Έρωτας Φυγάς (28/3): Δολοφονική επίθεση ο θάνατος του Μάρκου - Ο Στέφανος ορκίζεται εκδίκηση

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (28/3): Δολοφονική επίθεση ο θάνατος του Μάρκου - Ο Στέφανος ορκίζεται εκδίκηση

Στο αποψινό 28/3 επεισόδιο της σειράς, Έρωτας Φυγάς, όλοι μάθουν πως ο θάνατος του Μάρκου ήταν δολοφονική επίθεση και θα υποσχεθούν εκδίκηση, ειδικά ο πατέρας του. Την ίδια στιγμή, η Αλεξάνδρα χάνεται όλο και πιο πολύ στις παραισθήσεις πως τον βλέπει μπροστά της ζωντανό.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 92

Ο Ιάσονας κανονίζει να πάει στην Αθήνα και φυσικά δεν χρειάζεται να μένει σε ξενοδοχείο αφού υπάρχει το σπίτι στην Κηφισιά. Ομως κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό αφού εκεί βρίσκεται η μητέρα του, την οποία θεωρεί πεθαμένη. Τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα και η είδηση για τον επικείμενο ερχομό του στην πρωτεύουσα προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στη Μαργέτα.

«Κάτι πρέπει να κάνουμε. Να φύγουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα πριν μας βρει εδώ», λέει σε όλους. Η Αννα και ο Θύμιος προσπαθούν να την ηρεμήσουν, το ίδιο και ο Στέφανος, ο οποίος καταλαβαίνει την ταραχή της αλλά τέτοιες στιγμές ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Το θέμα είναι πιο περίπλοκο απ’ ό,τι φαίνεται καθώς δεν αρκεί να εγκαταλείψουν απλά την οικεία αλλά να εξαφανίσουν και τα ίχνη τους αφού μένουν εκεί πολύ καιρό.

Η Μαργέτα και ο Στέφανος αναζητούν λύση, με τη συνδρομή του Θύμιου και της Αννας, τόσο για την αναζήτηση μιας προσωρινής κατοικίας όσο και για να καλύψουν όλα τα στοιχεία που μπορεί να προδώσουν την εκεί διαμονή τους. Η πίεση και το άγχος επιδεινώνουν τους πονοκεφάλους της Μαργέτας, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί σημαντικά και η ανησυχία για την υγεία της χτυπάει κόκκινο.

«Είμαι καλά. Δεν είναι τίποτα. Θα μου περάσει», είναι τα λόγια της, αλλά δεν πείθει κανέναν κι αυτή τη φορά δεν μπορεί να ξεφύγει. «Πρέπει να επισκεφθείς έναν γιατρό. Δεν πάει άλλο. Αρκετά. Δεν θα αντέξω να χάσω κι εσένα από την ξεροκεφαλιά του. Δεν φτάνουν όλα όσα έχω περάσει; Θα έχω και το δικό σου πείσμα;», της φωνάζει ο Στέφανος κι εκείνη του υπόσχεται ότι δεν θα το αμελήσει άλλο.

Την ίδια στιγμή η Αρτεμις αντικαθιστά και επίσημα τον Μιχάλη στη διεύθυνση του νοσοκομείου, ο οποίος βρίσκεται επ’ αόριστον στην Αθήνα προκειμένου να βοηθήσει τη Νάντια που βρίσκεται στη φυλακή. Η Ευγενία όμως, το γεγονός ότι τη θέση του πρώην διευθυντή της την πήρε μια νέα γιατρός, το παίρνει πολύ βαριά. «Εγώ θα έπρεπε να είμαι στη θέση της», μονολογεί, αλλά ξέρει ότι με όλα όσα έχουν συμβεί δεν θα είχε καμία τύχη.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το τραγικό φινάλε της σειράς - Ποιοι πεθαίνουν τελικά;