Κάνε ότι κοιμάσαι (26/3): Σκληρές εικόνες στην κηδεία του Γιώργου - Θρήνος μετά την δολοφονία του

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάνε ότι κοιμάσαι (26/3): Σκληρές εικόνες στην κηδεία του Γιώργου - Θρήνος μετά την δολοφονία του

Συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στο σημερινό 26/3 επεισόδιο της δραματικής σειράς, Κάνε ότι κοιμάσαι, που προβάλλεται με επιτυχία μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ για δεύτερη συνεχόμενη τηλεοπτική χρονιά. Οι εικόνες που θα προβληθούν απόψε από την κηδεία του Γιώργου.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ, Κάνε ότι κοιμάσαι

Eπεισόδιο 54

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες θανάτου του νεαρού που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του Γιώργου. Η σχέση της Άννας με τον Ίσσαρη δεν θυμίζουν σε τίποτα το ζευγάρι που ήταν κάποτε και αυτό αρχίζει να επηρεάζει τη συνεργασία τους στο Τμήμα ειδικών Εγκλημάτων κι Ερευνών.

Η Αμάντα πλέον αμφισβητεί τον Φλωρή και μπορεί να το εκμυστηρευτεί μόνο στις φίλες της. Τι απασχολεί τον Λάκη σε όσα του ζητάει η Υπηρεσία Πληροφοριών; Ο Νικόλας πιστεύει ότι ο θάνατος του νεαρού πυγμάχου συνδέεται με την προσπάθεια εκφοβισμού μαρτύρων για να προστατευτεί ο γιος του Δαμασκηνού.

Ο Αχιλλέας έχει αρχίσει πλέον και αγχώνεται με τις μεθόδους του Δαμασκηνού, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τον φόνο του πυγμάχου. Γιατί συνεχίζει να λέει ψέματα η Νάσια στον Νικόλα για την εταιρεία στην οποία δουλεύει και πώς αντιμετωπίζει τη συμπάθεια του Δαμασκηνού; Γιατί αντιδρά η Δάφνη στην πίεση του Δαμασκηνού και ποιος θα επισκεφτεί την οικογένεια του Γιώργου μετά το τελευταίο αντίο στον μαθητή;

Δείτε επίσης το σημερινό επεισόδιο της σειράς, Η Παραλία!