Το Ναυάγιο (25/3): «Η μάνα μου κινδυνεύει; Θα τρελαθώ» - Την μεταφέρουν στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση

Τι θα δούμε απόψε στη σειρά του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (25/3): «Η μάνα μου κινδυνεύει; Θα τρελαθώ» - Την μεταφέρουν στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση

Στο κανάλι του MEGA, απόψε, Δευτέρα 25 Μαρτίου, θα προβληθεί κανονικά καινούριο επεισόδιο της σειράς "Το Ναυάγιο" και σε αυτό θα γίνουν μεγάλες αποκαλύψεις. Κάποιος δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο και κάποιος θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Τι θα δούμε απόψε (25/3) στο Ναυάγιο

Επεισόδιο 77

Η κυρία Χριστίνα ποτέ δεν πίστεψε πως ο Πέτρος ήταν πραγματικά αρραβωνιασμένος με τη Φανή, αλλά για να μην τον φέρει σε δύσκολη θέση τον ρωτάει, όταν εκείνη λείπει από την αυλή. Ο Πέτρος θα κλονιστεί με την επιμονή της, όμως τελικά δεν θα αρνηθεί να της παραδεχτεί την αλήθεια. «Δεν είμαι αυτός που ξέρεις. Σε κορόιδεψα, όπως κορόιδεψα μαζί και όλους τους φίλους μου στην αυλή. Λυπάμαι που το έκανα, αλλά η ζωή μου βρισκόταν σε κίνδυνο. Αναγκάστηκα να πάρω την ταυτότητα κάποιου άλλου και αυτό γιατί πριν φύγω από την Κρήτη προκάλεσα τον θάνατο ενός συγχωριανού μου. Ομως το βάρος είναι πλέον μεγάλο και δεν μπορώ να το κουβαλώ στις πλάτες μου», θα της αποκαλύψει, θα πάρει μια ανάσα και θα συνεχίσει την αφήγησή του που θα αφήνει τη Χριστίνα με το στόμα ανοιχτό.

Μεταξύ άλλων θα της μιλήσει και για τη μητέρα του, τη γυναίκα που βρέθηκε πριν καιρό στην αυλή της, ψάχνοντας τον Πέτρο Κωνσταντάκη. Μόνο δάκρυα θα κυλήσουν στα μάτια της Χριστίνας, η οποία μεταξύ άλλων θα του πει: «Είμαι εγώ εδώ για σένα στο εξής. Και μάνα και πατέρας. Ο,τι χρειαστείς θέλω αμέσως να έρθεις να μου το πεις κι εγώ θα κάνω τα πάντα για να σε βοηθήσω», είναι τα λόγια της και θα σκουπίσει τα δάκρυα που έχουν πλημμυρίσει και τα δικά του μάτια.

Δείτε επίσης στο Ναυάγιο: «Περίμενα αυτή την στιγμή από την μέρα που σε γνώρισα» - Κάνουν έρωτα για πρώτη φορά!

Ο Μάκης παραμένει εξαφανισμένος και η Λίνα με τον Αγγελο κάνουν τα πάντα για να τον εντοπίσουν. Ολοι έχουν χάσει τα ίχνη του και η μητέρα του Μαρία, που φτάνει στην αυλή μετά το τηλεφώνημα της κυρίας Χριστίνας, δεν ξέρει τι πρέπει να σκεφτεί. Οταν μαθαίνει πως ο γιος της βρίσκεται στο κρατητήριο, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Πίσω στην αυλή θα την υποδεχτεί η Λίνα, η οποία και δεν θα χάσει την ευκαιρία να της συστηθεί.

«Είμαι η Λίνα Γιαννακάκη, η φίλη του γιου σας και λυπάμαι πολύ που βρισκόμαστε ξανά κάτω από αυτές τις συνθήκες. Εχω ανησυχήσει πραγματικά...», θα της πει μεταξύ άλλων, αλλά το μυαλό της Μαρίας θα έχει μείνει στο επίθετό της. Κλονίζεται όταν συνειδητοποιεί πως είναι κόρη του Δημήτρη, αλλά στη συγκεκριμένη φάση δεν μπορεί να πει το οτιδήποτε. Προέχει να μιλήσει με τον γιο της και να σιγουρευτεί πως είναι καλά.

Την ίδια ώρα, ο Μιχάλης δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί το γεγονός ότι θα βρεθεί κατηγορούμενος για το ναυάγιο του Φοίνιξ και προσπαθεί να μιλήσει στην Ελένη για το τι πρόκειται να συμβεί όταν βρεθεί στο δικαστήριο. Και ενώ οι δυο τους αρχίζουν να πιστεύουν πως ο Παύλος, ο δικηγόρος των επιζώντων του ναυαγίου, θα τους βοηθήσει, στο σπίτι του Ιπποκράτη και της Ειρήνης τα πράγματα δεν είναι εξίσου αισιόδοξα. Οι καβγάδες μεταξύ τους γίνονται όλο και χειρότεροι, ενώ ένα ξέσπασμα του Ιπποκράτη στον Ορφέα φαίνεται να είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι.

Ο Κώστας παρακαλεί τον Δημήτρη να του δώσει πίσω τη θέση του και, όταν εκείνος αρνείται, αποφασίζει να τον εκβιάσει. «Οπως θέλεις, Δημήτρη, όμως σκέφτομαι πως τελικά ίσως να είχε ενδιαφέρον να μάθει ο Κοντογεωργάκης ποιον άνθρωπο θα κάνει πεθερό του», τον προειδοποιεί και ο Δημήτρης αποφασίζει να ενδώσει στα θέλω του.

Δείτε επίσης: Αποκαλύπτεται το μυστικό της Δήμητρας - Ο Ιπποκράτης την διώχνει και εκείνη τον εκδικείται

Λίγο πιο μακριά, στο σπίτι της Λαμπρινής και του παπα-Γρηγόρη, εκείνη έπειτα από ένα έντονο επεισόδιο μπαίνει στο νοσοκομείο και ο άντρας της ανησυχεί. Ενημερώνει τους κοντινούς τους συγγενείς, ειδοποιεί όμως και τον Στελή, που δεν θα παραλείψει με τη σειρά του να μεταφέρει τα κακά μαντάτα στον Πέτρο. «Η μάνα μου κινδυνεύει; Πες μου Στελή, σε παρακαλώ, θα τρελαθώ», θα τον ικετέψει και πριν ο άντρας απαντήσει, θα έχει πάρει την απόφαση να φύγει για την Κρήτη καθώς δεν θα αντέξει να χάσει η μητέρα του τη ζωή της και να μην έχει προλάβει να τον δει.