Έρωτας Φυγάς (22/3): Ο νεκρός Μάρκος εμφανίζεται μπροστά στην Αλεξάνδρα - Ανησυχία για την υγεία της

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (22/3): Ο νεκρός Μάρκος εμφανίζεται μπροστά στην Αλεξάνδρα - Ανησυχία για την υγεία της

Στο σημερινό 22/3 επεισόδιο της σειράς, Έρωτας Φυγάς, η Αλεξάνδρα δείχνει σημάδια πως ίσως αρχίζει να χάνει το μυαλό της. Μιλάει μόνη της, βλέπει μπροστά της τον Μάρκο, είναι αφηρημένη.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 91

Η Ρηνιώ αλλά και η Γεωργία ανησυχούν πολύ για εκείνη. Δεν ξέρουν τι να σκεφτούν. Το ίδιο και ο Ιάσονας που τη νοιάζεται. Η Αλεξάνδρα δεν έχει πνοή από τότε που πέθανε ο Μάρκος και προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της για χάρη των παιδιών της και κυρίως του Γιωργάκη που έμεινε χωρίς τον πατέρα του από τόσο μικρός.

Ο Στέφανος έχει πάει ήδη στην Κηφισιά και βρίσκεται με την αγαπημένη του Μαργέτα. Ομως κι εκεί τα πράγματα δεν είναι καθόλου ασφαλή. Το ζευγάρι παρακολουθείται από ασφαλίτες, γεγονός που γίνεται αντιληπτό. Παράλληλα η Ελπίδα, βλέποντας τη φίλη της τη Χαρά να είναι ερωτευμένη με τον Μίλτο, μεσολαβεί για να τα ξαναβρούν και πράγματι καταφέρνει οι δυο τους να είναι ξανά μαζί.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Αυτό είναι το τραγικό φινάλε της σειράς - Ποιοι πεθαίνουν τελικά;

Η Ευγενία ετοιμάζεται να φύγει για την Αθήνα. Υποφέρει κι αυτή με τον χαμό του Μάρκου αφού τον αγάπησε περισσότερο και από τη ζωή της. Κι εκείνη είναι βαθιά πληγωμένη και νιώθει ότι δεν έχει λόγω να ζει στη Μεσσήνη αφού δεν υπάρχουν άνθρωποι κοντά της που να τους αισθάνεται δικούς της μετά τον χαμό και της θείας της, Νότας. Αλλωστε πάντα θα έχει στο εξής, μετά από όσα έχουν συμβεί, την αίσθηση ότι δεν ανήκει εκεί. «Θα φύγω για την Αθήνα. Δεν με κρατάει τίποτα εδώ. Θα πάρω τον γιο μου και θα πάω να βρω τη μητέρα μου», λέει στον Φάνη.

«Μην το κάνεις. Μείνε. Δεν σε κρατάει τίποτα εδώ; Εγώ πιστεύω ότι εδώ έχεις ανθρώπους που σε νοιάζονται και θα είναι καλύτερα και για το παιδί. Εγώ σε νοιάζομαι», της αποκρίνεται. Εκείνη όμως δείχνει να είναι αμετάπειστη. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Κοντογιάννης φυτεύει στην Αλεξάνδρα την υποψία πως ο Μάρκος δολοφονήθηκε και τότε η ζωή της παίρνει άλλο νόημα αφού ορκίζεται να βρει ποιος κρύβεται πίσω από τον χαμό του αγαπημένου της.

Ο Μελέτης, που συνεχίζει την κρυφή του αποστολή, αναγκάζεται να παραδεχτεί στην Ντίνα πως ήταν αστυνομικός κι εκείνη του ζητά κάτι. Στο μεταξύ η Αρτεμις φροντίζει να γνωριστεί με τον Ιάσονα προχωρώντας τα σχέδιά της. Εχει πλέον καταφέρει να μάθει πολλά πράγματα για εκείνον. Πού μένει, πού δραστηριοποιείται επαγγελματικά, πού διασκεδάζει. Φροντίζει επίσης για μια ακόμη τυχαία συνάντησή τους, πέρα από αυτή που είχαν στη Αθήνα.

Δείτε επίσης: Έρωτας Φυγάς - αποκλειστικό: Ο Ιάσονας οδεύει προς τον θάνατο

Στόχος της είναι να ξεκινήσει μαζί του ένα ειδύλλιο, ειδικά τώρα που είναι λαβωμένος συναισθηματικά και θέλει να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του. Ωστόσο, όλο αυτό για εκείνη είναι η εκκίνηση ενός μεγαλεπήβολου σχεδίου που έχει στήσει εδώ και καιρό με τον Φάνη. Στόχος της είναι να καταστρέψει τον Ιάσονα. Εχει έρθει στη Μεσσήνη για να βρει τις απαντήσεις που ψάχνει αφού είναι διαλυμένη από ένα μεγάλο ψέμα που έχει καθορίσει τη ζωή της.