Το Ναυάγιο: Ο Πέτρος ξεφτιλίζει τον Ιπποκράτη μπροστά στην Ειρήνη - Πλακώνονται στο ξύλο και βρίζονται άγρια

«Είσαι κλέφτης και φονιάς»

Το Ναυάγιο: Ο Πέτρος ξεφτιλίζει τον Ιπποκράτη μπροστά στην Ειρήνη - Πλακώνονται στο ξύλο και βρίζονται άγρια

Η ζωή της Ειρήνης θα κλονιστεί ξανά στο Ναυάγιο. Ο άνθρωπος για τον οποίο είχε αρχίσει να τρέφει ερωτικά συναισθήματα αποδεικνύεται πως την πρόδωσε. Ομως θα μάθει και ποιος έκλεψε το τετράδιο με τις φόρμουλες των αρωμάτων...

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου/TiVi Σήριαλ

Το καυτό βράδυ που πέρασε με τον Πέτρο, δεν θα το χαρεί και πολύ η Ειρήνη αφού την επόμενη μέρα στο σπίτι του Στελή εμφανίζεται ο Ιπποκράτης, ζητώντας εξηγήσεις και από τους δύο. «Πόσο καιρό γίνεται αυτό πίσω από την πλάτη μου, Ειρήνη; Πόσο καιρό εξαφανίζεσαι από το σπίτι μας για να βρεθείς με τον εραστή σου; Και μην ισχυριστείς πάλι πως τυχαία βρεθήκατε στην Κρήτη, γιατί δεν θα το πιστέψω», θα της πει και μάταια εκείνη θα προσπαθήσει να του εξηγήσει.

Δείτε επίσης: «Περίμενα αυτή την στιγμή από την μέρα που σε γνώρισα» - Πέτρος και Ειρήνη κάνουν έρωτα για πρώτη φορά!

«Ασε την Ειρήνη και μίλα μαζί μου καλύτερα», θα του πει ο Πέτρος και ο Ιπποκράτης θα νομίζει ότι βρήκε εύκολη λεία. «Δεν μιλάω με δολοφόνους», θα απαντήσει ο αξιωματικός του Λιμενικού και θα στραφεί στην Ειρήνη για να την πάρει να φύγουν κακήν κακώς. «Ιπποκράτη, δεν ξέρεις τι λες! Τι σχέση έχει ο Αντώνης με φόνους;», θα ρωτήσει η Ειρήνη και τότε ο άντρας της θα της αποκαλύψει πως αγνοεί την πραγματική ταυτότητα του ανθρώπου που θεωρεί φίλο της. Τις φωνές τους θα ακούσει ο Στελής, που θα μπει έντρομος στο σπίτι του μετά από βόλτα και θα βρει όλους να έχουν βγει εκτός εαυτού.

Η Ειρήνη μαθαίνει για τις φόρμουλες των αρωμάτων στο Ναυάγιο

Το Ναυάγιο Ειρήνη

Ο Στελής θα προσπαθήσει να κατευνάσει τα πράγματα και να χωρίσει τους δύο άντρες που παλεύουν σαν μικρά παιδιά για την καρδιά της Ειρήνης. «Σωπάτε μωρέ και ξεσηκώσατε τη γειτονιά στο πόδι. Αντώνη, σταμάτα σε παρακαλώ αλλά κι εσύ Ιπποκράτη δεν ντρέπεσαι ολόκληρος άντρας;», θα ρωτήσει και ο Πέτρος θα πάρει αμέσως τον λόγο. «Καλύτερα να μας πει ο κύριος Πανόπουλος πού πήγε το τετράδιο με τις φόρμουλες των αρωμάτων πρώτα ή μήπως να τον ρωτήσουμε και τι έκανε στη γυναίκα του πριν εξαφανιστεί μυστηριωδώς;», θα πει και η Ειρήνη θα τρομάξει.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Αποκαλύπτεται το μυστικό της Δήμητρας - Ο Ιπποκράτης την διώχνει και εκείνη τον εκδικείται

«Ιπποκράτη, τι εννοεί; Πού είναι το τετράδιό μου; Εσύ έβαλες εκείνο τον άντρα να με ληστέψει; Και στην Κλαίρη τι έκανες; Είχε δίκιο τελικά η αδελφή της...», θα ψελλίσει, αλλά ο άντρας της θα ισχυριστεί πως όλα είναι ψέματα. «Δεν ξέρει τι του γίνεται. Κάνει και λέει ό,τι μπορεί για να σε απομακρύνει από κοντά μου, Ειρήνη, δεν το βλέπεις;», θα ισχυριστεί ο λιμενικός και η Ειρήνη θα ξεσπάσει σε κλάματα για όσα άκουσε, τα ψέματα που είχε πιστέψει και για το γεγονός πως επένδυσε τη ζωή της σε έναν άνθρωπο που ήθελε απλά να την κρατά αιχμάλωτή του.

Οταν τελικά κοπάσει αυτή η μπόρα, η Ειρήνη θα πει στον Πέτρο να μιλήσουν και εκείνος θα ανταποκριθεί στην πρόσκλησή της για να της πει τα πάντα για τη ζωή του. Την ίδια ώρα, στο σπίτι του Ιπποκράτη στην Αθήνα, ο μικρός Ορφέας θα βρει σε μια βαλίτσα που είχε ανασύρει από το ναυάγιο, την πραγματική ταυτότητα του Αντώνη. Ετσι, το μυστικό του Πέτρου θα κρέμεται από μια κλωστή