Famagusta 10/3: «Αυτός είναι ο παντρεμένος που είχε κρυφό δεσμό! Ο φονιάς της είναι ο...» - Απόψε η ανατριχιαστική σκηνή που αποκαλύπτεται η αλήθεια

Ο Αντρέας παθαίνει επιληπτική κρίση...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Famagusta 10/3: «Αυτός είναι ο παντρεμένος που είχε κρυφό δεσμό! Ο φονιάς της είναι ο...» - Απόψε η ανατριχιαστική σκηνή που αποκαλύπτεται η αλήθεια

Απόψε, Κυριακή 10 Μαρτίου, θα προβληθεί άλλο ένα επεισόδιο του πρώτου κύκλου της σειράς του MEGA, Famagusta. Λίγο πριν τη δίκη του Μάικλ που θα αλλάξει τις ζωές όλων, η Χριστίνα θα κάνει «βουτιά» στο παρελθόν και η ψυχολογία της θα πέσει. Η Ιφιγένεια θα προτείνει μια νέα θεραπεία στον Παύλο.

Τι θα δούμε απόψε (10/3) στο Famagusta

Επεισόδιο 8

Παρόλο που ο Αντρέας κάνει ό,τι μπορεί για να μη θυμάται τα παλιά η γυναίκα του, εκείνη φέρνει στη μνήμη της τις πιο δυνατές στιγμές από την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο και ξαφνικά η ψυχολογία της πέφτει. Ξαναζεί τις πιο εφιαλτικές στιγμές της ζωής της και φυσικά την απώλεια του γιου της όταν ανοίγει ξανά τα μάτια της. «Αγάπη μου, τι έχεις; Τι σου συμβαίνει;», θα τη ρωτήσει ο Αντρέας όταν τη δει να κλαίει και όταν εκείνη του εξηγήσει, θα την κλείσει στην αγκαλιά του και θα της πει: «Χριστίνα μου, είσαι ό,τι έχω στη ζωή, πονάω το ίδιο αλλά κάνω κουράγιο για τα παιδιά μας, τον Αντρίκο μας. Η πληγή του χαμένου μας γιου δεν θα κλείσει ποτέ αλλά δεν ωφελεί κανέναν να γυρίζουμε σε αυτό», θα της πει προσπαθώντας να την κάνει να νιώσει καλά.

Στο μεταξύ, ο παππούς παρατηρεί ότι ο συνονόματος εγγονός του δεν είναι καλά στην υγεία του το τελευταίο διάστημα, η Χριστίνα όμως τον διαβεβαιώνει πως απλά είναι κουρασμένος. «Μην ανησυχείς και για τον Παύλο. Οι ανασκαφές παίρνουν μεγάλο μέρος του χρόνου του, έπειτα θέλει να παίζει με τον Αντρίκο καθημερινά. Είναι λογικό στο τέλος της ημέρας να αισθάνεται τόσο χάλια». Ο παππούς κρατά τις επιφυλάξεις του και αποφασίζει να το ψάξει.

Ο Μάικλ συνεχίζει τις συνεντεύξεις για το ντοκιμαντέρ μόνος του. Ένας ηλικιωμένος σήμερα άντρας περιγράφει τις στιγμές αλλά και τους βιασμούς που υπέστη στο στρατόπεδο αιχμαλώτων μετά την εισβολή του 1974. Η φριχτή τιμωρία του επειδή σκότωσε τον εκτελεστή του καλύτερού του φίλου.

Την ίδια στιγμή, στο σπίτι της Ιφιγένειας και του Παύλου, ο τελευταίος θα πάθει μια μεγάλη επιληπτική κρίση. Εκείνη θα κλονιστεί που τον βλέπει σε αυτή τη κατάσταση για πρώτη φορά αλλά θα σπεύσει να τον βοηθήσει. «Αγάπη μου, μίλα μου. Είσαι καλά; Προσπάθησε να ηρεμήσεις. Είμαι εγώ εδώ για σένα», θα του πει κρατώντας τον σφιχτά. Λίγο αργότερα και ενώ ο Παύλος θα έχει συνέλθει, θα τον παρακαλέσει να δοκιμάσει μια εναλλακτική θεραπεία.

Στον απόηχο όλων αυτών, η μέρα της δίκης του Μάικλ έρχεται και όλοι οι ήρωες καταφθάνουν στο δικαστήριο. Η μια κατάθεση διαδέχεται την άλλη, ενώ ο λόγος του Αντρέα θα καθηλώσει το ακροατήριο. Ο Μάικλ δηλώνει την αθωότητά του και ξεσπά εναντίον της Κατερίνας που τον κατηγόρησε για τον φόνο της Ελένης. Ομως φαίνεται πως δεν πείθει κανέναν. Για καλή του τύχη, ο Κλεάνθης έχει αποφασίσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να τον σώσει. «Δεν φταίει ο Μάικλ. Ο Θοδωρής είναι ο φονιάς της Ελένης. Αυτός είναι ο παντρεμένος που είχε κρυφό δεσμό. Ο ίδιος μου το ομολόγησε και λυπάμαι που δεν βρήκα την δύναμη να το πω νωρίτερα. Είμαι έτοιμος να υποστώ τις συνέπειες», τονίζει ο επιστάτης της οικογένειας Σέκερη, αφήνοντάς τους όλους άφωνους. Η Μαριάννα θα ξεσπάσει σε κλάματα, ενώ ο Αντρέας θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Δείτε επίσης: Άσχημα νέα για τους τηλεθεατές - Δυστυχώς...