Ψυχοκόρες: Γοητευτικός απατεώνας & λάτρης του γυναικείου φύλου - Νέλλα και Δεσποινιώ ερωτεύονται τον ίδιο άντρα

Δείτε φωτογραφίες του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες: Γοητευτικός απατεώνας & λάτρης του γυναικείου φύλου - Νέλλα και Δεσποινιώ ερωτεύονται τον ίδιο άντρα

Στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν από τον ΑΝΤ1 για τις Ψυχοκόρες το τηλεοπτικό κοινό αναμένεται να καθηλωθεί, καθώς οι εξελίξεις θα είναι αναπάντεχες. Μια εγκυμοσύνη και μια αιμορραγία θα φέρουν πολύ σύντομα τα πάνω κάτω.

Παράλληλα, ένας νέος ρόλος θα ταράξει τα νερά στην οικεία Κοτρώτση, καθώς ένας γοητευτικός άντρας με έντονο και μυστήριο παρελθόν θα σαγηνεύσει τόσο τη Νέλλα, αλλά και τη νεαρή Δεσποινιώ. Η συνέχεια θα είναι συγκλονιστική...

Ο νέος γοητευτικός ηθοποιός που εισβάλλει στις Ψυχοκόρες

«Ο Τάσος Μέρμηγκας (Αλέξανδρος Βάρθης) είναι φίλος της οικογένειας Κοτρώτση και εραστής της Νέλλας. Ένας γοητευτικός απατεώνας και λάτρης του γυναικείου φύλου - κυρίως όσων γυναικών έχουν γεμάτο πορτοφόλι. Κυνηγάει πάντα το εύκολο χρήμα και γι’ αυτό εμπλέκεται σε πολλές παράνομες δραστηριότητες, όπως λαθρεμπόριο και τζόγο. Κάθε φορά που ξεμένει από λεφτά, τρέχει πίσω από το επόμενο θύμα του που θα του εξασφαλίσει μια άνετη ζωή.

Τάσος Μέρμηγκας - Ψυχοκόρες - Δεσποινιώ

Ως πότε, όμως, θα καταφέρνει να εξαπατά και να ξεφεύγει; Ο Τάσος γνωρίζει τις αδερφές Πολύζου σε μία από τις επισκέψεις του στην οικία Κοτρώτση και αμέσως του κεντρίζει το ενδιαφέρον η Δεσποινιώ. Θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή της νεαρής ψυχοκόρης, αφού μαζί του θα βιώσει πρωτόγνωρες καταστάσεις και θα βαδίσει σε μονοπάτια που ποτέ της δεν είχε φανταστεί…

Τάσος Μέρμηγκας - Ψυχοκόρες

Οι «Ψυχοκόρες», η σειρά που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, και αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς, προβάλλονται στον ΑΝΤ1 κάθε Τετάρτη στις 21:00, με διπλό επεισόδιο.

Ψυχοκόρες - Τάσος Μέρμηγκας

#Psyxokores

Facebook

@psyxokores.ant1tv

Instagram

@psyxokores», αναγράφεται στην ανακοίνωση του ΑΝΤ1.

Σούπερ αποκλειστικό spoil για τη ζωή της Νέλλας

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Η Νέλλα Κοτρώτση εξαρτημένη από το όπιο και απογοητευμένη από τον φαινομενικά ευτυχισμένο γάμο της όταν κάποια στιγμή συνειδητοποιεί τις ατιμίες του άντρα της έχει απίστευτα ξεσπάσματα και ανεξέλεγκτες συμπεριφορές απέναντι στην Μαρίκα και στην Δεσποινιώ.

Στην προσπάθειά του να την ξεφορτωθεί και να ηρεμήσει από τους παραλογισμούς της ο Κοσμάς Κοτρώτσης όταν ο γιος του λείπει για τις σπουδές του στο εξωτερικό την κλείνει στο τρελοκομείο και διαδίδει ότι η γυναίκα του είναι σε διακοπές στο Λουτράκι. Η Νέλλα επιστρέφει άλλη γυναίκα μετά τα απανωτά ηλεκτροσόκ που της κάνουν στο ίδρυμα και περνάει τις πιο δραματικές στιγμές της ζωής της.

Ψυχοκόρες: Τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια