Παγιδευμένοι (26/3): Ανατινάζουν τον Σταύρο - «Έχει πεθάνει Άννα»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι (26/3): Ανατινάζουν τον Σταύρο - «Έχει πεθάνει Άννα»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 26/3 επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, Οι Παγιδευμένοι. Μετά την ανατίναξη του Σταύρου και του Σπύρου μεταφέρονται στο νοσοκομείο και τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Οι Παγιδευμένοι

Επεισόδιο 45

Στον απόηχο της έκρηξης, ο Σταύρος και ο Σπύρος μεταφέρονται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η Αγγελική τρομοκρατείται. «Σου το είπα. Τα πράγματα θα πάνε χειρότερα. Ποτέ δεν θα κάνω οικογένεια», λέει στην Αννα κλαίγοντας. «Σταμάτα να το λες αυτό. Σκέψου το μωρό. Τίποτα δεν θα συμβεί», την καθησυχάζει εκείνη. Οι ώρες περνούν και δεν έχουν καμία ενημέρωση από τους γιατρούς. Τελικά μαθαίνουν ότι τόσο ο Σπύρος όσο και ο Σταύρος έχουν διαφύγει κάθε κίνδυνο.

Η Αγγελική ορμάει στο δωμάτιο του αγαπημένου της. «Καλά είμαι», της λέει. «Φοβήθηκα ότι θα σε χάσω για πάντα», είναι τα λόγια της. Ολοι πάνε να τον επισκεφθούν. Την ίδια στιγμή ο Γεράσιμος στο άκουσμα της είδησης της έκρηξης, αδιαφορεί για τον κατ’ οίκον περιορισμό του και το σκάει για να δει κι εκείνος τον τραυματισμένο γιο του, που έχει στο πλευρό του τον Θοδωρή.

Στο μεταξύ αργότερα, ο Δημήτρης σκέφτεται ένα σχέδιο που πιστεύει πως θα κάνει τον Παύλο να σπάσει και να ομολογήσει την ενοχή του σχετικά με τη δολοφονία της Μαριάννας. Βλέποντας ξανά το βίντεο του γάμου με την Αννα, εκείνη εντοπίζει… τον Περικλή. Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας μιλούν με τη Χρύσα και σχεδιάζουν να τον παγιδέψουν. «Δεν μπορώ να το κάνω. Τον αγαπώ», τους απαντάει. «Δεν μπορούμε να βρούμε ποιος είναι. Αυτή είναι η τελευταία μας ευκαιρία να βγάλουμε άκρη. Ενα κορίτσι είναι νεκρό», της επισημαίνουν κι εκείνη με βαριά καρδιά τους βοηθάει.

Δείτε επίσης: Αυτός ο κούκλος ενσαρκώνει το δικό μας Δημήτρη στην Τούρκικη σειρά - Φωτογραφίες από το γάμο του στην Ελλάδα