Το Ναυάγιο: Ειρήνη και Πέτρος μαζί στην Κρήτη - Ο μεγάλος καβγάς και ο χωρισμός με τον Ιπποκράτη

Σούπερ αποκλειστικό!

Το Ναυάγιο: Ειρήνη και Πέτρος μαζί στην Κρήτη - Ο μεγάλος καβγάς και ο χωρισμός με τον Ιπποκράτη

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο, ο Ιπποκράτης θα πει στην Ειρήνη να συνοδεύσει τον Στελή στην Κρήτη για να αποφορτιστεί μεταξύ τους το άσχημο κλίμα, χωρίς να ξέρει πως στην ουσία τη σπρώχνει στην αγκαλιά του Πέτρου.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου/TV24

Από τη στιγμή που η Ειρήνη θα επιστρέψει από το μαιευτήριο στο σπίτι τού Ιπποκράτη, με άδεια την αγκαλιά της από παιδί, οι συγκρούσεις με τον αξιωματικό του Λιμενικού θα γίνουν καθημερινότητα καθώς εκείνος θα συνεχίσει να ελέγχει κάθε της κίνηση. Η κοπέλα, την οποία θα δούμε αποφασισμένη να θέλει να βρει δουλειά για να ξεφεύγει από τη ρουτίνα του σπιτιού, δεν θα σταματήσει να αντιδρά στις κινήσεις του, γεγονός που θα γίνει αντιληπτό και από τον μικρό Ορφέα. «Μπαμπά, τι συμβαίνει με την Ειρήνη και συνέχεια φωνάζετε; Εχω κάνει κάτι εγώ;», θα τον ρωτήσει το αγόρι και θα συνεχίσει: «Ελπίζω να μην εξαφανιστεί όπως και η πραγματική μου μαμά».

Ο Ιπποκράτης θα ταραχτεί από τις κουβέντες του γιου του και με αφορμή μάλιστα το κρυφό ραντεβού της γυναίκας του με τον Πέτρο που τους οδήγησε σ’ έναν μεγάλο καβγά, θα πάρει την απόφαση να τη στείλει στην Κρήτη για ολιγοήμερες διακοπές προκειμένου να εκτονωθεί η ένταση μεταξύ τους. Δεν ξέρει όμως πως στην πραγματικότητα θα τη σπρώξει στην αγκαλιά του άντρα που έχει ερωτευτεί.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: «Μα τι λέτε;» - Δύσκολες ώρες για το μωρό της Ειρήνης που το έδωσαν στη Στέλλα κρυφά

Το ζευγάρι Ειρήνη - Πέτρος στο Ναυάγιο ενώνεται στην Κρήτη

Το Ναυάγιο Ειρήνη

Στελής και Ειρήνη φτάνουν στην Κρήτη, χωρίς εκείνη να ξέρει πως ο πατέρας της Φωτεινής τής επιφυλάσσει μια τεράστια έκπληξη. «Τι κάνεις εσύ εδώ; Ηξερες ότι θα είμαι κι εγώ;», θα ρωτήσει τον Πέτρο όταν τον δει ξαφνικά μπροστά της και ο άντρας θα προσπαθήσει να της εξηγήσει πως πρέπει να συναντήσει ένα αγαπημένο του πρόσωπο που μπαίνει για χειρουργείο. Δεν έχει ακόμα τη δύναμη να της αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα.

Ομως στην Ειρήνη αρκεί το γεγονός πως τον έχει κοντά της. «Είμαι ευτυχισμένη και μόνο που είσαι εδώ, αυτό μου αρκεί. Οπως και το ότι θα περάσουμε λίγες ημέρες μαζί πριν επιστρέψουμε στην πραγματικότητα της Αθήνας. Σε ευχαριστώ που είσαι στο πλευρό μου. Ευχαριστώ κι εσένα Στελή», τους λέει και ο τελευταίος φεύγει για να τους αφήσει μόνους. Το ζευγάρι, που δεν θα μπορεί να αρνηθεί πλέον τα αισθήματα του, θα κάνει βόλτες στη θάλασσα αγκαλιά και ατελείωτες συζητήσεις. Σε μια από αυτές θα αναφερθούν και στον Ιπποκράτη και συγκεκριμένα στη διάθεσή του να την καθοδηγεί.

Τότε η Ειρήνη θα ξεσπάσει. «Ηθελα μόνο να είμαι ευτυχισμένη, όπως ήμουν και με τον Απόστολο. Ομως με τον Ιπποκράτη δεν είμαι. Μακάρι να μπορούσα να ξεφύγω από αυτή τη σχέση. Με κάθε κίνησή του με πνίγει», θα πει στον Πέτρο που δεν θέλει να την πιέσει αλλά θα της πει: «Σημασία έχει εσύ να είσαι καλά και ευτυχισμένη. Ξέρω πως και ο πατέρας σου αυτό ήθελε...» και θα τη βάλει σε σκέψεις.