Οι Παγιδευμένοι (19/3): Βάζουν βόμβα στο αυτοκίνητό του Δημήτρη - Η σκηνή της σοκαριστικής έκρηξης

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι Παγιδευμένοι (19/3): Βάζουν βόμβα στο αυτοκίνητό του Δημήτρη - Η σκηνή της σοκαριστικής έκρηξης

Σοκ θα προκληθεί στο σημερινό 19/3 επεισόδιο της σειράς Οι Παγιδευμένοι. Μετά την επανασύνδεση του Δημήτρη και της Άννας, άγνωστος άνδρας θα βάλει βόμβα στο αυτοκίνητό του, με τον ίδιο να μπαίνει μέσα και να κατευθύνεται προς τη δουλειά του. Η βόμβα θα εκραγεί, θα έχουμε όμως απώλειες;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Οι Παγιδευμένοι

Επεισόδιο 44

Η Λίνα βρίσκεται σε αναστάτωση μετά την απειλή που δέχτηκε. Καλεί την Αννα και της λέει όλα όσα συνέβησαν. Η Αννα με τη σειρά της ειδοποιεί τον Δημήτρη και την υπόλοιπη οικογένεια. Ενώ συνεχίζονται οι καταθέσεις της οικογένειας της νύφης, ο Δημήτρης είναι καχύποπτος και πιστεύει ότι κάτι κρύβουν. Στο μεταξύ, ο Ιάσονας παροτρύνει τον Αλέκο να εκμεταλλευτούν τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο Δημήτρης και τις απειλές που δέχεται εναντίον του αναλαμβάνοντας την υπόθεση.

Η άρνηση του Δημήτρη να υποκύψει στις απειλές που δέχονται οι κοντινοί του άνθρωποι, θα τον φέρουν αντιμέτωπο με ένα τραγικό γεγονός. Οι εκβιαστές βάζουν στο αυτοκίνητό του βόμβα. Εκείνος φτάνει στη δουλειά και παρκάρει. Ο Σταύρος είναι μαζί με τον Σπύρο και του δίνει το προσκλητήριο του γάμου. Η βόμβα εκρήγνυται. Η Αγγελική γυρίζει προς το μέρος τού αγαπημένου της. Ο Δημήτρης προς τον πατέρα του. Συντρίμμια παντού. Καλούν ασθενοφόρο. Ολοι είναι σε κατάσταση σοκ και τρέμουν για την υγεία των αγαπημένων τους προσώπων.

Δείτε επίσης: Νεκρός ο Δημήτρης - Στην φυλακή η Άννα για την δολοφονία του