Η Μάγισσα (12/3): «Θα σου φέρω το κεφάλι της» - Ο Τζανής αποκαλύπτει την αλήθεια για το μωρό και η Μεταξία αυτοκτονεί

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Μάγισσα (12/3): «Θα σου φέρω το κεφάλι της» - Ο Τζανής αποκαλύπτει την αλήθεια για το μωρό και η Μεταξία αυτοκτονεί

Στο σημερινό 12/3 επεισόδιο της σειράς Η Μάγισσα στον ΑΝΤ1, η Θεοφανώ προσπαθεί ν’ αντεπεξέλθει στη νέα της πραγματικότητα, ενώ η Δαμιανή μάταια παλεύει να τη διώξει από τον πύργο. Από την άλλη, ο Τζανή λέει ανοιχτά πως ο γιος του Μάρκου ήταν δικός του.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα

Επεισόδιο 65

Παράλληλα, η Θεοφανώ βρίσκει ευκαιρία και μιλάει με τον Φρίξο για όσα έγιναν με την Πολυξένη και εκείνη είναι πια βέβαιη πως η Δαμιανή έδωσε την εντολή για να σκοτώσει το μωρό της Μεταξίας: «Σκέψου, Φρίξο! Ποιος άλλος θα μπορούσε να την κάνει να σκοτώσει το μωρό; Δεν είχε κανέναν λόγο η Πολυξένη από μόνη της να το κάνει. Ούτε ξαφνικά έχασε τα λογικά της και το έκανε. Η Δαμιανή το έκανε για να σώσει τον Τζανή, αφού το μωρό ήταν δικό του και όχι του Μάρκου», του λέει και συνεχίζει: «Μένει μόνο να το επιβεβαιώσουμε». Μαζί προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι που θα τους αποκαλύψει την ηθική αυτουργό της δολοφονίας του βρέφους. Και η επιβεβαίωση για την κοπέλα δεν αργεί να έρθει...

Δείτε επίσης: Μακελειό! Ο πύργος των Λασκαραίων βάφεται με αίμα!

Στον πύργο των Γερακάρηδων θα γραφτεί η αρχή του τέλους για τους δύο αιώνιους εχθρούς της Μάνης. Κι αυτό γιατί ο Μάρκος θα πάει εκεί και θα απαιτήσει να του φέρουν τον Τζανή.

Ο τελευταίος που κρυφακούει αποφασίζει να εμφανιστεί μπροστά στον Μάρκο και τον Μιχαήλ και η παραδοχή του πως βρήκε καταφύγιο στους Γερακάρηδες θα προκαλέσει σεισμό στους δύο πύργους, αλλά και αποκαλύψεις που θα συγκλονίσουν αμφότερες τις οικογένειες. «Δώσατε φιλοξενία στον μεγαλύτερο εχθρό της οικογένειάς μας! Ετσι καταφέρατε να πάρετε με το μέρος σας τους εμπόρους μας, πώς αλλιώς θα το κάνατε; Με τι μυαλό;», λέει ο Μάρκος και ο Θράσος κάνει να του απαντήσει, αλλά ο Σπήλιος τον εμποδίζει. «Σκότωσες το παιδί μου! Τόσο ήταν το μίσος σου για εμένα που έβαλες την Πολυξένη να σκοτώσει το τουφέκι μου. Αλλα δεν θα γλιτώσεις, θα πεθάνεις τώρα», του λέει, αλλά ο Τζανής ρίχνει τη βόμβα: «Σταμάτα να λες το παιδί σου! Δικός μου γιος ήταν, δεν τον σκότωσα εγώ», ουρλιάζει.

Δείτε επίσης: Η Γερακίνα βοηθά Σκεύω και Μισέλ να το σκάσουν - Μαθαίνει για τον μεγάλο έρωτά τους

Ο Μάρκος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, όπως και ο Μιχαήλ. Ο Μάρκος δίνει διορία στους Γερακάρηδες να του παραδώσουν τον Τζανή κι εκείνος προτείνει στον Σπήλιο ένα παράτολμο σχέδιο για να σωθεί. Το ίδιο βράδυ, ανάβει το φιτίλι που θα τινάξει τα πάντα στον αέρα, τη στιγμή που ο Αντρέι μαζεύει άντρες και ξεκινάει για τον πύργο των Λασκαραίων με σκοπό να διεκδικήσει τη θέση του.