Παγιδευμένοι: «Έχει πεθάνει, Άννα», «Αυτό το μωρό δεν θα γεννηθεί» - Η Αγγελική θρηνεί τον Σταύρο στο νοσοκομείο

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι: «Έχει πεθάνει, Άννα», «Αυτό το μωρό δεν θα γεννηθεί» - Η Αγγελική θρηνεί τον Σταύρο στο νοσοκομείο

Στα ολοκαίνουρια επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, η Άννα δεν δέχεται την απόφαση της Αγγελικής σχετικά με την εγκυμοσύνη της, ο Δημήτρης σκέφτεται ένα σχέδιο προκειμένου ο Παύλος να ομολογήσει, ενώ η Χρύσα βρίσκεται σε δεινή θέση.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Επεισόδιο 45

Στον απόηχο της έκρηξης, ο Σταύρος και ο Σπύρος μεταφέρονται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η Αγγελική τρομοκρατείται. «Σου το είπα. Τα πράγματα θα πάνε χειρότερα. Ποτέ δεν θα κάνω οικογένεια», λέει στην Αννα κλαίγοντας. «Σταμάτα να το λες αυτό. Σκέψου το μωρό. Τίποτα δεν θα συμβεί», την καθησυχάζει εκείνη. Οι ώρες περνούν και δεν έχουν καμία ενημέρωση από τους γιατρούς. Τελικά μαθαίνουν ότι τόσο ο Σπύρος όσο και ο Σταύρος έχουν διαφύγει κάθε κίνδυνο.

Η Αγγελική ορμάει στο δωμάτιο του αγαπημένου της. «Καλά είμαι», της λέει. «Φοβήθηκα ότι θα σε χάσω για πάντα», είναι τα λόγια της. Ολοι πάνε να τον επισκεφθούν. Την ίδια στιγμή ο Γεράσιμος στο άκουσμα της είδησης της έκρηξης, αδιαφορεί για τον κατ’ οίκον περιορισμό του και το σκάει για να δει κι εκείνος τον τραυματισμένο γιο του, που έχει στο πλευρό του τον Θοδωρή.

Στο μεταξύ αργότερα, ο Δημήτρης σκέφτεται ένα σχέδιο που πιστεύει πως θα κάνει τον Παύλο να σπάσει και να ομολογήσει την ενοχή του σχετικά με τη δολοφονία της Μαριάννας. Βλέποντας ξανά το βίντεο του γάμου με την Αννα, εκείνη εντοπίζει… τον Περικλή. Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας μιλούν με τη Χρύσα και σχεδιάζουν να τον παγιδέψουν. «Δεν μπορώ να το κάνω. Τον αγαπώ», τους απαντάει. «Δεν μπορούμε να βρούμε ποιος είναι. Αυτή είναι η τελευταία μας ευκαιρία να βγάλουμε άκρη. Ενα κορίτσι είναι νεκρό», της επισημαίνουν κι εκείνη με βαριά καρδιά τους βοηθάει.

Δείτε επίσης: Αυτός ο κούκλος ενσαρκώνει το δικό μας Δημήτρη στην Τούρκικη σειρά - Φωτογραφίες από το γάμο του στην Ελλάδα

Επεισόδιο 46

Ενώ τα κομμάτια του παζλ για την επίλυση της δολοφονίας της Μαριάννας ενώνονται, νέα εμπόδια μπαίνουν στον δρόμο του Δημήτρη και της Αννας. Η σύλληψη του Περικλή θα οδηγήσει σε ακόμα ένα στοιχείο για τη δολοφονία, αλλά οι δολοφόνοι είναι ορκισμένοι μετά την επίθεση στο αμάξι του Δημήτρη να μην τα παρατήσουν.

Στο μεταξύ, η Αγγελική με τον Σταύρο έχουν βγει για φαγητό με τον Δημήτρη, την Αννα και τον Ανδρέα. Οταν στο μπάνιο η Αννα τη ρωτάει αν είπε του Σταύρου για την εγκυμοσύνη, εκείνη της απαντάει: «Δεν το είπα, γιατί αυτό το παιδί δεν θα γεννηθεί». Η Αννα προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη αλλά εκείνη είναι αμετάπειστη. Οταν επιστρέφουν στο τραπέζι οι δυο τους έχουν μεταξύ τους ένταση.

«Είναι κάτι που έχασα;», ρωτάει ο Σταύρος. «Ρώτα την Αγγελική», του απαντάει η Αννα που αρνείται να πει κάτι. Σε λίγο όμως, τον λόγο παίρνει η Αννα: «Αγαπημένε μου φίλε, συγχαρητήρια. Θα γίνεις ένας υπέροχος πατέρας», του ξεφουρνίζει. Η Αγγελική φεύγει τρέχοντας και ο Σταύρος τρέχει στο κατόπι της. «Γιατί δεν είπες τίποτα; Δεν καταλαβαίνω. Είσαι ταραγμένη γιατί η Αννα χάλασε την έκπληξη; Εγώ θέλω να φωνάξω από χαρά», της αναφέρει. «Φοβάμαι πολύ μήπως μου ξανασυμβεί και χάσω το μωρό μου και τον άντρα μου», του ομολογεί. «Δεν μπορώ να σου υποσχεθώ τίποτα αλλά θα είμαι εδώ κάθε μέρα για σένα και το παιδί μας που το νιώθω σαν δώρο», την καθησυχάζει, αλλά εκείνη επιμένει: «Πήρα την απόφασή μου. Δεν θα γεννήσω αυτό το μωρό».

Στο μεταξύ ο Δημήτρης και η Αννα προσπαθούν μέσα σε όλο τον πανικό να καταλάβουν ποιο είναι το σωστό για τη σχέση τους, με τις τελευταίες εξελίξεις να μην τους αφήνουν, ενώ μια απόπειρα δολοφονίας, ένα κηδειόχαρτο και μια απαγωγή, στήνουν τον Δημήτρη με την πλάτη στον τοίχο!