Σκαραβαίος (10/3): «Τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα» - Κακοποιεί ζώα και ανθρώπους και κυκλοφορεί τα βίντεο στο διαδίκτυο

Τι θα δούμε απόψε στη σειρά του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σκαραβαίος (10/3): «Τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα» - Κακοποιεί ζώα και ανθρώπους και κυκλοφορεί τα βίντεο στο διαδίκτυο

Στο αποψινό (10/3) επεισόδιο της σειράς του ALPHA, Σκαραβαίος, μια επίθεση στον Τραχανά με φόλα, οδηγεί τον Μάρκο και την ομάδα του σ’ έναν κατά συρροή εγκληματία που εκτός από τα ζώα επιτίθεται και σε ανθρώπους.

Τι θα δούμε απόψε (10/3) στον Σκαραβαίο

Επεισόδιο 6

Ο Σκαραβαίος μεταφέρει τον Τραχανά στο κτηνιατρείο με συμπτώματα δηλητηρίασης μετά από βόλτα στο πάρκο. Εκεί επικρατεί πανικός όταν μέλη μιας φιλοζωικής φέρνουν ημιθανή μια γάτα από φόλα. Ο Μάρκος πάνω στην κουβέντα μαζί τους, μαθαίνει ότι τον τελευταίο καιρό υπάρχουν συνεχώς τέτοια περιστατικά στη γειτονιά του, ενώ ο ένοχος κυκλοφορεί και βίντεο με κακοποίηση ζώων στο διαδίκτυο.

Ο αστυνόμος παίρνει το θέμα προσωπικά και είναι αποφασισμένος να ξετυλίξει το κουβάρι, εμπλέκοντας σταδιακά όλη την ομάδα σε μια έρευνα που ξεκινά ως άτυπη, αλλά στη συνέχεια γίνεται όλο και πιο σοβαρή για τoν ίδιο και την ομάδα του. Σύντομα θα διαπιστώσουν ότι πίσω από αυτή την ιστορία κρύβεται κάτι πολύ μεγαλύτερο, που τελικά οδηγεί σε έναν φόνο. Ο δράστης μπορεί να κρύβεται πίσω από την κακοποίηση ζώων, αλλά είναι και ικανός οι δολοφονικές του τάσεις να φτάσουν ακόμα και σε άνθρωπο.

Η επίθεση στα ζώα συνδέεται με μια γενικότερη κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στον αδύναμο, ενώ πολλοί είναι αυτοί που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά κρατούν το στόμα τους κλειστό. Ομως, τα γεγονότα θα τους προλάβουν και τώρα ο Μάρκος και η ομάδα του βρίσκονται υπόλογοι για ένα έγκλημα που έπρεπε να έχουν προφτάσει. Ολα τα προειδοποιητικά σημάδια ήταν εκεί, όμως το θέμα είναι ποιος τα είδε εγκαίρως, αφού όπως λέει ο Σκαραβαίος, «η κοινωνία προετοιμάζει το έγκλημα και ο εγκληματίας το διαπράττει».

Γιατί άλλαξε ώρα προβολής

Ο ALPHA στην προσπάθεια του να σώσει την αγαπημένη σειρά, της άλλαξε ώρα προβολής. Σε αυτή την κίνηση προέβη λόγω της χαμηλής τηλεθέασης που σημειώνει εξαιτίας του δύσκολου ανταγωνισμού στην prime time ζώνη. Παίζει απέναντι από δυνατά προγράμματα, όπως για παράδειγμα το Famagusta που προβάλλεται μέσα από το MEGA (δείτε πως τα πηγαίνει σε τηλεθέασης) και τα έχει βρει λίγο δύσκολα με τα ποσοστά του δυναμικού κοινού. Από την Κυριακή 3/3 η σειρά προβάλλεται στις 22:00!