Το προξενιό της Ιουλίας (14/3): «Θα γίνεται πατέρας» - Ο Προβιός μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Ιουλίας

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας (14/3): «Θα γίνεται πατέρας» - Ο Προβιός μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Ιουλίας

Στο σημερινό 14/3 επεισόδιο της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας, ο γιατρός ανακοινώνει στον Γιωργίκη Προβιό πως η Ιουλία είναι έγκυος και θα γίνει πατέρας. Την ίδια ώρα, ο αδερφός της χαροπαλεύει έπειτα από επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Το προξενιό της Ιουλίας

Επεισόδιο 60

Ο Σωτηράκης κάνει στο νυχτερινό μαγαζί μεγάλο σαματά μετά τα λόγια της Ζανέτ, έτοιμος να φτάσει μέχρι τον φόνο αφού έχει γυαλίσει το μάτι του και οδηγείται στη χωροφυλακή. «Πάλι εδώ, Σωτηράκη; Δεν σου είπα να μη σε ξαναδώ μπροστά μου; Βλέπω δεν βάζεις μυαλό», του λέει ο Κωστής. «Αφήστε τον σε μένα, κύριε διοικητά», παρεμβαίνει ο Δήμου.

Μετά από τις επίμονες προσπάθειες του Δήμου και κατόπιν του Στασινόπουλου, ο συλληφθείς αποκαλύπτει τον λόγο του μακελειού στο νυχτερινό μαγαζί, εμπλέκοντας ακόμα και τη Ζανέτ που καλείται για ανάκριση. «Εσύ είσαι μυαλωμένο κορίτσι. Για πες μου τι έγινε. Δεν θέλεις μπλεξίματα. Και ειδικά να την πληρώσεις για έναν τύπο όπως αυτόν», της λέει ο Κωστής. Μιλώντας μαζί της, τελικά καταφέρνει να μάθει τον πραγματικό λόγο του παραλίγο φονικού.

Δείτε επίσης: Ο Ραζίνης το σκάει από τη φυλακή - O άνδρας που θα τον βοηθήσει

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Ιουλία έχει μια ακόμη λιποθυμία και ο Γιωργίκης με τη Στάσα την πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Ο γιατρός Χαλκιάς που γνωρίζει την περίπτωση και έχει πει στην Ιουλία ότι θα τη βοηθήσει, βρίσκει την ευκαιρία να μεταφέρει τα ευχάριστα νέα. «Κύριε Προβιέ, τα συγχαρητήριά μου. Θα γίνετε πατέρας», του ανακοινώνει. Η Στάσα μένει, υποτίθεται, έκπληκτη. «Η Ιουλίτσα μου είναι έγκυος;», ρωτάει και πέφτει στην αγκαλιά του Γιωργίκη που έχει μείνει εμβρόντητος. «Με το καλό», του λέει η πεθερά του με δάκρυα στα μάτια.

Η Βαγγελίτσα, στενοχωρημένη, ανακοινώνει στην αδελφή της την οριστική λήξη της σχέσης της με τον Ρήγα. «Αυτό ήταν, τελείωσε», της δηλώνει. «Τίποτα δεν τελείωσε. Ετσι νόμιζα κι εγώ για τον Γρηγόρη και δες μας τώρα. Είμαστε λογοδοσμένοι. Εγώ λέω να επιμείνεις και να μην το βάλεις κάτω, όπως έκανα κι εγώ», τη συμβουλεύει η Φιλιώ.

Την ίδια ώρα, η Αλεξάνδρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Αθήνα. Μια συνάντηση όμως με τον γιατρό Γκλαβάνη της προκαλεί μεγάλη αναστάτωση. «Τι κάνει η μητέρα σας; Πήρε την αγωγή που της έδωσα; Δεν πρέπει να την παραμελήσει καθόλου γιατί η κατάστασή της είναι σοβαρή», της λέει ο γιατρός και η κοπέλα που δεν γνώριζε τίποτα, έρχεται αντιμέτωπη με την Κυριακούλα και τα μυστικά της.