Παγιδευμένοι: Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη - Βάζουν βόμβα στο αμάξι του! Εκρήγνυται μόλις παρκάρει

Οι εβδομαδιαίες (18-19/3) εξελίξεις για τη σειρά του ΑΝΤ1

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι: Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη - Βάζουν βόμβα στο αμάξι του! Εκρήγνυται μόλις παρκάρει

Οι εβδομαδιαίες (18-19/3) εξελίξεις για τους Παγιδευμένους θα είναι πολύ σημαντικές για τη συνέχεια της σειράς. Ο Δημήτρης όχι μόνο δεν λαμβάνει υπόψη του τις απειλές των εκβιαστών, αλλά τους προκαλεί. Εκείνοι όμως είναι αποφασισμένοι να του αποδείξουν ότι δεν αστειεύονται, με οποιοδήποτε κόστος.

Οι εβδομαδιαίες (18-19/3) εξελίξεις για τους Παγιδευμένους

Δευτέρα 18/3 - Επεισόδιο 43

Το ανώνυμο απειλητικό τηλεφώνημα που δέχτηκε η Αννα την έχει τρομοκρατήσει και διχάζεται για το τι πρέπει να κάνει. Το λέει στον Σταύρο αλλά εκείνος είναι καθησυχαστικός. Την ίδια στιγμή, ο Ανδρέας και Δημήτρης πηγαίνουν στον χώρο της δεξίωσης του γάμου για να συνεχίσουν την έρευνα. Οταν αργότερα ο Σταύρος ενημερώσει τον Δημήτρη για την απειλή που δέχτηκε η Αννα, εκείνος προχωρεί σε μια παράτολμη κίνηση που ίσως του στοιχίσει πολλά περισσότερα από όσα υπολογίζει.

Κάνει δηλώσεις στα κανάλια και λέει: «Θέλω να σας πω για τις απειλές, προκειμένου η υπόθεση να κλείσει. Εάν αυτό το πρόσωπο είναι τόσο γενναίο, ας εμφανιστεί μπροστά μου. Ολοι ξέρουν πού είμαι. Κανείς δεν ξεφεύγει από τη δικαιοσύνη. Το κορίτσι δεν αυτοκτόνησε. Δολοφονήθηκε. Κι εγώ θα βρω ποιος το έκανε».

Δείτε επίσης: Παγιδευμένοι: «Ό,τι δε λύνεται κόβεται...» - Γεμάτη ερωτηματικά η ξαφνική αποχώρηση από την σειρά του ΑΝΤ1

Η εγκυμοσύνη της Αγγελικής θα σταθεί αφορμή ώστε να αναβιώσει το πιο τραυματικό γεγονός του παρελθόντος της και ο φόβος μήπως η ιστορία επαναληφθεί θα την κάνει να πάρει απόσταση από τον Σταύρο. Οταν βρίσκεται με την Αννα, της λέει με δάκρυα στα μάτια: «Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί αλλά δεν μπορούσαμε. Είπα ότι αυτή είναι η μοίρα μου και θα τη δεχτώ. Εμεινα έγκυος. Μια μέρα ήρθε ο άντρας μου να με πάρει από τη δουλειά και τον σκότωσαν μπροστά στα μάτια μου. Ηταν η μέρα που θα μάθαινε ότι θα γίνει πατέρας. Μία εβδομάδα μετά έχασα το μωρό. Δεν μπόρεσα να προστατεύσω το μόνο πράγμα που έμεινε από αυτόν. Απέτυχα. Γι’ αυτό δεν μπορώ».

«Τι δεν μπορείς;», τη ρωτάει η Αννα. «Δεν έχω πια δύναμη. Είμαι πολύ κουρασμένη. Φοβάμαι ότι θα ξανασυμβεί». Η Αννα της λέει ότι δεν πρέπει να σκέφτεται έτσι. «Δεν θα συμβεί τίποτα στον Σταύρο», τη διαβεβαιώνει.

Αργότερα ο Σπύρος με την Αννα συνεργάζονται και καταφέρνουν να φτάσουν στη λύση της υπόθεσης του διάσημου ποδοσφαιριστή, ενώ μια απροσδόκητη επίσκεψη θα τρομοκρατήσει τη Λίνα. Ο άγνωστος άντρας μπαίνει στο σπίτι με τη δικαιολογία ότι είναι τεχνικός και υπάρχει διαρροή υγραερίου. «Ακου με προσεκτικά. Πες στη θεία σου να σταματήσει τον άντρα της και να κλείσει ο εισαγγελέας την υπόθεση, αλλιώς θα την κλείσουμε εμείς», είναι τα λόγια του.

Τρίτη 19/3 - Επεισόδιο 44

Η Λίνα βρίσκεται σε αναστάτωση μετά την απειλή που δέχτηκε. Καλεί την Αννα και της λέει όλα όσα συνέβησαν. Η Αννα με τη σειρά της ειδοποιεί τον Δημήτρη και την υπόλοιπη οικογένεια. Ενώ συνεχίζονται οι καταθέσεις της οικογένειας της νύφης, ο Δημήτρης είναι καχύποπτος και πιστεύει ότι κάτι κρύβουν. Στο μεταξύ, ο Ιάσονας παροτρύνει τον Αλέκο να εκμεταλλευτούν τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο Δημήτρης και τις απειλές που δέχεται εναντίον του αναλαμβάνοντας την υπόθεση.

Η άρνηση του Δημήτρη να υποκύψει στις απειλές που δέχονται οι κοντινοί του άνθρωποι, θα τον φέρουν αντιμέτωπο με ένα τραγικό γεγονός. Οι εκβιαστές βάζουν στο αυτοκίνητό του βόμβα. Εκείνος φτάνει στη δουλειά και παρκάρει. Ο Σταύρος είναι μαζί με τον Σπύρο και του δίνει το προσκλητήριο του γάμου. Η βόμβα εκρήγνυται. Η Αγγελική γυρίζει προς το μέρος τού αγαπημένου της. Ο Δημήτρης προς τον πατέρα του. Συντρίμμια παντού. Καλούν ασθενοφόρο. Ολοι είναι σε κατάσταση σοκ και τρέμουν για την υγεία των αγαπημένων τους προσώπων.