Η Παραλία (20/3): Η γυναίκα που μπαίνει στη ζωή του Χάρι μετά τη δολοφονία της Υπατίας

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Παραλία (20/3): Η γυναίκα που μπαίνει στη ζωή του Χάρι μετά τη δολοφονία της Υπατίας

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 20/3 επεισόδιο της σειράς Η Παραλία που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ. Η γυναίκα που μπαίνει στη ζωή του Χάρι μετά τη δολοφονία της Υπατίας

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ, Η Παραλία

Επεισόδιο 110

Η Μαρία έχει αναλάβει ενεργό ρόλο ως ηγέτιδα του κοινοβίου των χίπηδων και υπερασπίζεται ενεργά τα δικαιώματα των γυναικών στο χωριό. Η δυναμική της παρουσία έχει δημιουργήσει μια πολύ θετική εντύπωση στους χίπηδες, οι οποίοι βλέπουν σε εκείνη μια ηγετική φιγούρα, ικανή να λύσει τα προβλήματά τους. Παράλληλα, η Νάταλι και η Μαρία έρχονται όλο και πιο κοντά, καθώς τον τελευταίο καιρό περνούν ακόμα περισσότερο χρόνο μαζί. Στο μεταξύ, η Νόνα βιώνει μια περίοδο θλίψης μετά την αναχώρηση του Ρόμπερτ.

Ενώ παράλληλα, ο Μαρκ, νιώθοντας πίεση από το μυστικό που κουβαλά, αποφασίζει να μοιραστεί με την Μαρία την ανάμειξή του στις παράνομες δουλειές του ναυαγίου με τον Σήφη και τον Γράντο. Την ίδια στιγμή, ο πιτσιρικάς, έχοντας βρεθέι μπλεγμένος για ακόμα μια φορά εξαιτίας της συμπεριφοράς του, στρέφεται στον Χάρη, αναζητώντας βοήθεια και ιατρική περίθαλψη. Ο Χάρης με τη δική του σειρά βοηθάει τον πιτσιρικά να επανορθώσει για την συμπεριφορά του και έρχεται αντιμέτωπος με μια μυστηριώδη γυναίκα που θα του αλλάξει την ζωή.