Το προξενιό της Ιουλίας (22/3): «Πιστεύω ότι η Ιουλία και ο Χρήστος...» - Κάνουν παθιασμένο έρωτα στο δωμάτιο του

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας (22/3): «Πιστεύω ότι η Ιουλία και ο Χρήστος...» - Κάνουν παθιασμένο έρωτα στο δωμάτιο του

Στο σημερινό 22/3 επεισόδιο της σειράς, Το προξενιό της Ιουλίας, η Ιουλία και ο Χρήστος κανονίζουν να πάνε μια νέα επίσκεψη στο δάσος των μανιταριών. Ομως ο Γιωργίκης, που ζηλεύει τη σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους, τους χαλάει τα σχέδια.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Το προξενιό της Ιουλίας

Επεισόδιο 64

Αυτή η στάση του προκαλεί νέες τριβές, τόσο ανάμεσα στο ζευγάρι όσο και μεταξύ πατέρα και γιου. «Γιατί δεν με αφήνεις να πάω με την Ιουλία στο δάσος;», τον ρωτάει. «Η Ιουλία είναι έγκυος. Δεν μπορεί να γυρίζει μαζί σου. Μπορεί να πάθει κάτι. Επίσης είναι παντρεμένη γυναίκα. Τι θα πει ο κόσμος που τη βλέπει να γυρνάει μόνη της χωρίς τον άντρα της;», του απαντάει εκείνος για να δικαιολογηθεί, αλλά λόγο στον λόγο πατέρας και γιος ψυχραίνονται.

Η Ιουλία, που νιώθει για πρώτη φορά να πνίγεται από τη ζήλια του Γιωργίκη, αποφασίζει να υποστηρίξει τις επιλογές της κόντρα στη θέληση του συζύγου της, κάτι το οποίο προβληματίζει όχι μόνο τη μητέρα της που ανησυχεί, αλλά και τη Στεφανία, που βλέπει για άλλη μια φορά τα σύννεφα πάνω από το αρχοντικό Προβιού να πυκνώνουν.

Δείτε επίσης: «Θα του πω για το παιδί» - Αυτή είναι η αφορμή που έψαχνε η Ιουλία για να μιλήσει στον Γρηγόρη

Η Χάδω δεν εμπλέκεται στην κόντρα που έχει αναπτυχθεί στο αρχοντικό ανάμεσα στον Γιωργίκη και τον Χρήστο. Εχει τον δικό της καημό καθώς πνίγεται από τις ενοχές για τη μικρή Χάιδω που της έχει υποσχεθεί ότι θα την υιοθετήσει και ψάχνει να βρει τρόπους να δει τι θα κάνει με το θέμα αυτό. Κι ενώ ο Γιωργίκης είναι έτοιμος για σκληρές αποφάσεις, η αιφνιδιαστική συνύπαρξη του Σωτηράκη με τον Στράτο στη φυλακή αποδεικνύεται προβληματική.

Την ίδια στιγμή ο Ζαφείρης, πιστός στο αφεντικό του και στην οικογένεια Ραζίνη, οργανώνει το σχέδιο που του ζήτησε να βάλει σε εφαρμογή με το γράμμα του ο Στράτος και ετοιμάζει την ενέδρα. Τώρα ήρθε η σειρά του Επιφάνειου να τον κρύψει όταν φτάσει εκείνη η ώρα και το μοναστήρι είναι ιδανικό μέρος για να μην τον αναζητήσει κανείς