Έρωτας Φυγάς (29/3): «Είναι ήδη νεκρός» - Νέο θρίλερ για την Αλεξάνδρα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς (29/3): «Είναι ήδη νεκρός» - Νέο θρίλερ για την Αλεξάνδρα

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Έρωτα Φυγά απόψε Παρασκευή 29/3. Λίγο πριν το ταξίδι του, ο Ιάσονας μαθαίνει ότι ο τάφος του πατέρα του βεβηλώθηκε από αγνώστους, ενώ κινδυνεύει να δολοφονηθεί και η Αλέξανδρα τον προειδοποιεί.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Έρωτας Φυγάς

Επεισόδιο 93

«Ποιοι τόλμησαν να το κάνουν αυτό; Τι άνθρωποι είναι; Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο; Θα τους βρω και θα τους τσακίσω. Το ορκίζομαι στα κόκαλα του πατέρα μου», φωνάζει και υπόσχεται να βρει τους ενόχους, οι οποίοι βρίσκονται πιο κοντά από όσο νομίζει, αφού τον τάφο τον κατέστρεψε ο Φάνης, ο οποίος αρχίζει να βάζει και πάλι σε εφαρμογή το σχέδιό του να τον καταστρέψει. Παρόλο που τα τραγικά γεγονότα τον σταμάτησαν για λίγο, ποτέ δεν ξέχασε το κακό που έχει κάνει σε εκείνον και τη μητέρα του ο πατέρας τού Ιάσονα, που είναι και πατέρας του.

Οι κρίσεις της Αλεξάνδρας οξύνονται και το μόνο που την ηρεμεί είναι η «παρουσία» του Μάρκου. «Μάρκο μου, ευτυχώς που ξαναήρθες. Τι θα έκανα χωρίς εσένα; Μόνο εσένα θέλω να έχω κοντά μου», του λέει. Η κατάστασή της ολοένα και χειροτερεύει. «Κύριε, η Αλεξάνδρα δεν είναι καλά. Ανησυχούμε πολύ. Είναι μονίμως στον κόσμο της και δεν θέλει κανέναν. Αφήστε που όλη την ώρα μιλάει με τον συγχωρεμένο», λέει στον Ιάσονα η Γεωργία. «Ναι. Πλέον δεν νομίζω ότι εμείς μπορούμε να διαχειριστούμε την κατάσταση όσο και να την αγαπάμε και να τη φροντίζουμε. Χρειάζεται ιατρική περίθαλψη», του λέει η Ουρανία κι εκείνος συμφωνεί μαζί του αφού βλέπει ότι τα πράγματα οδηγούνται στο απροχώρητο. «Θα την πάρω μαζί μου στην Αθήνα για να τη δουν οι γιατροί και να κάνει εξετάσεις», αποφασίζει.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το τραγικό φινάλε της σειράς - Ποιοι πεθαίνουν τελικά;

Η Μαργέτα εξακολουθεί να αγωνιά για το αν θα καταφθάσει στο σπίτι της Κηφισιάς ο Ιάσονας, αφού κάτι τέτοιο θα διέλυε τα πάντα και θα έβαζε σε κίνδυνο τη ζωή όλων. Ο Φάνης, μετά από συνεννόηση με τον Στέφανο που δεν αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους, καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες ώστε να αλλάξει τη γνώμη του Ιάσονα και να μείνουν τελικά σε ξενοδοχείο.

Παράλληλα, οι γυναίκες στο Κιάρι περνούν δύσκολη και τρομακτική νύχτα, την ώρα που ο Στρατής μπλέκεται σε μια βρομοδουλειά του Κοντογιάννη. Είναι φαίνεται της μοίρας του αλλά και του κακού κεφαλιού του να μην μπορεί να ξεφύγει από εκείνον και να μπλέκει συνέχεια. Είναι βέβαια και φιλοχρήματος και δεν λέει όχι στο παραδάκι που του υπόσχεται κάθε φορά. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο γιατρός παροτρύνει τη Μαργέτα να κάνει περαιτέρω εξετάσεις για να καταλάβει τι της συμβαίνει.