Ψυχοκόρες: Σούπερ αποκλειστικό - Αυτό θα είναι το τραγικό τέλος του Ευάγγελου Αρδίτη

Η σχέση του με την κόρη του Μάγια φτάνει στα άκρα

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες: Σούπερ αποκλειστικό - Αυτό θα είναι το τραγικό τέλος του Ευάγγελου Αρδίτη

Ποιο θα είναι το τέλος του Ευάγγελου Αρδίτη στην δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1Ψυχοκόρες” που μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 21:00 και έχει κλέψει την καρδιά των τηλεθεατών;

Ο πονηρός αριστοκράτης που με τις δολοπλοκίες του κινεί τα νήματα πολλών κυβερνήσεων, είναι συνάμα και μια εμβληματική πατρική φιγούρα, που έχει μεγαλώσει μόνος του την κόρη του Μάγια Αρδίτη – Στρατή και που ενώ επιθυμία του είναι να την ελέγχει απόλυτα, δεν τα καταφέρνει, γιατί έρχεται πολλές φορές αντιμέτωπος μαζί της και με την ισχυρή προσωπικότητά της.

Ο σκιώδης σύμβουλος με τις ισχυρές γνωριμίες και φιλίες σε κάθε κυβέρνηση, που δεν τον σταματάει τίποτα όταν θέλει να πετύχει τους σκοπούς του, εκμεταλλεύεται πολλά πρόσωπα και καταστάσεις, χρησιμοποιεί διάφορους τρόπους για να βγάλει εκτός όποιους τον ενοχλούν και είναι ο βασικός συμβουλάτορας της Μάγιας, στον αγώνα της για τα δικαιώματα των γυναικών αλλά και όταν εκείνη θέτει υποψηφιότητα στην πολιτική. Φαίνεται να μισεί την ψυχοκόρη τους Βασιλική και την ανέχεται μόνο και μόνο για να εξυπηρετεί με την παρουσία της, την εκστρατεία της κόρης του με σκοπό να φτάσει στα βουλευτικά έδρανα.

Δείτε επίσης: Ψυχοκόρες: Ο Παύλος ερωτεύεται παράφορα την Βασιλική - «Εγώ θα σε προστατεύσω!»

Ψυχοκόρες το τέλος του Ευάγγελου

Η Μάγια Αρδίτη που έχει κληρονομήσει τον αδίστακτο χαρακτήρα του πατέρα της, έρχεται πολλές φορές αντιμέτωπη με τις θεωρίες του, όταν εκείνος ελέγχει απόλυτα και την προσωπική της ζωή και την σχέση της με τον άντρα της Παύλο Στρατή που σε κάθε ευκαιρία εκείνος ευξευτελίζει με τον τρόπο του.

Ψυχοκόρες: Η σχέση με την Μάγια φτάνει στα άκρα

Ο γάμος της Μάγιας και του Παύλου πολλές φορές κλυδωνίζεται εξαιτίας του Ευάγγελου Αρδίτη που βάζει λόγια στην κόρη του για τον άντρα της, ενώ παρακολουθεί στενά και τον εγγονό του Ερμή που έχει μπλέξει σε παρέες και κάνει διάφορες απατεωνιές προκειμένου να βγάλει χρήματα.

Δείτε επίσης: Ψυχοκόρες: Αυτοί είναι οι 4 παράνομοι έρωτες που θα δούμε στην συνέχεια της σειράς

Η σχέση του Ευάγγελου Αρδίτη και της κόρης του Μάγιας γίνεται ακόμα πιο ισχυρή συναισθηματικά όταν εκείνη, μέσω τρίτων ανακαλύπτει, ότι ο πατέρας της όταν γεννήθηκε, “θυσίασε” την μάνα της πάνω στην επιπλοκή της γέννας και είπε στον γιατρό ότι εάν έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα στις δυο θα προτιμούσε να σωθεί το παιδί από την γυναίκα του.

Η Μάγια από τις Ψυχοκόρες

Το τέλος του Ευάγγελου Αρδίτη θα είναι τραγικό. Την ίδια στιγμή που πατέρας και κόρη θα έχουν βάλει στην άκρη κάποιες πολιτικές διαφορές και αντιπαραθέσεις και θα έχουν έρθει πιο κοντά, η Μάγια θα ακούσει έναν πυροβολισμό και θα τον βρει νεκρό στο γραφείο του... Αυτοκτόνησε ή κάποιος σκότωσε τον Ευάγγελο Αρδίτη;

Η αστυνομία κάνει έρευνες και ανακρίνει όλους τους πιθανούς δολοφόνους του, αφού ο αριστοκράτης πολιτικός είχε ανοίξει πολλά και διαφορετικά μέτωπα στην πολιτική αλλά ακόμα και μέσα στο ίδιο του το σπίτι, αφού είχε εξοργίσει πολλούς με την συμπεριφορά του.