Γη της ελιάς: Σούπερ αποκλειστικό - Ο Κουράκος παντρεύεται!

Γνωρίζει επιτέλους τον έρωτα της ζωής του

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Γη της ελιάς: Σούπερ αποκλειστικό - Ο Κουράκος παντρεύεται!

Ο πόνος, τα κλάματα και η στενοχώρια θα δώσουν την θέση τους στις μεγάλες χαρές και στην ευτυχία... Η σειρά του MegaΗ Γη της Ελιάς” που έχει κερδίσει την καρδιά των τηλεθεατών θα συνεχίσει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου με τις συγκλονιστικές εξελίξεις και ανατροπές να έχουν τον πρώτο λόγο στα επόμενα επεισόδια.

Ο αστυνόμος Κουράκος μπορεί αυτή την περίοδο να βρίσκεται στα πατώματα εντελώς απελπισμένος από τον έρωτά του με την Δήμητρα και μετά την απόφασή της να τον παρατήσει και να συνεχίσει την επαγγελματική της καριέρα στην Αμερική, αλλά πολύ σύντομα θα αλλάξει διάθεση και θα αναθαρρήσει στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Η Γη της Ελιάς” όταν θα γνωρίσει τον μεγάλο έρωτα της ζωής του...

Γη της ελιάς: Ο Κουράκος γνωρίζει τον έρωτα της ζωής του!

Πιο συγκεκριμένα, είναι η τρίτη φορά που τα προσωπικά του Γιώργη Κουράκου περνάνε μια τόσο οδυνηρή δοκιμασία. Την πρώτη φορά ο αποτυχημένος γάμος του με την Ιουλία Βρεττάκου, που δεν ήταν όπως τον περίμενε, την δεύτερη ο μεγάλος έρωτας με την Ευτυχία και το άδοξο τέλος με την φυγή της από την Μάνη και το κακό με την προσωπική του ζωή... τρίτωσε όταν η Δήμητρα τον εγκαταλείπει σύξυλο στη Μάνη, αφού προηγουμένως είχε ρίξει το παιδί που περίμενε από εκείνον.

Δείτε επίσης: Γη της ελιάς: Σούπερ αποκλειστικό - Η Χάιδω κλείνεται σε μοναστήρι!

Ο αστυνόμος μετά και από αυτή την εξέλιξη πέφτει με τα μούτρα στην δουλειά για να ξεχαστεί, αλλά δεν τα καταφέρνει, πολλές φορές μετά την υπηρεσία τον βλέπουμε στην ταβέρνα αλλά και μέσα στο σπίτι απομονωμένος στην μοναξιά του, να το ρίχνει στο ποτό και να βάζει τα κλάματα, όταν φέρνει στο μυαλό του τα λόγια και τις ψεύτικες υποσχέσεις της γυναίκας που αγάπησε.

Ο Κουράκος από την Γη της ελιάς

Συμπαραστάτης του και δίπλα του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, θα είναι ο Ορέστης, που τελικά αποδεικνύεται ότι πραγματικά είναι ο μόνος που τον πονάει και τον καταλαβαίνει σε αυτόν τον δύσκολο αποχωρισμό. Ο Ορέστης αν και προδόθηκε από τον Κουράκο, τον λυπάται και τον παρηγορεί βλέποντάς τον σε κακά χάλια να προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του και να μην καταρρεύσει.

Όμως η συνέχεια της σειράς, προς το τέλος του τρίτου κύκλου, θα επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη για τον αστυνόμο, που η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου θέλει – επιτέλους! - να του χαρίσει μια μεγάλη χαρά και ένα νέο έρωτα που θα τον κάνει και πάλι να νιώσει την απόλυτη ευτυχία. Αυτή την φορά η νεαρή γυναίκα που θα τον κάνει να ξεχάσει τα πάντα και θα του ξαναδώσει το χαμόγελο, θα έρθει στην ζωή της Μάνης και στην δική του, θα τον αγαπήσει με πάθος και ο έρωτας αυτός μετά από καιρό θα οδηγήσει στον γάμο.

Ένας γάμος που θα είναι καλεσμένη όλη η Μάνη και που θα σημάνει το τέλος των ατυχών στιγμών του αστυνομικού που δεν έχει περάσει και λίγες στενοχώριες τον τελευταίο καιρό...