο μακριά. Ακόμα μεγαλύτερη θα είναι η χαρά της κοπέλας όταν συνειδητοποιήσει ότι στην Κρήτη τις ίδιες ημέρες θα είναι και ο Πέτρος με αφορμή την υγεία της μητέρας του, η οποία και μπαίνει στο νοσοκομείο...