Ο Παράδεισος των Κυριών: Στο νοσοκομείο η Αμαλία μετά από τροχαίο με τον Ντίνο!

«Τι θα γίνει θα μου πεις την αλήθεια;»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των Κυριών: Στο νοσοκομείο η Αμαλία μετά από τροχαίο με τον Ντίνο!

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στην σειρά του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών! Η Αμαλία και ο Ντίνος συνεχίζουν να βλέπονται, αν και όλα δείχνουν ότι δεν μπορεί ποτέ να εξαφανιστούν από τη ζωή τους όλα όσα τους χωρίζουν. Ωστόσο, ένα ατύχημα βγάζει στο φως αυτές τις συναντήσεις τους και δημιουργούν ταραχή, κυρίως στη Μιράντα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού στ περιοδικό Tv24 , η Αμαλία πηγαίνει στο σπίτι του Ντίνου και προσπαθεί να καταλάβει αν έχει πραγματικά αισθήματα γι’ αυτή. Ωστόσο ο Ντίνος την απογοητεύει καθώς της λέει: «Τη Μιράντα την αγαπώ, Αμαλία. Τα αισθήματά μου γι’ αυτή είναι βαθιά και δεν αλλάζουν. Με όλα αυτά που έχουν γίνει υποφέρω μακριά της», της ομολογεί και η Αμαλία από τη μια αισθάνεται τύψεις και από την άλλη απογοητεύεται: «Εχεις δίκιο και είναι άδικο για τη Μιράντα. Συγγνώμη, πρέπει να φύγω», του λέει, αλλά ο Ντίνος δεν μπορεί να την αφήσει: «Δεν θα φύγεις μόνη σου, θα σε πάω εγώ στο σπίτι σου», επιμένει. Η Αμαλία στην αρχή φέρνει αντιρρήσεις, αλλά τελικά δέχεται.

Δείτε επίσης: Ο Παράδεισος των Κυριών: Σούπερ αποκλειστικό - Η Γεωργία ζητά διαζύγιο από τον Πάρη

Λίγο αργότερα και καθώς ο Ντίνος οδηγεί, χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και τρακάρουν. Η Αμαλία έχει χτυπήσει στο κεφάλι και έχει κάποιες γρατζουνιές στο πρόσωπο: «Είμαι εντάξει, δεν έχω χτυπήσει πολύ», τον καθησυχάζει, αλλά ο Ντίνος επιμένει: «Τι λες; Δεν μπορώ να σε αφήσω έτσι. Θα σε πάω στο νοσοκομείο, να δουν το χτύπημα στο κεφάλι σου, ποτέ δεν ξέρεις», της λέει και την πάει στο νοσοκομείο.

Οταν φτάνουν, η Αμαλία ειδοποιεί τους δικούς της: «Είμαι στο νοσοκομείο, μην ανησυχείτε, δεν είναι κάτι σοβαρό», τους ενημερώνει, ενώ ο Ντίνος την αφήνει στα χέρια των γιατρών και φεύγει: «Καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ να μείνω εδώ, σε λίγο θα έρθει ο Χριστόφορος με τη Μιράντα», της λέει και φεύγει.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Αποκαλύπτεται το ψέμα της Αμαλίας

Ο Παράδεισος των Κυριών: Στο νοσοκομείο η Αμαλία μετά από τροχαίο με τον Ντίνο!

Και όντως μετά από λίγο ο Χριστόφορος μπαίνει στο δωμάτιο γεμάτος αγωνία: «Τι έγινε; Πώς χτύπησες;», τη ρωτάει και η Αμαλία του λέει ψέματα: «Δεν έχω τίποτα, πάτησα μια πέτρα, γλίστρησα και έπεσα. Χτύπησα στο κεφάλι μου λίγο και ήρθα για καλό και για κακό», του απαντάει. Ωστόσο εκείνη τη στιγμή μπαίνει ο γιατρός μέσα: «Μην ανησυχείτε, παρόλο που ήταν δυνατό το τρακάρισμα και το χτύπημα, είναι καλά, δεν έχει τίποτα σοβαρό». Ο Χριστόφορος φυσικά καταλαβαίνει ότι η Αμαλία του λέει ψέματα:

«Τι θα γίνει; Θα μου πεις την αλήθεια;», τη ρωτάει και εκείνη αναγκάζεται να του πει τι έχει συμβεί: «Ήμουν με τον Ντίνο, με γύριζε στο σπίτι με το αυτοκίνητο και τρακάραμε», του λέει, όμως αυτό δεν το ακούει μόνο ο Χριστόφορος αλλά και η Μιράντα, που εκείνη την στιγμή ετοιμαζόταν να μπει στον θάλαμο να δει την Αμαλία. Η Μιράντα μένει άναυδη, δεν κάνει βήμα και αρχίζει να ανησυχεί έντονα για το τι μπορεί να συμβαίνει ανάμεσα στην κόρη της και τον πρώην άντρα της, αλλά πάντα αγαπημένο της!